Lukk søk

Aktuelt

August 2, 2021

Rosseli savner fulle haller: - Håper det holdt med i fjor

Mats Rosseli Olsen er tilbake i Göteborg og starter i dag oppkjøringen med Frölunda. Landslagsspilleren håper igjen å få oppleve trøkk i de svenske hallene denne sesongen.

I dag starter Frölunda oppkjøringen for fullt i Göteborg. Den første treningskampen spilles mot Rögle i Kungsbacka ishall 10. august før det er seriestart mot Brynäs i Scandinavium 11. september.

Nøyaktig hvor mange tilskuere man da vil få lov til å slippe inn, er foreløpig uklart.

- Det jeg savnet mest i fjor var publikum på kampene. Atmosfæren var omtrent som på trening. Det var like mye folk i hallene som da vi spilte mandager og onsdager på Lørenskog. Jeg håper det hvert fall mot slutten av sesongen kan bli fulle haller igjen. Vi håper det holdt med i fjor. Nå vil vi ha publikum igjen, sier Rosseli Olsen til nitten.no.

- Forhåpentligvis får vi spille foran våre egne fans igjen. Og virkelig kjenne på hvem vi spiller for. Det er det jeg gleder meg mest til; å gå inn på et fullsatt Scandinavium igjen. Vi trenger virkelig deres støtte, sier trener Roger Rönnberg til Göteborgs-Posten.

Tre nye år

Rosseli Olsen skrev ny treårskontrakt med Frölunda i februar, og vil være 33 når kontrakten med klubben han debuterte for helt tilbake i 2011/12-sesongen og har over 400 kamper for går ut.

- Det var ingen andre steder jeg ønsket meg. Jeg ville være i Frölunda, fortalte landslagsspilleren i februar.

- Jeg trives utrolig bra. Det er en stor by hvor du kan gjøre det du ønsker utenfor isen. I tillegg så er det ikke så langt hjem, de gangene jeg ønsker å reise tilbake til Norge. Trivselen betyr mye for meg, og er en av grunnene til at jeg har bodd her snart i 10 år.

Olsen forteller nå at han ikke tenker lenger enn de tre kommende sesongen i Frölunda, men at planen hele veien har vært å avslutte karrieren i Norge.

- Jeg håper jeg har mange år igjen. Planen har ikke vært å avslutte i Sverige, men det er mye som spiller inn. Det kan skje mye på tre år. Det spørs helt hvor lenge man holder, skader, form og slike ting.

Ambisjoner

I koronasesongen 2020/21 endte Frölunda på sjuendeplass i serien før det ble exit mot finalist Rögle i sluttspillet. Nå håper Rosseli og lagkompisene på revansj og en bedre sesong der Göteborg-laget kan melde seg på helt i toppen.

- Jeg syns jo det ser bra ut hvert år jeg, men vi har fått flere spennende spillere som skal styrke troppen. Vi håper å få et bra lag igjen, sier Rosseli.

Frölunda-ledelsen mener klubben tapte mange millioner på stenge arenaer forrige sesong, men skal likevel beholde budsjettet i håp om å øke sjansene for en sportslig opptur.

- De har sagt de ikke skal kutte noe. Til tross for korona er det samme økonomiske satsing, og det setter vi pris på, sier 30-åringen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form