Lukk søk

Aktuelt

March 31, 2021

Vraket VIF - forlenger med Sparta

Sparta-spiller Sander Thoresen hadde tilbud fra Oslo-klubben, men valgte heller et nytt år i Sparta.

(Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, Nitten.no)

21-åringen stod mellom to valg før kommende sesong. Sparta eller VIF. Valget ble Sparta for spilleren som nylig ble tatt ut i bruttotroppen til landslaget

- Det føltes ikke riktig å flytte på meg enda. Med tanke på at de to siste sesongene har blitt preget av skader og korona så hadde jeg godt av ett år til i Sparta.

Thoresen bekrefter at han var fornøyd med tilbudet til VIF, hvor magefølelsen trumfet lønningposen denne gang.

- Jeg spiller ikke for pengene, men jeg er smigret over det tilbudet som VIF la frem. De hadde virkelig troen på meg og la frem en pakke som var mer enn godkjent, men igjen så var det magefølelsen som spilte inn. Jeg blir ikke en dårligere ishockeyspiller av å spille ett år til i Sparta forteller han.

Hvor mye har Sjur Robert Nilsen betydd i denne prosessen?

-Sjur har betydd mye. Vi har hadde mange samtaler før jeg tok et valg. Han er en bra trener både på og utenfor isen. I tillegg så vet jeg hva jeg får av han og klubben med tanke på min hverdag i trening og i kamp.

Nitten.no har ikke fått tak i Sjur Robert Nilsen for en kommentar.

Første landslagssamling

Nå som sarpingen har undertegnet en ettårskontrakt med Sparta, rettes fokuset mot landslaget og Lillehammer. Der er Thoresen tatt ut til en brutto-tropp som skal vise seg frem mot et uttak til VM. Et uttak som han selv ser på som lite sannsynlig.

- Sjansen for å komme med til VM er liten. Men jeg skal gjøre mitt beste, så får vi se. Jeg kommer ikke til å bli skuffet med tanke på at det finnes mange gode og ikke minst rutinerte norske spillere fra før.

Planen er at landslaget skal møtes tirsdag 6.april, men korona-restriksjonene kan sette de planene litt på vent.

- Meningen er å reise på den datoen, men ikke sikkert vi får krysse fylkesgrensene og overnatte på hotell i Lillehammer. Også var det noe med hallen, tror jeg. For å være ærlig så aner jeg ikke. Jeg venter bare på telefon jeg, så setter jeg meg i bilen og drar oppover, avslutter han.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form