Lukk søk

Internasjonal hockey

April 12, 2022

Sarpingene tror på svensk hockeybombe: - Helt sjukt om vi slår de ut

Sarpingene Emil Martinsen Lilleberg og Mikkel Øby Olsen møter europamesterne Rögle til avgjørende kamp i kveld der troen på en skikkelig hockeybombe er tilstede.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Oskarshamn kom på niendeplass i SHL denne sesongen og endte opp mot den antatte overmakten fra Rögle, seriemester og ikke minst CHL-mestere, i sluttspillet.

Etter å ha rystet favorittene så langt, er det i kveld klart for kamp syv der den norske duoen kan bidra til en skikkelig hockeybombe i Sverige.

- Det er helt sjukt om vi slår de ut. De er tross alt europamestere som har vært utrolige gode denne sesongen, sier Lilleberg til nitten.no fra Oskarshamns spillerhotell.

Slitt med sykdom

Den tidligere Sparta-backen fikk virkelig fart på sin karriere da han fikk masse tillit under fjorårets VM for Norge og ikke minst ble draftet av NHL-klubben Arizona Coyotes. Denne sesongen har ikke blitt helt som den talentfulle backen hadde håpet.

- Personlig så har jeg slitt med et eksem på kroppen som har tatt for mye tid. Og de eksemene har utviklet seg til kjøttsår som har gjort at det har gått ut over nattesøvnen, forteller Lilleberg.

Nå skal sykdommen har roet seg, og tilliten hos trenerne har kommet tilbake.

- Jeg har gradvis fått mer og mer spilletid. I kveld er jeg i blant de fire første backene, noe som jeg gleder meg utrolig til, sier Lilleberg som skryter av stemningen i Catena Arena.

- Det er kanskje den beste hallen med mest trøkk. Er så utrolig gøy å spille i den hallen, og spesielt hvis vi greier å slå de ut i tillegg.

Foto med tillatelse: Oskarshamn.se

Alt å vinne

Både Emil Lilleberg og Mikkel Øby Olsen har fullført istreningen tirsdag formiddag og forbereder seg til kveldens kamp.

- Vi har alt å vinne og ingenting å tape. Det er nok de som føler på presset før kveldens kamp. Så vi kommer til å gå ut på isen med lave skuldre og gjør som vi alltid pleier å gjøre, så får vi se om det holder til å slå ut Rögle, avslutter Lilleberg.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form