Lukk søk

Fjordkraftligaen

June 2, 2021

Västervik sikret seg Max Krogdahl

Både Troja Ljungby, Vita Hästen og Västervik har fattet interesse for Max Krogdahl etter et godt VM. Nå har unggutten bestemt seg.

Unggutten fra Frisk Asker har levert flere gode sesonger de siste årene. 22-åringen toppet det hele med å bli med til Riga i Petter Thoresens VM-tropp, og leverte et meget sterkt VM.

Nå melder Frisk Asker på sine nettsider at Max Krogdahl er tapt for klubben, og at han blir å finne i en svensk klubb kommende sesong.

Flere klubber i Sverige fikk opp øynene for den defensive backen både før og etter VM, og vi erfarer at hans neste klubb blir Västervik. Senere samme dag bekreftet den svenske klubben overgangen.

Tok kontakt tidlig

I følge våre rapporter så var Västervik i samtaler med Krogdahls agent og spilleren selv underveis i landslagets oppkjøring til VM. Der ønsket de å se på muligheten til å sikre seg den norske landslagsspilleren som før denne sesongen skrev under en ny kontrakt med Frisk Asker.

Om 22-åringens kontrakt hadde en klausul eller om Frisk Asker nå slipper en kontraktfestet unggutt til utlandet er usikkert.

Etter VM skal Troja Ljungby og Vita Hästen kastet seg på kampen om backens signatur, men nå virker det som om Västervik har gitt Krogdahl det beste tilbudet.

Tre backer i HockeyAllsvenskan

Västervik har fra før signert Johannes Johannesen fra DEL. En overgang nitten.no skrev om på mandag.

Det betyr at vi får to norske backer på samme lag under kommende sesong i HockeyAllsvenskan. Fra før har Mattias Nørstebø skrevet under for Björklöven.

Håkon Taskerud som har hjulpet til med overgangen sier følgende til nitten.no.

- Ingen kommentar.

- Har du vært i kontakt med Västervik?

- Ingen kommentar. Snakk med Max, avslutter den norske agenten.

Sportssjef i Västervik, Emil Georgsson, skriver dette i en SMS til nitten.no:

- Vi har bra kontroll på norsk hockey og bra kontakt med både Mats Frøshaug og Jørgen Karterud som begge har spilt hos oss. Max har vi også kontroll på og vi synes han gjorde en stabilt VM for Norge.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form