Lukk søk

CHL

October 11, 2022

Oilers-håpet lever: - Alt vi kan gjøre nå

Skal det bli nok en spesiell kveld i DNB Arena som ender med en historisk åttedelsfinale i CHL? Svaret får vi onsdag kveld!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Onsdag skal det hele avgjøres i Champions Hockey League. Stavanger Oilers fikk en vanskelig start på oppgjøret i Finland forrige uke og tapte til slutt fortjent selv om laget hevet seg stort utover i oppgjøret.

Nå er det klart for en helt avgjørende returkamp hjemme i Stavanger.

- Onsdag trenger vi deg på tribunen for å skrive et nytt kapittel, melder Oilers på sin hjemmeside.

Må vinne

Utgangspunktet er som følger foran den sjette og siste kampen i gruppespillet. Fribourg-Gottéron er allerede puljevinnere mens de tre resterende lagene kjemper om å slå følge videre til åttedelsfinalene.

Red Bull Salzburg er nummer to med sju poeng, finske Ilves har seks og Oilers fem. Dersom Salzburg slår gruppevinneren, sikrer de andreplassen.

Salzburg-nederlag etter 60 minutter mot sveitserne betyr avansement for vinneren i DNB Arena. Oilers må ha tre poeng etter ordinær etter mens Ilves i så fall går videre også med to poeng.

- Vi må lene oss på de to andre lagene. Uansett må vi vinne hjemmekampen mot Ilves, det er alt vi kan gjøre nå, sier Oilers-trener Todd Bjorkstrand til Rogalands Avis.

Brejcak signert

Oilers har slitt med en del fravær den siste tiden. Bryce Gervais var tilbake da Ringerike Panthers ble slått på Hønefoss i helgen, men da manglet Kristian Østby, Dennis Sveum og Patrick Ulriksen.

Mandag ble det kjent at Oilers har knyttet til seg den tidligere Storhamar-backen Jan Brejcak på en tomånederskontrakt. Klubben meldte samtidig at de jobbet med å få slovaken klar til Ilves-matchen onsdag.

- Vår skadeutsatte situasjonen på backsiden gjør at vi velger å ta grep. Jan har avtale om spill frem til jul. Innen den tid har vi forhåpentligvis Kristian Østby tilbake i spill. Kristian sliter dessverre ennå med skaden fra slutten av forrige sesong, sier Oilers-sjef Pål Haukali Higson til oilers.no.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form