Lukk søk

Fjordkraftligaen

February 2, 2022

Keeper-utfordringer i Stjernen - dagens kamp utsatt

Stjernen måtte kaste inn håndkleet og utsette dagens kamp mot Ringerike, da klubben kun har én keeper tilgjengelig.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Det var ishockeyforbundet som første kom med meldingen om at dagens kamp i Fredrikstad ble utsatt. Dermed blir også neste kamp mot Grüner også utsatt med tanke på deres covid-situasjon på Løkka. Nå har rødbuksene fått de samme utfordringene som Vålerenga var utsatt for tidligere i januarmåned, med at det er mangel på tilgjengelige keepere.

- Vi fikk inn nye tester i dag som var positive, og dessverre så har det rammet våre keepere. Vi har nå fem keepere i vår forening som er ute med sykdom, og har da ingen reservemålvakt tilgjengelig. Da måtte i tilfelle keepertrener og tidligere landslagskeeper Bjørge Josefsen gjort comeback. Og det sier seg selv at det er urealistisk, forteller sportssjef og fungerende assistent-trener Darren Treloar til nitten.no.

Rettferdig tabell?

I går meldte vi nyheten om at Fjordkraft-ligaen blir ikke fullført med 45 komplette runder denne sesongen. Som de siste årene vil prosentutregning avgjøre tabellen. Hvor Petter Salsten uttalte at det det ikke finnes datoer igjen å spille for noen av lagene i ligaen.

- Vi er enige om å spille det vi kan innenfor tre kamper på en uke. Det er allerede nå Vålerenga-kamper som ikke er plassert. De blir det ikke tid til å gjennomføre innenfor tidsrammen vi har satt på 10. mars. Det er ikke datoer igjen, fortalte Salsten til nitten i går.

Darren Treloar har forståelse for at det har vært en tung sesong, men ønsker kun å ha fokus på de kampene de skal spille.

- Vi har ikke kontroll på de andre kampene, om de blir spilt eller ikke. Vi har kun kontroll på våre kamper, og ønsker å få avviklet dem på vanlige måte innenfor tidsrammen, oppsummerer canadieren.

- Men blir dette en rettferdig tabell ved prosentregning?

- Vanskelig å spørre meg nå om dette, spør meg heller etter sesongen, forteller han lattermildt.

Dialog med Olsson

Lasse Fjeldstad har fungert som vikarierende hovedtrener etter at Anders Olsson ble satt til andre oppgaver i klubben. En av oppgavene var blant annet analysearbeid som Olsson skulle utføre for klubben, en oppgave som fungerer i følge daglig leder Anders Åsle.

- Jo, det går bra det, svarer han kort.

- Har han hjemmekontor, og er han fortsatt i Norge?

- Vi har en dialog med han, og ja det blir en slags hjemmekontor jobb. Veldig merkelig om han skulle flyttet til Sverige, når han har en jobb i Norge, avslutter Åsle.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form