Lukk søk

Fjordkraftligaen

December 2, 2021

Ti friske utespillere på dagens trening: - Blir uansett tynt

To rekker med friske spillere var alt Vålerenga hadde tilgjengelig på torsdagens økt. Fredag blir det avklart om lørdagens kamp mot MS må avlyses.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Daglig leder Jon Thore Thorstensen må telle opp med bistand fra vikarsjef Espen «Shampo» Knutsen før han kan svare på hvem som er friske og ikke i Vålerenga-leiren.

Det har vært en hektisk uke der én etter én har blitt rammet av et magevirus som torsdag også noterte ett nytt tilfelle, men da i lagets støtteapparat.

- Det er ingen endring i dag utover det. Vi var ti friske utespillere på treningen pluss Pontus Finstad og Martin Røymark som er skadet og ikke spilleklare, forteller Thorstensen til nitten.no.

Ingen kamp torsdag

Onsdag ble det kjent at torsdagens storkamp i Stavanger Oilers måtte avlyses grunnet de mange Vålerenga-fraværene. Hva som skjer med lørdagens hjemmekamp mot Manglerud Star, er foreløpig uklart.

- Vi må bare avvente, krysse fingrene for at vi får tilbake folk fredag og ta en oppsummering da. Jeg har informert MS om status og at det kan komme en utsettelse, sier Thorstensen.

- Hva skal til for at det blir kamp?

- Hvis over 50 prosent av de som har spilt 50 prosent av kampene eller mer ikke er disponible, blir kampen utsatt. Det blir uansett tynt.

Thorstensen er klar på at avgjørelsen må tas tidlig fredag slik at det ikke påvirker arrangementet, de frivillige og motstanderen mer enn nødvendig.

- Vi må ta hensyn. Forbundet holdes løpende orientert, sier Thorstensen.

Smitte på U20-laget

Normalt sett kunne Vålerenga fylt opp troppen med spillere fra U18- og U20-troppen, men de er for tiden begge rammet av et omfattende smitteutbrudd.

- Smittevernoverlegen er krystallklar. Vi kan ikke hente spillere derfra inn i A-troppen nå.

Vålerenga-ledelsen understreker at spillerne i Fjordkraftliga-troppen er korona-testet og at ingen har avgitt positiv prøve.

- Vi håper dette mageviruset kan slippe ganske fort, men per nå spiller vi ikke lørdag. Nå er vi avhengig av å få folk friske. Hva de orker på isen blir en annen ting, sier VIFs daglige leder.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form