Lukk søk

Fjordkraftligaen

February 27, 2022

Tommy Kristiansen: - For meg er Stjernen en drømmemotstander i sluttspillet

Tommy Kristiansen håper moderklubben Sparta sikrer andreplassen i ligaen og at Oilers kan velge Stjernen i semifinalen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Oilers hadde bra kontroll på Stjernen igjen under gårdagens kamp i 40 minutter, men så skapte hjemmelaget spenning med å hente opp 0-3 til 3-3 i tredjeperioden.

- Vi tenkte at dette var kjørt for Stjernen, og at vi hadde vunnet kampen. Derfor ble det litt spenning utover i den tredje perioden. Heldigvis så har vi spillere som kan løfte seg og score de målene som vi trengte for å slå Stjernen igjen, uttalte Kristiansen til nitten.no etter kampen i går.

Vil møte Stjernen

Oilers har fem strake seirer mot Stjernen, men det er en annen grunn som Kristiansen ønsker å møte sin gamle rival i semifinalen - vel og merke dersom serielederen tar seg videre fra kvartfinalene.

- Det virker som de har enkeltindivider som styrer garderoben der nede. De fikk inn en bra trener som de har valgt å fjerne. Et svakhetstegn, mener Kristiansen.

Oilers-profilen er kjent for å fyre opp i mediene og sparer heller ikke på kruttet til lokalavisen Fredriksstad Blad etter gårsdagens kamp.

- Det er fint hvis Stjernen blir nummer tre så vi kan møte dem i en eventuell semifinale. For meg er Stjernen en drømmemotstander i sluttspillet fordi det er et lag helt uten karakter, det er ikke noe vinnende lag. Et lag med spillere som sparker sin egen trener og tar over garderoben, hva er det? Null karakter, sa Kristiansen til Fredriksstad Blad.

- Jeg har ingen kommentar til hva han sier, sier Stjernens Tyler Coulter til samme avis.

- Det virker som Stjernen går til «helvete»

Og da snakker han naturligvis om det sportslige. For alt har ikke gått på skinner for Fredrikstad-klubben etter at Anders Olssons rolle ble endret.

- Det virket som de fikk inn en bra trener som gjorde de til et godt og fryktet lag. Men det virker som Stjernen går til «helvete», hvis du forstår meg riktig. De så bleike ut mot Lillehammer, sleit mot Sparta og nå hadde vi egentlig kontroll på kampen. I tillegg har de en svak norsk stamme i troppen også, uttaler Kristiansen.

- Han får bare prate. Han er glad i den oppmerksomheten det gir. Jeg har ikke den personligheten, så noen ordkrig med Kristiansen har jeg ikke tenkt å begi meg inn på, sier Stjernen-trener Lasse Fjeldstad til FB.

Skulle det bli slik som Kristiansen ønsker, så må hans moderklubb komme seg forbi rivalen Stjernen på tabellen.

- Jeg håper virkelig at min moderklubb Sparta tar den andreplassen. Jeg er født og oppvokst der, så det vel ikke så rart?

- Hva tenker du om seriemesterskapet nå?

- Vi må være tøffe nok til å si at vi er seriemestere nå. Kan ikke forstå hvordan vi kan rote bort dette, avsluttet Kristiansen på vei inn i spillerbussen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form