Lukk søk

Alle innlegg
Landslaget

Lesund slapp unna disiplinærutvalget

Det var under den andre SM-finalen hvor Erlend Lesund delte ut en takling som skapte reaksjoner. Heldigvis for Lesund ble ikke taklingen anmeldt til disiplinærutvalget.

Les mer
NHL

NHL i natt: Connor McDavid nærmer seg 100 poeng

I Canada finnes det to spillere som produserer poeng for hvert sitt lag. En av dem har scoret 40mål, og han andre kan nå 100(!) poeng denne sesongen.

Les mer
Landslaget

Nilsens analyse: Helt avhengige av å få på plass et bedre angrepsspill

Norge raknet i siste periode i treningskampen mot Danmark der det etter hvert sviktet både defensivt og offensivt. Her er vår hockeyekspert Tor Nilsens dom.

Les mer
Landslaget

Hviler fire spillere i kveld: - Dette er et godt dansk lag

Tre spillere står over med mindre kjenninger i treningskampen mot Danmark i kveld. Også Mathias Emilio Pettersen må vente på landslagdebuten.

Les mer

NHL i natt: Masseslagsmål i New York

Det ble et komplett kaos i Maddison Square Garden i natt hvor hele 12(!) spillere satt utvist samtidig. Minnesota Wild tapte, men Zuccarello noterte seg for en assist under nattens oppgjør.

Les mer
Landslaget

Ordføreren i Sarpsborg: - Jeg er veldig stolt over Emil Lilleberg

Emil Lilleberg fra Sarpsborg scoret sitt første landslagsmål mot Sverige i går. Scoringen skapte også reaksjoner fra ungguttens ordfører fra hjembyen.

Les mer

Tobias Thermell om Lillehammer-ryktene: - Jeg har kun fokus på SM-finalen

Ryktene sier at Lillehammer ønsker å prøve seg på Tobias Thermell som hovedtrener neste sesong. Den tidligere Lillehammer-spilleren er nå assistent-trener for et gull-jagene Vaxjö Lakers.

Les mer
Landslaget

Skadet Karterud mister VM: - Jævlig kjedelig

Vålerengas Jørgen Karterud fikk seg en smell mot Sverige mandag, sto over kampen tirsdag og reiser i dag hjem fra VM-campen i Danmark.

Les mer
Landslaget

Nilsens analyse: Duellspillet var hevet mange hakk

Nittens hockeyekspert Tor Nilsen likte mye bedre det han så av det norske laget i tirsdagens kamp mot Sverige der duellspillet holdt et helt annet nivå.

Les mer

Tommy Kristiansen-show holdt ikke til seier

(Norge - Sverige 3-5) Mål, assist og en knallhard takling fra Tommy Kristiansen holdt ikke. Svenskene vant igjen, da Emil Lilleberg gjorde sitt første landslagsmål.

Les mer
Landslaget

Mathias Trettenes: - Svenskene kommer hardere på oss i dag

Stavanger-gutten ble kåret til Norges beste i går av Nitten.no. I kveld venter en ny landskamp mot söta bror.

Les mer
Landslaget

Nilsens analyse: Ganske stor forskjell på lagene

Nittens hockeyekspert Tor Nilsen mener de norske spillerne tapte for mange dueller foran eget mål i VM-oppkjøringskampen mot Sverige.

Les mer
Landslaget

Norge fikk det tøft i landskamp-comebacket

(Sverige - Norge 5-2) I den første landskampen siden februar 2020 fikk Norge en kjempestart, men svenskene kom tilbake og styrte etter hvert det meste.

Les mer
Landslaget

Første landskamp på 15 måneder - Tor Nilsen blir VM-ekspert

Petter Thoresen har tatt ut sitt første lag på 15 måneder. Både mandagens kamp og VM-oppgjørene vil bli analysert av nitten.nos nye ekspert Tor Nilsen!

Les mer
Landslaget

Mathias Emilio Pettersen til nitten.no: - Jeg kommer til å ofre alt for Norge

Som 14-åring reiser Mathias Emilio Pettersen til USA for å følge sin hockeydrøm. Syv år senere kan NHL-drømmen bli en virkelighet, men først skal han ofre alt i sitt første VM for Norge på seniornivå.

Les mer
Aktuelt

NHL i natt: NHL-stjerne anklages for voldekt

Nashville Predators vant den viktige kampen mot Dallas i natt og sikter seg inn mot sluttspill. I Canada har har Canucks-spiller Jake Virtanen blitt anklaget for voldtekt.

Les mer
Fjordkraftligaen

Stjernen henter nok et Storhamar-talent

Fredrikstad-klubben har signert en avtale med Asker-gutten Jonathan Hafsmoe. Den offensive løperen som i fjor var lånt ut til Ringerike har undertegnet en to-årskontrakt med Stjernen.

Les mer
Aktuelt

NHL i natt: Capitals og Penguins klare for sluttspill

Flere lag har allerede blitt klare for årets sluttspill. I natt fikk både Ovechkin og Crosby billett til Stanley Cup 2021.

Les mer
Fjordkraftligaen

Beholder importkvoten: - Vi trenger den i norsk hockey

Det blir tillatt med seks importspillere i Fjordkraft-ligaen også kommende sesong. En god løsning, mener Stavanger Oilers-ledelsen som sikter mot nye pokaler.

Les mer
Fjordkraftligaen

Niclas Jessesen tilbake i Sparta

Sparta henter Niclas Jessesen tilbake fra et opphold i Narvik Arctic Eagles. Han ble fredag presentert i en sending på Sparta-TV.

Les mer
Fjordkraftligaen

HC Innsbruck signerer Fjordkraft-duo - vurderer norsk landslagsspiller

Sportssjef Mitch O´Keefe bekrefter til nitten.no at de henter to spillere fra Stjernen kommende sesong. Nå kan også en tredje spiller fra samme klubb være aktuell for den den østerrikske klubben.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nitten.no erfarer: På vei til en annen klubb i Fjordkraft-ligaen

Joona Partanen ble ikke tilbudt ny kontrakt med Lillehammer, og har etter hva vi erfarer også takket nei til Narvik. Nå kan en annen klubb i Fjordkraft-ligaen bli neste stopp for den finske keeperen.

Les mer
Landslaget

Petter Thoresen om VM-uttak: - Noen må reise hjem etter Sverige-kampene

Landslagssjefen ser for seg at VM-troppen kan være klar til Danmark-kampene, og han vil begynne å finjustere troppen etter Sverige-kampene.

Les mer
Fjordkraftligaen

Bursdagsbarnet om kvartfinale-håpet: - Vi må slå Tyskland

Roy Johansen gleder seg til årets VM og tror at nøkkelkampen for å nå en kvartfinale blir mot Tyskland.

Les mer
Landslaget

Spår norsk VM-nedtur: - Kan havne på etterskudd

Erik Ryman tror den avbrutte sesongen vil få konsekvenser for Norges VM-muligheter i Riga neste måned - og også i kommende mesterskap de neste årene.

Les mer

Sportssjefen i Comet: - Halden ønsker et opprykk

Selv uten hovedtrener på plass så ønsker Halden-klubben å mønstre et lag som skal kjempe om opprykk kommende sesong.

Les mer
Fjordkraftligaen

I dag er «Iskrigerne» tilbake - Karterud spår ny VIF-profil

I kveld gjør TV-suksessen «Iskrigerne» comeback på skjermen. Vålerengas Jørgen Karterud lover seerne en ny Vålerenga-yndling i sesong fem.

Les mer

NHL i natt: Zibanejad med sitt tredje hattrick for sesongen

New York Rangers tviholder på håpet om sluttspill etter at den svenske målmaskinen gjorde sitt tredje hattrick for sesongen i natt

Les mer
Aktuelt

VM-troppen økes fra 25 til 28 spillere - disse er uaktuelle

Landslaget har ankommet Danmark og utført sine første istreninger uten utenlandsproffene. De har fått ekstra restitusjonstid av landslagssjefen og flere er uaktuelle for årets VM.

Les mer

NHL i natt: Zuccarello fortsetter å produsere poeng

Mats Zuccarello Aasen fortsetter å produsere poeng for Minnesota Wild. Det ble en assist for nordmannen i nattens kamp mot San Jose Sharks.

Les mer
Fjordkraftligaen

Narvik-utsettelse: - Mye vi trenger å gå gjennom

Godta nedrykket eller kjøre saken videre i en sivil domstol? Narvik-styret klarte ikke å komme til noen konklusjon i fredagens møter.

Les mer
Fjordkraftligaen

Klubbene om Narvik-saken: Håper de legger saken død

Narvik skal i kveld ha et styremøte angående videre sak mot forbundet. Nå håper klubbene at de vil legge saken død.

Les mer
NHL

NHL i natt: Vrana-show

Detroit Red Wings-spiller Jakub Vrana spilte hovedrollen i Little Caesars Arena og i Russland er ikke landsmannen Artemi Panarin en populær mann etter VM-nei.

Les mer

Flod om avslaget: - Meget tynt og skuffende

Narvik fikk ikke medhold i sin anke hos ankeutvalget. Det skaper reaksjoner i Nord-Norge, og veien videre avgjøres på styrerommet i morgen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Narvik fikk ikke medhold - har varslet rettssak

Torsdag fikk Narvik svaret fra ankeutvalget i Norges Ishockeyforbund; de får ikke medhold og er med det på god vei ut av Fjordkraft-ligaen.

Les mer
NHL

NHL i natt: Zuccarello med assist da Wild vant

Minnesota Wild og Mats Zuccarello slo Arizona på bortebane i natt. I Chicago ble det dramatikk da Nashville Predators kom på besøk.

Les mer
Fjordkraftligaen

Kjendisadvokaten Per A Flod: - Jeg blir med Narvik i en rettssal hvis de ønsker det

Svaret på ankesaken til Narvik kan være klar i løpet av morgendagen. Skulle dette ende med avslag, så er klubben fra Nord-Norge villig til å dra dette videre til rettsapparatet.

Les mer
Fjordkraftligaen

Svenske medier erfarer: SHL-spiller kan være på vei til Norge

Svenske medier spekulerer i om Victor Backman kan fortsette sin karriere i Norge. SHL-spilleren kan være ferdig i Malmö.

Les mer
Fjordkraftligaen

Lillegrend ferdig i moderklubben: - Vurderer å legge opp

Sparta har uttalt at de ønsker å hente en ny målvakt. Det gikk utover Sparta-gutten Jens Kristian Lillegrend som ikke ble tilbudt ny kontrakt.

Les mer

Dackell til nitten.no: - Gode muligheter for at jeg spiller i Lillehammer igjen

Den svenske keeperen gjorde sine saker bra for Lillehammer forrige sesong. Nå kan det fort bli en retur til Lillehammer for 22-åringen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Sportssjef Lystenstøen: - Bygger lag for ulike scenarioer

André Lysenstøen ble vikarierende MS-trener under sesongen, men fikk ikke kamper som sjef. Nå ser han frem mot å bygge lag i Nord-Norge.

Les mer
NHL

NHL i natt: Pittsburgh med et pinlig tap

New York Ranger fortsetter å vinne og sikter seg inn mot et sluttspill. I Buffalo vant hjemmelaget noe overraskende over Pittsburgh Penguins.

Les mer
Fjordkraftligaen

NHL i kveld: New York Rangers bør helst vinne igjen

Det spilles flere NHL-kamper før midnatt denne søndagen. Kan Buffalo Sabres slå Pittsburgh Penguins hjemme i KeyBank Center?

Les mer
Fjordkraftligaen

VIF følger importmarkedet tett: - Noe spennende på gang

MS-unggutten Pontus Finstad ble første nykommer i VIF-troppen denne våren. Nå jobber sportssjef Frikk Juell videre med flere spennende prosjekter.

Les mer
NHL

NHL i natt: Ny Zucca-scoring

Mats Zuccarello Aasen scoret 1-1 målet for Minnesota Wild som vant 5-2 over San Jose Sharks i natt.

Les mer
Fjordkraftligaen

VIFs første nykommer på plass: - Forventingene er gull

Den 20 år gamle Oslo-gutten Pontus Finstad forlater Manglerud Star og spiller for Vålerenga neste sesong.

Les mer
Aktuelt

Nitten.no erfarer: Han blir ny Sparta-assistent

Sparta har i lengre tid vært på jakt etter en assistent-trener kommende sesong. Nå erfarer vi at jakten er over og at finske Joni Puurula er ny trener i Sarpsborg.

Les mer
Fjordkraftligaen

MS ønsker å trene på dagtid: - Vi er forberedt på å miste spillere

Det skjer endringer i treningshverdagen hos Manglerud Star. Det kan bety at flere spillere på kontrakt kan forlate klubben.

Les mer
Aktuelt

Volden ferdig i Malmö: - Kom ikke som noe sjokk

Lars Volden spilte kun 13 kamper for Malmö Redhawks denne sesongen. Nå er det klart at målvakten forlater SHL-klubben.

Les mer
Fjordkraftligaen

Vraker Stjernen - velger Stavanger Oilers

Christoffer Karlsen har gitt Sparta beskjeden de hadde fryktet en stund. Nå erfarer nitten.no at hans neste stoppested blir Stavanger Oilers.

Les mer
Fjordkraftligaen

Lillehammer-treneren får ikke ny kontrakt

Pär Torstensson er ferdig som Lillehammer-trener. Klubben melder onsdag at svensken ikke blir tilbudt ny kontrakt.

Les mer
Fjordkraftligaen

Frisk Asker-profil legger opp: - Kombinasjonen ishockey og jobb blir for vanskelig

Kombinasjonen med jobb og ishockey gjør at hverdagen blir for vanskelig for Fredrik Lystad Jacobsen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Henrik Haukeland før dagens kamp mot Växjö: - Jeg tror vi vinner i dag

Haukeland har troen på sitt lag i kveld som er knappe favoritter hos bookmakerne. Nå forklarer Mikael Mellqvist hos Coolbet hvorfor.

Les mer

Årsmøte hos MS i kveld: - Vi er innstilt på redusere budsjettet kraftig

Det har vært en turbulent sesong på Manglerud med Livingston-exit. Nå må klubben i tillegg innstille sine medlemmer om å kutte kraftig i budsjettet.

Les mer
Fjordkraftligaen

NHL-reglene også til Norge: - Veldig positivt

Det er ikke bare i svensk hockey det blir NHL-regler neste sesong. Også i Norge skal man ta i bruk regelboken fra verdens beste liga - med enkelte justeringer.

Les mer

Jakten på en ny assistent-trener kan være over: - Vi håper å lande en avtale innen kort tid

Sparta har i lengre tid vært på jakt etter en assistent-trener. Nå kan se det se ut som jakten er avsluttet i Sarpsborg.

Les mer

Denne spilleren er klar for Stjernen - presenteres i morgen

Signeringsfesten til Stjernen er ikke slutt. Nå har de sikret seg en rutinert svenske med lang fartstid i Vålerenga.

Les mer
Fjordkraftligaen

Markus Søberg: - Det er 50/50 om jeg reiser eller blir i Stavanger Oilers

Stavanger Oilers-forwarden stresser ikke med å bestemme seg for fremtiden, men innrømmer at han er lysten på et eventyr i utlandet.

Les mer

Oilers kutter i budsjetter: - Noe lavere enn tidligere

I Stavanger jobbes det under radaren med et mindre budsjett enn tidligere. Og det kommer til å bli utskiftninger i stallen de kommende ukene.

Les mer
Fjordkraftligaen

Trenerspørsmålet på Lillehammer: - Vi er innstilt på å forlenge med Pär Torstensson

Daglig leder i Lillehammer Atle Svensrud ønsker å forlenge kontrakten med Torstensson er på utgående kontrakt.

Les mer

Ingen norske dommere i VM - dette er grunnen

IIHF har tatt ut dommertroppen som skal til årets VM i Riga. Der finner du ikke ingen norske, men derimot en Fjordkraft-dommer.

Les mer
Fjordkraftligaen

Espen «Shampo» Knutsen: - Jeg tror Djurgården vinner igjen

I kveld spilles den tredje og siste kampen mellom Frölunda og Djurgården i Göteborg. Vinneren får en plass i SM-kvartfinalen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Tause om Narviks Sverige-utspill

Det svenske ishockeyforbundet har registrert Narviks planer om mulig spill i Sverige neste sesong, men ønsker ikke å svare på realismen i prosjektet.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nitten.no erfarer - dette er Stjernens nye trener

Treneren har denne sesongen vært assistent i den sveitsiske klubben EHC Biel-Bienne, og har allerede takket ja til Fredrikstad-klubben.

Les mer
Fjordkraftligaen

Anders Gjøse: - Vi kunne ikke matche tilbudet fra Stjernen

Ole Einar Andersen er klar for Stjernen. Backen med flest poeng blant backene i fjor avslo tilbudet fra Storhamar. Nå forklarer Hamar-klubben hvorfor.

Les mer

Ryktebørs 2021/2022 - sarping på vei til Stavanger?

Klubbene har i disse tider fått sitt budsjett for kommende sesong. Hvilke spillere forsvinner og hvilke re-signerer? Her er ryktebørs 2021/2022.

Les mer
Fjordkraftligaen

Narviks bombe: Vil vurdere spill i svensk liga

Dersom Narvik ikke vinner frem med sitt krav om spill i Fjordkraft-ligaen også neste sesong, vil klubben se på mulighetene for å bli en del av det svenske seriesystemet.

Les mer
Fjordkraftligaen

Tidligere Stjernen-spiller ferdig i SHL - mistanke om promillekjøring

Andrew O´Brien er mistenkt i grov promillekjøring, og har blitt sparket av SHL-klubben Oskarshamn.

Les mer
Aktuelt

Rosseli-mål da Frölunda snudde: - Merker at det er sluttspill

To nordmenn gjorde seg solid bemerket for hver sin klubb da det svenske sluttspillet ble innledet mandag.

Les mer

NHL i natt: Korona-krise i Canada

Det begynner å bli en korona-krise i NHL. Vancouver har stor smitte i laget, og i Carolina måtte Dallas-treneren forlot benken midt under en kamp.

Les mer

NHL i natt: Hadde ikke vunnet på 13 måneder

Det skulle gå hele 13 måneder før Johansson igjen kunne juble for en seier. I Canada var stjal Connor McDavid overskriftene med sitt powerplay-mål.

Les mer
Fjordkraftligaen

Stjernen-profil klar for Sparta: - Spesielt

Maksims Ponoramenko har skrevet under en avtale med Sparta.

Les mer
NHL

NHL i natt: Zuccarello med sin kamp nr.600 i NHL

Det en minnerik kamp for Mats Zuccarello som i natt spilte sin kamp nr.600 i NHL. Dette ble feiret med seier på straffeslag i Las Vegas.

Les mer
NHL

NHL i natt: Balcers og Zuccarello scoret i samme kamp

Den tidligere Stavanger Oilers-spilleren Rudolfs Balcers og tidligere Frisk Asker-spiller Mats Zuccarello scoret hvert sitt mål i samme kamp i natt.

Les mer
Aktuelt

Vraket VIF - forlenger med Sparta

Sparta-spiller Sander Thoresen hadde tilbud fra Oslo-klubben, men valgte heller et nytt år i Sparta.

Les mer

Metal Ligaen: Husker du disse spillerne?

Danskene fortsetter å spille ishockey, og det er flere kjente navn å bemerke seg i den danske ligaen. Husker du dem?

Les mer
Fjordkraftligaen

Denne spilleren kan være tapt for Sparta

Flere Fjordkraft-klubber vil strekke seg langt for å få underskriften til Christoffer Karlsen kommende sesong

Les mer
Aktuelt

«Norge Rundt» - Skate&Skills i sør og Per A Flod i nord

Narvik engasjerer en juridisk rådgiver og det inviteres til Skate&Skills i Kristiansand. Dette er hva vi fant hos de norske avisene de siste dagene.

Les mer
Fjordkraftligaen

Eikrem Haugen: - Vil reise til utlandet igjen

Eventyret i Frankrike ble stoppet av pandemien. Nå ønsker den store backen å reise på et nytt eventyr i utlandet.

Les mer
Fjordkraftligaen

NHL i dag: Ovechkin mot Zibanejad

To spillere i form møtes til duell klokken 18:00 i Capital One Arena i kveld. Se hvilke kamper som starter før midnatt i NHL.

Les mer
Fjordkraftligaen

Olimbs tre alternativer: - Det er så vanskelig

Å flytte tilbake til Norge i sommer er et hett alternativ for Mathis Olimb. Da venter spill i enten gamleklubben Vålerenga eller seriemester Frisk Asker.

Les mer
Fjordkraftligaen

NHL i dag: Fire kamper på TV-menyen i kveld

Dagens NHL-meny byr på flere kamper på TV-skjermen i ettermiddag/kveld. Her er våre NHL-tips denne kvelden

Les mer
Fjordkraftligaen

Tok sjeldent lang påskeferie: - Kjedelig og trist

Påsketid har normalt sett vært ensbetydende med sluttspill og nerver for Roy Johansen og Vålerenga. Nå blir det fri hele høytiden etter at laget tok ferie i går.

Les mer
NHL

NHL i natt: Zuccarello med assist

Zuccarello med en assist etter to strake kamper uten poeng. Og i Philadelphia har en svenske gjort det igjen(!)

Les mer
Fjordkraftligaen

«Norge Rundt»: Ingen permitteringer i øst og nedrykk i nord

Narvik gir ikke opp håpet, Sparta ønsker å ansette nok en trener og noen ønsker ikke å permittere spillere. Dette har skjedd den siste uken:

Les mer
Aktuelt

Skuffelse på Lørenskog: - Ingen lønn for strevet

Skuffelsen over å ikke få lov til å kvalifisere seg er stor på Lørenskog. Nå fokuseres det på nok en sesong i 1.divisjon.

Les mer
NHL

NHL i natt: Zuccarello og Wild fortsetter å være ustoppelige på hjemmebane

Zuccarello og Wild fortsetter å vinne på hjemmebane og NHL har kommet med en uttalelse etter dommerskandalen fra Nashville i går.

Les mer
Fjordkraftligaen

10 lag i ligaen neste sesong - Narvik anker nedrykket

Narvik må ta turen ned på nivå to etter at forbundet vraket planen om å utvide ligaen onsdag kveld. Den beslutningen har Narvik-ledelsen allerede bestemt seg for å anke.

Les mer

Fjeldstad etter møte med Stjernen: - Det var et bra møte

Lasse Fjeldstad er på utgående kontrakt. I dag har treneren vært samtaler med Stjernens sportssjef Darren Treloar.

Les mer
Fjordkraftligaen

NHL i natt: Dommerskandale i Nashville

Det kommer til å bli en etterforskning etter at ligaen ble utsatt for en dommerskandale i natt under kampen Nashville og Detroit

Les mer
Aktuelt

Petter Thoresen: - Positivt at spillere reiser til England

Landslagssjefen gjør seg klar for et fire ukers opphold på Lillehammer med en stor tropp som skal slankes underveis på vei mot VM-dropp i Riga.

Les mer
NHL

NHL i natt: Zuccarello og Wild med sin niende strake hjemmeseier

Zuccarello ble poengløs i deres niende strake seier på hjemmebane, og Colorado-spillerne utelot feiringen da de mottok den forferdelige nyheten etter kampen i Arizona.

Les mer
Fjordkraftligaen

David Livingston om MS-exiten: - Det siste jeg så for meg

David Livingston tror ikke på forklaringen han fikk da han mistet jobben i Manglerud Star. Nå kan saken ende i retten.

Les mer
Fjordkraftligaen

NHL i kveld: Zuccarello og Wild med kampstart 20:00

NHL-menyen denne lørdagskvelden tilbyr blant annet Crosby og Penguins kl.18:00 og Zuccarello og hans Minnesota Wild 20:00

Les mer
Fjordkraftligaen

Narvik ber om ligautvidelse: - Et tolkningkaos

11 eller 12 lag i Fjordkraft-ligaen kan bli redningen for Narvik når forbundet mandag skal ut i «sudden death» for å avgjøre opp- og nedrykksstriden.

Les mer
Aktuelt

Kontraktforslagene fra England hagler mot Fjordkraft-spillere: Flere har takket ja

Det hagler med tilbud til Fjordkraft-spillere etter at sesongen i går ble avlyst. Nå har flere takket ja til dette tilbudet, og flere kan det bli.

Les mer

NHL i natt: I dag er Mika Zibanejad Kongen av New York

Kampen alle snakker om ble spilt i New York i natt, hvor Zibanejad spilte hovedrollen i en ellevill andre periode for Rangers. Og i Las Vegas ønsker en annen svenske å bli kvitt usanne rykter om sin skade

Les mer
Fjordkraftligaen

Frisk Asker-profil slo alarm: - Det har vært mentalt tøft

Victor Björkung mener det var på overtid at sesongen ble avlyst. Frisk-spilleren kjenner flere som har slitt psykisk de siste månedene som en følge av nedstenging og usikkerhet.

Les mer
Fjordkraftligaen

Forbundet avlyser hockeysesongen: - Det eneste riktige

Norges Ishockeyforbund har onsdag ettermiddag vedtatt at hockeysesongen avsluttes. Det betyr at Frisk Asker er seriemester mens Narvik går nervøse dager i møte.

Les mer

NHL i natt: Zuccarello ble historisk

Det ble en historisk natt for de to skandinaviske spillerne Zuccarello og Hedman under nattens kamper. Begge ble historiske.

Les mer
Notiser

Ønsker du å være en del av vårt team hos Nitten.no?

Send oss en mail på: red@nitten.no

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form