Lukk søk

Elitehockeyligaen

May 7, 2022

Wang sa nei til Lørenskog: - Er i dialog med en annen klubb

Simon Stolt Wang har snakket med flere klubber etter at det ble kjent at han ikke forsetter på Jordal. Denne uken avslo han en mulighet til å trene Lørenskog.

Foto med tillatelse: Dolph Andersen

Fredag var det én uke siden Vålerenga annonserte at Simon Stolt Wang forlater klubben etter sju år på Jordal. Siden har det kommet flere interessante telefoner til 31-åringen.

- Jeg tror ikke jeg blir arbeidsledig, men da jeg sa opp stillingen min i Vålerenga uten å ha noe å gå til er man forberedt på en litt spennende periode. Det ser ut som ting kan løse seg, sier Wang til nitten.no.

- Etter mange år med juniorhockey beveger jeg meg litt ut i et nytt terreng, men heldigvis er det interesse for meg i seniorhockeyen også.

Opp på A-laget

Det siste Wang gjorde i Vålerenga var å lede U20-laget til seriemesterskap og NM-gull. Siste del av sesongen ble han også flyttet opp i A-lagets boks der han fungerte som Espen Knutsens assistent.

Det var en assistentrolle han var tiltenkt også neste sesong, men dette takket Wang nei til og sa opp sin stilling i klubben.

- Det var veldig smigrende. Oppsigelsen min kom før det var et konkret tilbud der, men mye var skissert. At det var uklart hvem jeg eventuelt skulle jobbe under hadde ingenting å si. Jeg har vært i Vålerenga lenge og følte jeg trengte noe nytt for å utvikle meg selv. Det var veldig fristende å bli i VIF, men nå tror jeg det kan være sunt for min egen del å oppsøke et annet miljø.

- Klubben og Simon har vært i dialog om videre samarbeid. Simon ønsker nå å søke nye utfordringer utenfor klubben, men vi håper at våre veier krysses igjen på Jordal ved en senere anledning, meldte Vålerenga på sin hjemmeside forrige uke.

Ikke Lørenskog

Den siste tiden har Wang snakket med Lørenskog om en trenerjobb i 1. divisjonsklubben på Romerike, men denne uken takket 31-åringen nei.

- Lørenskog er spennende og en skikkelig kul oppgave for den som skal lede laget. Nå er jeg i dialog med en annen potensiell arbeidsgiver, men ingenting er avklart, forteller Wang.

- Er det hovedtrener-jobb du ønsker deg nå?

- Ikke nødvendigvis. Det som er viktig for meg er å komme til et sted der jeg trives like bra som jeg har gjort i Vålerenga. Jeg har lyst til å bli trener og jeg har lyst til å bli god. I den prosessen har jeg kommet frem til at jeg trenger impulser fra flere steder og å utvide horisonten. Om jeg er hovedtrener eller assistent er jeg ikke så opptatt av så lenge jeg kan jobbe i et miljø der jeg kan utvikle meg som leder.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form