Lukk søk

Alle innlegg
Fjordkraftligaen

Før dropp: Målvaktsbytte, backexit og profil mot comeback

Den første fulle serierunden i Fjordkraft-ligaen spilles i kveld med herlige lokaloppgjør både i Sarpsborg, på Lillehammer og Jordal der Frisk Asker besøker Vålerenga.

Les mer
Fjordkraftligaen

Sparta-Sjur før sesongens første derby: - Skal ta bort styrkene til Stjernen

Det inviteres til hockeyfest torsdag når Sparta inviterer sine supportere tilbake til Sparta Amfi. Sjur Robert Nilsen har planen klar på hvordan Stjernen skal slås.

Les mer
Fjordkraftligaen

Matchvinner Hermansen: - Tror ikke vi skal si vi kommer til å ta ligaen med storm

Joachim Lunde Hermansen senket Lillehammer lørdag og gjentar gjerne den bedriften i DNB Arena torsdag når MS-guttene håper de kan overraske igjen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nedtellingen i Stavanger har begynt: - Vi gleder oss enormt

Stavanger Oilers har enda ikke fått kommet i gang med Fjordkraft-ligaen. Til torsdag kommer MS på besøk i deres seriepremiere.

Les mer
Fjordkraftligaen

Anders Olsson etter VIF-seier: - Vi har allerede fokus på torsdag

Stjernen og hovedtrener Anders Olsson fikk en pangåpning på årets Fjordkraft-liga da de slo VIF i går kveld. Nå ønsker han å flytte fokuset til lokaloppgjøret mot Sparta til torsdag.

Les mer
Kamprapport

Et hardtkjempende Stjernen slo gullfavoritten Vålerenga

Gullfavoritten VIF fikk det tøft i Stjernehallen, hvor de møtte et hardtkjempende Stjernen som gjorde ting vanskelig for Oslo-laget. En god Jørgen Hanneborg sørget for at "Iskrigerne" måtte reise poengløse hjem til hovedstaden.

Les mer
Fjordkraftligaen

Før dropp: Storhamar-fravær, debuter og skadefrie tropper

Endelig er dagen her - seriestart i Fjordkraft-ligaen! Vi har tatt runden med alle de åtte klubbene som skal i aksjon i ettermiddag for å få sitte nytt om troppene.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nittens tabelltips - 1. Vålerenga: Solide i alle ledd

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! Vi spår at gullet kommer tilbake til det nye praktanlegget Jordal Amfi med gamle helters retur til Vålerenga.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nittens tabelltips - 2. Stavanger Oilers: Kommer til å bli svært vanskelige å stoppe

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! Vi spår en gullduell mellom Vålerenga og Stavanger der sistnevnte ender opp som nummer to.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nittens tabelltips - 3. Sparta: Ser ut til å ha enda bedre toppspillere

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! På tredjeplass tipper vi et lag som har slitt de siste årene, men som har sett bra ut i oppkjøringen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nittens tabelltips - 4. Frisk Asker: Var tyngre og tøffere å møte tidligere

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! På fjerdeplass følger den regjerende dobbeltmesteren som allerede har tyvstartet sesongen mot tøff motstand.

Les mer
Fjordkraftligaen

Fra 220 til 2500 tilskuere i Fjordkraft-hallene

Er tribunen åpen? Hvor mange kommer inn? Må man ha grønt koronapass? Spørsmålene er mange foran seriestarten i Fjordkraft-ligaen - her får du svarene.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nittens tabelltips - 5. Storhamar: Mangler litt for mye til å være en tittelkandidat

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! På femteplass finner vi et lag med store ambisjoner som har slitt voldsomt i oppkjøringen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nittens tabelltips - 6. Lillehammer: Svært vanskelig motstander for alle

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! På sjetteplass følger et lag der treneren får terningkast 6, men svakheten er kvaliteten og bredden på backplass.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nittens tabelltips - 7. Stjernen: Kommer til å være veldig gode når ting flyter

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! På sjuendeplass spår vi et lag med en rekke nye spillere som har klare ambisjoner om å melde seg på lenger opp på tabellen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nilsen fikk korttidskontrakt i Kladno: - Det er en start

Etter en drøy måned på prøvespill hos Jaromir Jagr i Tsjekkia, signerte Håkon Nilsen i dag en tomånederskontrakt med Rytiri Kladno.

Les mer
Fjordkraftligaen

Storhamar tar grep etter 32 baklengs: - Jeg har sovet lite i det siste

Det har blitt rekordmange baklengsmål under oppkjøringen for Storhamar. Nå ønsker de å forsterke laget med en back, og helst få han spilleklar til lørdag.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nittens tabelltips - 8. Manglerud Star: Kan slå alle på en god dag

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! På første sluttspillplass har vi landet på en talentfabrikk med ustabile prestasjoner de siste sesongene.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nittens tabelltips - 9. Ringerike: Blir ingen «kasteball»

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! På niendeplass følger sesongens eneste nykommer som har som mål å ende blant de åtte beste.

Les mer
Fjordkraftligaen

Hva gjør du nå, Tor Hansen?

Den tidligere toppdommeren har dømt i 24 ulike land og ga seg internasjonalt etter OL i 1994. Nå er Tor Hansen dommerobservatør og elsker å kjøre rundt i motorsykkel.

Les mer
Fjordkraftligaen

Dommersjefen etter treningskampene: - Tilbakemeldingen er at ting er greit

Nye regler og detaljer skapte litt hodebry for Fjordkraftliga-dommerne, men etter treningskampene føler de seg klare til seriestart.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nittens tabelltips - 10. Grüner: Nok en sesong i bunnen

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! Vi starter nederst med en liten Oslo-klubb med små ressurser og en merittert målvakt.

Les mer
CHL

Kåsastuls Frisk-retur: - Kom overraskende på meg også

Dagen før CHL-comebacket ble Christian Kåsastul hentet tilbake til Askerhallen. Overgangen gikk så fort at klubben ikke rakk å trykke navnet hans over 46-tallet på den oransje drakten.

Les mer
CHL

Tøft CHL-gjensyn for Frisk Asker: - De var veldig gode

Det ble et tøft møte med Champions Hockey League for Frisk Asker mot energidrikkgjengen fra Østerrike. Gjestene ga seg ikke før det sto 6-2 på tavla.

Les mer
CHL

Granholm foran CHL-åpningen: - Det blir superkult!

Forrige Champions Hockey League-deltagelse endte med null poeng for Frisk Asker. Nå er målet poeng, og helst i form av seier, allerede under åpningshelgen på hjemmebane.

Les mer
Fjordkraftligaen

Disse klubbene er størst på sosiale medier: - Jobbet bevisst over tid

Stavanger Oilers er SoMe-kongene i Fjordkraft-ligaen med over 50.000 følgere fordelt på de tre mest populære plattformene. Bakfra truer Vålerengas Instagram-gutter.

Les mer
1. divisjon

Fire favoritter med opprykksplaner: - Juger hvis jeg sier vi ikke skal opp

Det står ikke på optimismen hos de antatte topplagene i 1. divisjon. Lørenskog, Nidaros, Comet og Narvik ønsker seg alle opprykk til Fjordkraft-ligaen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Minnes Sune Bergman: - En legende i Asker

Marius Bjerke husker sin tidligere sjef Sune Bergman (68) som en fantastisk hockeymann, men som et enda bedre menneske.

Les mer
Fjordkraftligaen

Sparta med tunge fravær før dagens kamp mot MS

Sjur Robert Nilsen var svært skuffet søndag kveld. På mandag morgen var det tilbake igjen i Sparta garderoben.

Les mer
Landslaget

Mener danskene har stukket fra: - Det er litt der vi er nå

Den tidligere NHL-spilleren Andreas Martinsen mener de danske hockeyguttenes utvikling de siste ti årene har satt Norge litt tilbake i rivalduellene.

Les mer
Landslaget

Nilsens analyse: Norge tapte mot et veldig bra lag

Hockeyekspert Tor Nilsen mener Norge måtte gi tapt for et meget godt dansk lag i den avgjørende OL-kvalifiseringskampen.

Les mer
Landslaget

Målløse Norge misset OL-sjansen: - Vi er ekstremt skuffet

Hockeyfesten på Jordal ble et antiklimaks. Norge hadde de klart fleste og største sjansene mot Danmark, men røk 2-0 i den avgjørende OL-kvalifiseringskampen.

Les mer
Landslaget

Thoresens OL-oppskrift: - Vi må ha fem mann på isen

Landslagsleiren er samstemte om at danskene er favoritter til å sikre seg OL-plassen i ettermiddag. Er det én ting Petter Thoresen ikke vil se, er det dumme utvisninger.

Les mer
Landslaget

Thoresens ti beste minutter: - Det var blendende hockey

Petter Thoresen har ledet Norge siden forrige OL-kvalifisering på hjemmebane for fem år siden. Aldri har han sett landslaget bedre enn de første ti minuttene mot Slovenia.

Les mer
Landslaget

Nilsens analyse: Enorm vilje og lagmoral!

Hockeyekspert Tor Nilsen mener det norske grunnspillet var hovedgrunnen til nedsablingen av Slovenia. Med samme vilje og lagmoral søndag kan dette ende i Kina!

Les mer
Landslaget

Zucca-scoring i norsk målfest - nå blir det finale mot Danmark

Jordal kokte da Mats Zuccarello satte pucken mellom bena på den slovenske målvakten. Søndag venter den helt avgjørende duellen mot Danmark.

Les mer
Landslaget

Thoresen-skaden vurderes i dag: - Ganske alvorlig

Kun timer før dropp mot Sør-Korea kom beskjeden om Patrick Thoresens skade. Landslagssjefen vet ikke om Storhamar-stjernen rekker kveldens møte med Slovenia.

Les mer
Landslaget

Nilsens analyse: Stor nivåforskjell på lagene

Norge vant alle tre periodene med ett mål mot Sør-Korea, men ekspert Tor Nilsen etterlyser større variasjon i det norske angrepsspillet.

Les mer
Aktuelt

Norge med få problemer mot Sør-Korea

Norge fikk få problemer med å slå Sør-Korea i deres åpningskamp på Jordal. En god Matt Dalton i målet til Sør-Korea sørget for at seieren ikke ble større.

Les mer
Landslaget

Kaptein Olimb: - Alle drømmer om OL nå

Mathis Olimb blir kaptein under OL-kvalifiseringen på Jordal og håper de rundt 2500 norske supporterne som slipper inn kan bidra til å hjelpe landslaget til lekene i Kina.

Les mer
Fjordkraftligaen

Mener Danmark er favoritter: - De er nok et hode foran oss

Landslagssjef Petter Thoresen er enig i at Danmark er favoritter foran OL-kvalifiseringen i Oslo, men mener tre av lagene er gode nok til å ende opp i Beijing.

Les mer
Landslaget

Danmark-sjefen: - Hvis ikke vi kvalifiserer oss nå, vil fremtiden se tøff ut

Danskene setter press på seg selv foran OL-kvalifiseringen på Jordal, og i Slovenia mener de at de har et lag som kan slå alle.

Les mer
Fjordkraftligaen

Norge våknet, men måtte gi tapt for Latvia

Latvia ledet 2-0 etter to perioder. Så våknet Norge, men Latvia holdt unna og vant etter 60 minutter.

Les mer
Aktuelt

Landslagskaptein Holøs har meldt forfall grunnet skade: - Håper virkelig det ikke er langvarig

Det var under oppvarmingen til gårdagens treningskamp mot Mannheim at landslagskapteinen merket at det smalt. Skulle det bli langvarig så kan karrieren til landslagsbacken være over.

Les mer
Fjordkraftligaen

Tidligere dansk landslagsspiller: - Vi har aldri stilt et bedre landslag

OL-kvalifiseringen på Jordal er kun to dager unna. I Danmark er optimismen stor med tanke på å kvalifisere seg til lekene i Beijing.

Les mer
Fjordkraftligaen

Gjøse til Storhamar-supporterne: - Det er bare å beklage

Storhamar kunne endelig slippe til publikum til dagens første treningskamp. Etter 60 minutter så var det Sparta som meget overraskende vant 9-1.

Les mer
Fjordkraftligaen

Christian Bull kjøpt fri fra kontrakten i Tyskland - fortsatt klubbløs

Christian Bull hadde egentlig ett år igjen av sin kontrakt med den tyske klubben Krefeld Pinguine, men nå har klubben kjøpt han fri fra kontrakten.

Les mer
Fjordkraftligaen

Tidligere svensk landslagsspiller i håndball blir ny daglig leder i MS

MS har har fått en litt trøblete start på sesongen med utenomsportslige utfordringer. Nå ser det ut som brikkene faller på plass.

Les mer
NHL

NHL-signerte Holm: - Føler meg veldig heldig

Ole Julian Bjørgvik Holms «entry-level»-kontrakt betyr at NHL-drømmen er ett steg nærmere, men 19-åringen tror det blir spill for Mississauga Steelheads denne sesongen.

Les mer
Aktuelt

Hva gjør du nå, Geir Svendsberget?

Ingen har sittet så mye utvist i Storhamar som Svendsberget, eller «Burger´n» som hele Hockey-Norge kjenner han som.

Les mer
Fjordkraftligaen

Vålerenga med tunge fravær før dagens kamp mot Stjernen

Vålerenga tar i mot Stjernen til treningskamp på Jordal Amfi i kveld. Hjemmelaget må greie seg uten 8 faste spillere til dagens kamp.

Les mer
Fjordkraftligaen

Grüner-sjefen om bunntipset: - Bryr oss ikke om hva andre tipper

Grüner spås nok en tøff sesong i Fjordkraft-ligaen, men føler selv de er forsterket og kom godt fra sesongens første treningskamp på Jordal.

Les mer
Fjordkraftligaen

Matchet Frisk og forsterker troppen: - En helt ok start

Ringerike scoret fire mål og vant skuddstatistikken i fredagens treningskamp i Askerhallen, men Hønefoss-gjengen er ikke overrasket over den gode prestasjonen.

Les mer
Landslaget

Danmark-billettene forsvinner raskt: - Håper å selge ut alle kampene

Det blir tillatt med rundt 2500 tilskuere under OL-kvalifiseringen på Jordal. Etter bare etter noen timer med billettsalg, nærmer Danmark-kampen seg utsolgt.

Les mer
Fjordkraftligaen

Frisk Asker først ut: - Tror Ringerike kan overraske

I kveld åpner treningskampsesongen i Askerhallen der Frisk Asker vil bruke matchen mot nyopprykkede Ringerike til å teste ut nye konstellasjoner.

Les mer
Fjordkraftligaen

Optimisme på Lillehammer: - Naturlig å sikte høyt

Andre oppkjøringsuke på is nærmer seg slutten på Lillehammer der ett ord går igjen når assistenttrener Anton Säll skal beskrive status: Spennende!

Les mer
Fjordkraftligaen

Nytt reglement i Fjordkraft-ligaen: Nå er 2+2-utvisninger historie

Hockeydommerne kunne endelig møtes etter en lang tid med pandemi. På dommersamlingen i helgen ble de også forelagt de nye reglene i Fjordkraft-ligaen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Stjernen-talent klar for college i USA - må trene med Sparta

Stjernen-gutten Trym Løkkeberg har kommet inn på en særdeles god skole i USA. Nå trener han med Sparta etter at moderklubben sa nei.

Les mer
Fjordkraftligaen

Usikker skadesituasjon i Storhamar - vurderer ny back

Skadesituasjonen hos Storhamar fører til at klubben holder dørene åpne for å forsterke laget på backsiden en måned før seriestart.

Les mer
Fjordkraftligaen

Finsk forward klar for VIF: - Dette passer veldig godt

Tobias Lindström og de andre Vålerenga-spillerne har fått en ny lagkamerat. Mika Partanen med bred erfaring fra finsk toppliga er klar for Oslo-klubben.

Les mer
Aktuelt

Christian Kåsastul om AHL-ryktene: - Jeg reiser hvis ting løser seg

Christian Kåsastul fikk et lite gjennombrudd forrige sesong med spill i AIK og VM for Norge. Nå kan AHL bli neste stoppested for 24-åringen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nilsen hentet på prøvespill av Jagr (49): - Han er helt sjuk

I tsjekkiske Rytiri Kladno er det Jaromir Jagr som bestemmer. Nå vurderer hockeylegenden å signere den norske backen Håkon Nilsen.

Les mer
Fjordkraftligaen

«Shampo» tilbake som trener: - Blir skuffet om vi ikke spiller NM-finale

Etter å ha byttet bort spillerboksen med kontor så er Espen Knutsen tilbake til det han trives best med. Nå ser han frem mot samarbeidet med Kenneth Larsen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Olsson på plass i Fredrikstad: - Vi skal være kreative

Anders Olsson har ankommet Stjernen og har planene klare på hvordan hans lag skal fremstå denne sesongen. I tillegg ønsker han å utfordre de antatt beste lagene allerede denne sesongen.

Les mer

Hva gjør du nå, Øystein Olsen?

VIF-profilen som er født og oppvokst på Manglerud skaffet seg ni NM-gull. Nå organiserer han hockeycamp for unge ishockeyspillere.

Les mer
Fjordkraftligaen

Trygg (45) klar for en ny sesong: - Jeg kunne vært faren til hele gjengen

Mats Trygg har ikke tenkt å legge skøytene på hylla riktig enda, men tanken på å bli hovedtrener en gang i fremtiden er der hos veteranen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Holm er sulten på mer: - Et nytt NM-gull hadde smakt ufattelig deilig

Burvokteren til Stavanger Oilers går på sin ellevte sesong i klubben, og nå ønsker han seg sitt syvende NM-gull.

Les mer
Fjordkraftligaen

Ringerike i gang med oppkjøringen: - Vi skal plukke over 20 poeng

Ringerike gikk på is i går og gleder seg nå til en beinhard oppkjøring. Målet til hovedtrener Martin Boork er å plukke flere poeng enn sist gang de besøkte den øverste ligaen.

Les mer

Ringerike i gang med oppkjøringen: - Vi skal plukke over 20 poeng

Ringerike Panthers gikk på is i går, og gleder seg nå til en beinhard oppkjøring. Og målet til hovedtrener Martin Boork er å ta flere poeng enn sist gang de var i den øverste ligaen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Import-drama i Stjernehallen: - Klubben vil ikke identifisere seg med dette

Stjernen trodde de hadde spikret stallen for kommende sesong, men noen dramatiske nyheter i løpet av få dager gjør at klubben igjen må ut på importjakt.

Les mer
Aktuelt

Rosseli savner fulle haller: - Håper det holdt med i fjor

Mats Rosseli Olsen er tilbake i Göteborg og starter i dag oppkjøringen med Frölunda. Landslagsspilleren håper igjen å få oppleve trøkk i de svenske hallene denne sesongen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nitten.no erfarer: Dette er spilleren som Sparta samler inn penger til

SpartaTæl har startet en innsamlingsaksjon for å hente inn en Daniel Olsson Trkulja. Målet til organisasjonen er 100.000kr.

Les mer
Landslaget

Endringer i landslagsledelsen - Gjøse blir igjen på Hamar under OL-kvalik

Anders Gjøse var en del av landslagsledelsen under VM. Nå ønsker Storhamar at han blir på Hamar under OL-kvaliken, selv om Thoresen og forbundet ønsket han i slutten av august.

Les mer
Fjordkraftligaen

Stjernetrio på VIF-trening: - Håper de syns det er morsomt

Da Vålerenga-spillerne gikk på is for å teste utstyr denne uken, fikk de selskap av Mats Zuccarello, Alexander Bonsaksen og Mats Rosseli Olsen.

Les mer
Landslaget

Pettersen mister OL-kvalik: - De ønsket ham i Calgary

Mats Zuccarello og Patrick Thoresen er klare, men Emilio Pettersen blir ikke å finne i Petter Thoresen sin tropp i OL-kvalifiseringen.

Les mer
Fjordkraftligaen

Kompisene Larsen og «Shampo» tar over VIF: - En veldig fin duo

Kenneth Larsen og Espen «Shampo» Knutsen blir Vålerengas nye trenerduo. Klubblegendene tar over for Roy Johansen som mistet jobben forrige uke.

Les mer
Fjordkraftligaen

Hva gjør du nå, Jørn Goldstein?

Den tidligere Manglerud-keeperen med tre NM-gull henger i taket i Manglerudhallen. Nå ønsker han å jobbe til han blir over 70 år.

Les mer
1. divisjon

SHL-mester til Narvik: - En kanonsignering for oss

Nils Carnbäck har vunnet SHL og spilt Champions Hockey League. Nå flytter han til Narvik for å spille norsk 1. divisjon.

Les mer
Landslaget

Tommy Kristiansen gir seg på landslaget

Med en måned til OL-kval på hjemmebane har Tommy Kristiansen gitt beskjed om at han har spilt sin siste kamp for landslaget.

Les mer
NHL

Emil Lilleberg om draften: - Nå blir det champagne på gutta

Emil Lilleberg befinner seg i Göteborg og fikk sjokk da telefonen ble bombadert med sms om at han hadde blitt draftet av NHL-klubben Arizona Coyotes.

Les mer
Fjordkraftligaen

VIF-kaptein til Nitten.no: - Dette kom overraskende på oss

Spillerne i VIF fikk vite i formiddag at Roy Johansen ikke blir deres hovedtrener kommende sesong. Spillerne ønsker å si minst mulig om saken.

Les mer

Siste: Roy Johansen er ferdig som VIF-trener

Roy Johansen og VIF bekrefter at Johansen er ferdig som VIF-trener etter fem år i klubben.

Les mer
Fjordkraftligaen

Overrasket over signeringsfesten: - Håper bare alle har kontroll

Frisk Asker-trener Vidar Wold har stusset over de mange signeringene i Fjordkraft-ligaen i sommer - kun måneder etter koronakrisen som rammet norsk hockey hardt.

Les mer
Fjordkraftligaen

Landslagskaptein til nitten.no: - Hockey er sted for alle

Det var mandag at NHL-spiller Luke Prokop stod frem om sin seksuelle legning. Nå hylles han av kjente profiler i Hockey-Norge.

Les mer
Fjordkraftligaen

NHL-spiller stod frem som homofil

Nashville Predators-spiller Luke Prokop har stått frem med sin legning i NHL. Det ble mottatt med stor glede i hockeyfamilien.

Les mer
Fjordkraftligaen

Valkvæ Olsen til Bratislava: - En liga som passer meg bra

Da iClinic Bratislava Capitals gikk med på at Thomas Valkvæ Olsen flytter til Slovakia først etter han blir far i august, ble partene enige om en ettårskontrakt.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen: VIF-gull og Oilers utenfor topp tre

Hockeyekspert Tor Nilsen har vurdert Fjordkraft-ligaen snaue to måneder før seriestart. Han spår knallhard kamp om medaljene med flere lag som ser sterke ut.

Les mer
Fjordkraftligaen

Frisk-stallen er komplett: - Det ser bra ut

Eskil Wold signerer for Frisk Asker mandag, og gjør med det stallen fulltallig én måned før treningskampene og oppkjøringen til Champions Hockey League starter.

Les mer
Fjordkraftligaen

Stjernen-leder: - En bekreftelse på at vi ikke har vært gode

Kun tre spillere med Stjernen som moderklubb er å finne på U-landslagssamlingene i sommer. Styrelederen tror han har svaret på hvorfor.

Les mer
Fjordkraftligaen

Tid for landslagssamling - Storhamar sender flest spillere

U16, U18 og U20-landslaget møtes i begynnelsen av august for ulike tester på Norges Idrettshøyskole. Vi har tatt en titt på hvilke klubber som fostrer de ulike landslagsspillerne.

Les mer
Fjordkraftligaen

Nitten.no erfarer: Sønn av AIK-legende skal være klar for Grüner

Etter hva vi erfarer så skal sønnen til AIK-legenden Anders Gozzi, Christoffer Gozzi være klar for Oslo-klubben.

Les mer
Fjordkraftligaen

Slik blir Fjordkraft-ligalagenes oppkjøring

De første treningskampene for lagene i Fjordkraft-ligaen er kun en måned unna. Vi har samlet oversikten over alle oppgjørene som skal spilles før seriestarten.

Les mer
Fjordkraftligaen

Roy Johansen om Olimb-signering: - Løfter både VIF og Fjordkraft-ligaen

VIF-trener er strålende fornøyd med at Mathis Olimb blir å se i VIF-drakt kommende sesong, og tror at han har en assistent klar i løpet av kort tid.

Les mer
Fjordkraftligaen

Olimb om VIF-overgangen: - Blir utrolig gøy!

Etter 14 år som Tyskland, Sverige, USA, Finland og Sveits vender Mathis Olimb tilbake til Vålerenga. Nye Jordal og Klanen er to av grunnene.

Les mer
Fjordkraftligaen

Hva gjør du nå, Arne Billkvam?

VIF-legenden Arne Billkvam hjalp klubben til flere NM og seriemesterskap. Nå sørger han for at syke kan komme seg trygt til og fra legevakten.

Les mer
Fjordkraftligaen

Stjernen-kapteinen om sin nye kontrakt: - Vi var uenige en stund

Andreas Heier hadde interesse fra Østerrike og blant annet Innsbruck. Nå har kapteinen fått en bedre avtale, som gjør at han binder seg til klubben fire år fremover.

Les mer

Ikke overrasket på Lørenskog: - Vi skilles som venner

Kenneth Larsen har både vært hovedtrener og nå bygd opp et nytt lag på Lørenskog. Nå avsluttes samarbeidet og mediene spekulerer i en VIF-retur.

Les mer
Fjordkraftligaen

MS skal være tålmodige: - Vi skal gi unggutta sjansen

Rune Molberg ønsker nå at MS skal være en arena hvor talenter skal få sjansen, og bryr seg svært lite om resultatene ikke kommer i morgen.

Les mer
Fjordkraftligaen

En klubb har solgt over 2500 sesongkort

Sesongkortsalget har startet hos de fleste klubbene i Fjordkraft-ligaen, og prisforskjellene er store mellom klubbene.

Les mer
Fjordkraftligaen

Hva gjør du nå, Lasse Beckman?

Den tidligere treneren fikk Sparta til å vinne NM-gull i 1984, men angrer ikke på at han reiste til Norge da tilbudet om å trene U20-landslaget til Sverige kom.

Les mer
Notiser

Ønsker du å være en del av vårt team hos Nitten.no?

Send oss en mail på: red@nitten.no

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form