Lukk søk

Landslaget

November 28, 2023

TV 2 viser Norge i U20-VM: - Utrolig spennende generasjon

Det blir hockeyfest i romjulen også i Göteborg der TV 2 nå har sikret seg rettighetene til å vise U20-landslagets VM-kamper.

Foto med tillatelse: Erling Schjølberg

- Etter at vi fulgte Norges opprykk i fjor, føles det helt riktig at vi skal følge laget på øverste nivå. Det er en utrolig spennende generasjon med spillere som har blitt fremsnakket i flere år, så dette blir jo den ultimate testen. Derfor er vi veldig glade for at vi har fått til dette.

Det sier Jonas Bariås, teamleder for hockeysatsingen i TV 2, til nitten.no. Kanalen skal vise Norges kamper fra U20-VM i Göteborg og Bariås kommenterer selv åpningskampen mot USA 2. juledag sammen med ekspert Bjørn Erevik.

Resten av kampene i Frölundaborg kommenteres av Haakon Thon og Erevik.

Åpner mot USA

Sendeplanen er som følger:

26.12 17:00 USA - Norge (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)
27.12 17:00 Norge - Tsjekkia (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)
29.12 12:00 Norge - Slovakia (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)
30.12 17:00 Sveits - Norge (TV 2 Play)

- Det blir kjempespennende å se denne generasjonen i U20-VM på dette nivået. Jeg tror Norge har gode sjanser til å nå en kvartfinale med dette laget, og gleder meg veldig til å kommentere, sier Erevik til nitten.no.

- Vi vet at hockeyfansen elsker romjulskampene i EHL. I år krydrer vi romjulen med et ekstra tilbud som betyr at det blir mulig å se hockey hver eneste dag fra 26. til 30. desember, sier Bariås.

Rykket opp

Det norske U20-landslaget rykket opp til øverste VM-nivå under turneringen i Varner Arena før jul i fjor og møter nå motstand av topp internasjonal klasse i Göteborg.

Christer Nylunds gutter ladet nylig opp til mesterskapet med en firenasjonersturnering i Vojens der Norge slo Østerrike 2-1, Latvia 7-2 og Danmark 7-2.

16. desember samles troppen igjen til camp i svenske Ulricehamn der det er planlagt kamper mot Tyskland og Latvia.

Blant gjengen som var tatt ut til kampene i Danmark tidligere denne måneden finner vi navn som Stian Solberg, Michael Brandsegg-Nygård, Martin Johnsen og Petter Vesterheim.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form