Lukk søk

NHL

November 18, 2023

Zuccarello plaget av jetlag: - Litt som en zombie

STOCKHOLM (nitten.no) En småtrøtt Mats Zuccarello lanserte en ny vri på All Star-kampen neste år og skjelte ut regjeringen før helges NHL-fest i Stockholm.

Foto: nitten.no

- Jeg gleder meg til å spille i Sverige, men jeg håper jeg får litt søvn da. Jetlag sitter i. Det er derfor jeg kom litt som en zombie her nå, sier Zuccarello til nitten.no foran Wild-kampene i Avicii Arena lørdag og søndag.

Han ankom Stockholm sammen med lagkompisene fra Minnesota Wild tidligere denne uken for helgens NHL Global Series, men har slitt med å få sove og omstille seg til en ny døgnrytme.

- Jeg har våknet klokka 2 hver natt og er våken hele tiden. Jeg føler jeg nesten ikke har sovet. Jeg fikk en 40 minutter powernap før jeg kom ned hit nå så det er derfor jeg er litt sliten, men sånn er det, sier landets største hockeystjerne.

Lanserte ny kamp

Og med «ned hit» mener «Zucca» et rom på Grand Hotel midt i Stockholm sentrum der laget bor og en rekke fans venter utenfor for å få et glimt av stjernene.

Sammen med agent Kevin Skabo var norsk presse invitert for å få høre mer om planene for All Star-kampen 2024 som skal spilles i Håkons hall på Lillehammer med samtlige EHL-klubber representert.

- Vi skal prøve å engasjere hele Hockey-Norge og skape en positiv greie der oppe. Jeg håper det blir bra. Det er også fint at vi kan få med alle klubbene. Veldig kult at så mange vil være med å bidra, sier Zuccarello.

Gjennom en avstemming og en jury skal fansen få være med på å bestemme hvilke spillere som blir å se på isen når EHL All Star Team møter Zuccarello All Star Team.

- Hvor tett på skal du selv være?

- Stemmene mine kan kjøpes! Her er det muligheter for alle. Jeg følger med, jeg. Og de kampene jeg ikke får sett, ser jeg høydepunktene fra. Men de som følger dette daglig kan mer enn meg så jeg skal nok ikke ta noen sjefsrolle i komiteen.

Langet ut

Tidligere fredag gikk Zuccarello hardt ut mot regjeringens tilrettelegging for idrett for barn og unge i Norge i et intervju med NHL-rettighetshaver Viaplay.

- Jeg synes det er et møkkaland når det kommer til idrett. Ja vi er gode i mange idretter, men det er ikke bra nok tilrettelagt for barn og unge i hele landet. Vi bor i et ganske ressurssterkt land og er ekstremt dårlige på idrett. Vi sier at vi er en idrettsnasjon, men vi er egentlig en mosjonistnasjon, sa «Zucca».

Intervjuet publisert på plattformen X fikk stor oppmerksomhet og ble snappet opp av flere mediehus. Senere fredag gikk 36-åringen noe tilbake på utspillet gjennom sin første egenkomponerte X-melding siden høsten 2020:

- Møkkaland var overtenning! Kunne nok brukt noen andre ord en det. Ble litt overivrig der. Men står for budskapet! Alt for dyrt og alt for lite tilbud for barn over hele landet!

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form