Lukk søk

February 19, 2021

Skulle spilt lørdag mot VIF, men møter et annet lag søndag

Klubbene satt sammen i går og kom frem til at serieoppsettet måtte omberammes igjen. Men uansett så er det svaret som ankommer senere i dag som bestemmer alt.

I går kom nyheten om de nye reglene for Oslo-idretten, hvor det ikke ble åpnet for kontakttrening og kamper i ishallene. Det skapte nok engang hodebry for ishockeyforbundet, som håpet at de kunne få i gang Fjordkraft-ligaen igjen.

Klokken 07:00 i dag tidlig, kunne vi se via Hockey.no at de oppsatte kampene som skulle bli spilt nå i helgen hadde blitt omgjort nok en gang.

Skulle spilt mot VIF, møter heller Storhamar

Stjernen var et av lagene som skulle ta turen til Oslo for å møte Vålerenga førstkommende lørdag, men møter nå i steden for Storhamar førstkommende søndag.

Daglig Leder i Fredrikstad-klubben Anders Åsle er tidlig på telefon med Nitten.no og forteller at de ikke er overrasket.

- Nei, vi var med på å bestemme dette i går kveld. Alle klubbene deltok i et "Teams-møte" klokken 14:00 og da ble dette bestemt. MS skulle jo egentlig spilt moy Storhamar, og med de restriksjonene som ble videreført , så ble vi enige om at vi kan reise til Hamar. Hvis vi får få lov til det da? forteller Åsle.

- Stavanger som skulle spilt mot Grüner i morgen hadde fått en annen utfordring. Det går ingen fly til Oslo i morgen, og med tanke på at de må kjøre buss så skulle de da dratt fra vestlandet med skøytene på for å så snu bussen hvis svaret fra Regjeringen senere i dag hadde vært negativt? Stygt å le, men det blir litt komisk dette. Men vi klubbene har et fantastisk samarbeid om dagen og ønsker å hjelpe hverandre og sporten fortsetter Åsle.

Etter hva Nitten.no erfarer så har klubbene vist "FairPlay" i forhold til at Oslo-lagene ikke spiller i helgen, siden de har hatt minimal med trening sammen og med kontakt. Og her var klubbene enstemmig om at Oslo-lagene skulle få litt trening i beina før de ble kastet ut i kamp.

Men hva skjer fremvoer i dag, Åsle?

- Nei, si det. Avgjørelsen vet vi jo ikke. Så det blir spennede å se senere i dag.

Ingen indikasjoner heller?

- Nei, og det er liksom det som er litt vanskelig. Vi hadde håpet at kanskje dere eller media hadde fått ut litt informasjon, men dette blir som å vente på en dom i lagmannsretten. Du vet liksom ikke utfallet, men vi får bare ta en dag av gangen. Jeg har ikke bestilt buss til Hamar for å si det på den måten.

Den tidligere VIF-sjefen avslutter med å si at hans klubb Stjernen er heldige som har en del dager til gode hvor de kan sette inn omberramede kamper på. Ikke alle er like heldige, og sikter til klubben som holder til i nabobyen Sarpsborg. Det er en spesiell situasjon, men vi er uansett klare for å reise til Hamar på søndag!

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form