Lukk søk

Elitehockeyligaen

August 27, 2022

Vålerenga-kick off på Jordal: - Bli med på moroa!

JORDAL (nitten.no) Vålerenga arrangerer kick off lørdag med fest for supporterne og besøk av det svenske nivå to-laget Södertälje.

Foto: nitten.no

Det er innholdsrike dager i Hockey-Norge med turnering i Kristiansand, testimonial på Hamar, Oilers tester formen i Europa og på Jordal arrangeres det kick off to uker før åpningskampen i Fjordkraft-ligaen.

Etter to bortekamper mot Lillehammer og Storhamar, begge endte med tap uten Vålerenga-scoringer, er Oslo-laget tilbake i hovedstaden og klar for høstens første kamp på Jordal.

- Vi er få folk nå og dette er treningskamper. Man ønsker ikke å tape de heller, men vi legger ned jobben og skal få dette til å sitte til seriestart. Det er da det gjelder, sa nykommer Didrik Nøkleby Svendsen ti nitten.no tidligere denne uken.

Møter Södertälje

Tradisjonsrike Södertälje fra HockeyAllsvenskan er motstander på Jordal lørdag klokken 15. Svenskene kommer rett fra Fredrikstad der de fredag kveld slo Stjernen hele 8-2.

Noen tunge forfall (sju mann borte), god motstand og en lang tur til Sverige i midtuken er noen av forklaringen på braknederlaget i Østfold.

- Vi møtte et bra lag. Et skikkelig hockeylag som spilte med bra fart og bra pasningstempo. Vi var ikke i nærheten, skal jeg være ærlig. De var klasser bedre enn oss. Det er ikke noe å snakke om, sier Fredrik Johansson til Stjernens hjemmeside.

- Jesper i mål var fantastisk bra. Han slapp inn åtte mål. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men. Forsvarsspillet var ikke bra og vi hadde ikke noe angrepsspill. Jeg skjønner ikke hvor dette kom fra, fortsetter svensken.

Også Vålerenga har manglet sentrale spillere i de første treningskampene og møter åpenbart tøff motstand fra Södertälje i ettermiddag.

Programmet

Allerede klokken 12 lørdag åpner området utenfor Jordal der det er rigget for servering av tørste og sultne supportere. Klanen arrangerer kick off i samarbeid med klubben samt Vålerenga-pubene Øst og Vålerenga Vertshus.

Klokken 14 kommer den nye treneren Fredrik Andersson for å snakke om starten på oppkjøringen, forventningene til sesongen og matchen mot Södertälje før det er dropp klokken 15.

Etter matchen er det lagt opp til intervjuer med enkelte Vålerenga-spillere før arrangementet er ventet å slutte rundt klokken 18.

- Det kribler i alle hockeyhjerter etter hvert som dagene går og sesongstart kommer nærmere og nærmere. Nå er det bare å finne fram kalenderen og bli med på moroa, er oppfordringen fra Vålerenga.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form