Lukk søk

Fjordkraftligaen

June 10, 2022

Vålerenga lader opp i Syden: - Gode middager og dype samtaler

Det minner mer om en episode av «Charterfeber» enn «Iskrigerne» når ni Vålerenga-gutter har tatt turen til Lanzarote for å lade opp til neste sesong.

Foto: Privat

Du har kanskje fått med deg utenlandsreisen i sosiale medier? Vålerenga-profil Jørgen Karterud er en av dem som har delt rikelig fra utflukten der ni mann fra garderoben på Jordal har inntatt Kanariøyene.

Her er knallhard barmarkstrening i Oslo byttet ut med med økter i solen, på stranden og som en del av Syden-livet.

- Dette er en treningsleir og teambuilding-tur til Lanzarote på huset til fysisk trener Jon Aase, forteller Karterud til nitten.no.

Ni mann på tur

En av dem som er med i reisefølget er Vålerenga-nykommer Sander Thoresen. Karterud mener en slik tur er en perfekt start i en ny klubb.

- Vi har hatt to-tre dager med styrkeøkt på morgenen, litt soling og så ballspill og konkurranser på ettermiddagen. Det har blitt to-tre løpeøkter også, forteller Oslo-gutten.

Torsdag løp gjengen 12 kilometer i den spanske varmen før runden ble avsluttet med en spurt opp på toppen av en vulkan der Filip Lalande var sterkest.

- Ellers har det blir gode middager og dype samtaler med guttene, sier Karterud.

Syden-debutant

En som virkelig koser seg med mye av det Spania har å by på etter en sur mai-måned i Oslo er materialforvalter Leif Skjønneberg (47).

«Leffen» er ifølge Karterud i Syden for første gang og har i tillegg til å ha full kontroll på vannflasker og vasking av tøy virkelig funnet seg til rette i Atlanterhavet.

- Han har blitt en profesjonell snorkler og tilbringer mesteparten av tiden ute i vannet. Helt konge på tur! er dommen fra Karterud.

PS! TV 2 erfarte onsdag at svenske Fredrik Andersson blir ny Vålerenga-trener. Også nitten.no får opplyst at den tidligere Timrå-treneren trolig blir ny sjef på Jordal.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form