Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 16, 2021

Toppidretten i Viken stenges ned - klubbene i møter i dag

Mandag kveld kom beskjeden om at det innføres tiltaksnivå A i Viken fylke som også rammer toppidretten. I dag skal forbundet og klubbene i dialog om situasjonen.

«Viken fylke opplever økende smitte med den engelske virusvarianten, og en høy andel av smitten kan ikke spores. Etter anbefaling fra statsforvalteren, Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet, innfører regjeringen tiltaksnivå A i hele Viken fylke fra midnatt natt til tirsdag 16. mars. Tiltakene varer til og med søndag 11. april».

Slik lød beskjeden fra regjeringen mandag kveld. 51 Viken-kommuner rammes der det nå ikke blir tillatt å organisere idrettsaktivitet for voksne og unge med unntak for de under 20 år i grupper på maks ti der alle må være samme fra kommune. Det anbefales at aktivitetene foregår på en slik måte at man kan holde minst to meters avstand mellom deltakerne.

- Norsk Topphockey, klubbene og forbundet har møte i dag. Forbundsstyret vil konkludere senest mandag, skriver ishockeypresident Tage Pettersen i en sms til nitten.no tirsdag morgen.

NFF: - Alvorlig

Allerede klokka 22.39 mandag kveld gikk Norges Fotballforbund ut med informasjon til alle klubbene i de tre øverste divisjonene for menn og de to øverste divisjonene for kvinner (toppfotballprotokollen).

NFF henviste til beskjeden fra myndighetene og skrev «Dette betyr at all toppidrett i fylket stenges ned. De nye restriksjonene er innført uten noen form for forvarsel. Situasjonen er alvorlig, og NFF vil føre en tett dialog med NIF og myndighetene om veien videre».

- All toppidrett er stengt. Det gjelder også oss. Vi har et møte med klubbene i Fjordkraft-ligaen i dag, forteller generalsekretær Ottar Eide til nitten.no.

Stengt ishall

Comets breddeavdeling skrev i går kveld på Facebook at ishallen stenges for all innendørs aktivitet som en følge av de nye tiltakene i Viken. Norges Ishockeyforbund har hele veien hatt en plan om å fullføre seriespillet i mars og gjennomføre sluttspill i april.

Nå virker begge deler mindre sannsynlig. Tiltakene som rammer Viken-lagene Frisk Asker, Stjernen og Sparta gjelder også i utgangspunktet helt frem til 11. april.

I Norge nærmer vi oss ti uker uten kampaktivitet. Fjordkraft-ligaen tok selv en pause 8. januar etter stort smittetrykk og siden har alt seriespill i toppidretten blitt satt på pause av regjeringen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form