Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 18, 2022

Takker fansen: - For oss er dette hjemmebane

Mikael Zettergren mener det høres ut som om det var 3000 Storhamar-fans på Jordal torsdag. Nå tror klubben på utsolgt CC Amfi til lørdagens klassiker.

Foto: nitten.no

Storhamar har snudd kvartfinaleduellen mellom de to rivalene med to strake seirer og kan gå opp i 3-1 i kamper i egen hule lørdag. Det vil i så fall bety at Vålerenga må ta tre stikk på rad for å ta seg videre til semifinalen.

4662 mennesker var innenfor portene på Hamar tirsdag - i helgen tror hedmarkingene på fullsatt hall og en enorm ramme rundt klassikeren i norsk hockey.

- Det kom mange sist og vi håper det kommer enda flere nå på lørdag for å lage god stemning. Det blir en fin hockeyopplevelse for alle, sier Patrick Thoresen til nitten.no.

- Vi er kjempeheldige som har så gode fans. Og det kommer ekstra mange når vi skal til Jordal. Det er kamper fansen ser frem mot hele året. De sviktet ikke nå heller, sier veteranen etter torsdagens 4-3-seier.

3000?

Da mange tilreisende fra Hamar hyllet først laget, så målvakt Evan Buitenhuis og til slutt Mikael Zettergren etter macthen. Den 39 år gamle svensken er imponert over både antall og volum i bortesvingen.

- Ja, herregud! Jeg tenkte det kunne dette av litt etter støtten vi fikk i den første kampen, men det skjedde ikke. De står på og dominerer i hallen. 3700 tilskuere og det føles som 3000 av dem kommer fra Hamar. For oss er dette hjemmebane hver kveld. Det føles sånn, sier Zettergren til nitten.no.

- Man hører dem underveis. Buing til vår fordel og alt slikt gir energi til oss. De støtter oss uansett. Det merket vi også da vi tapte den første kampen her. Det spiller ingen rolle; de er her for oss.

- Nå ligger alt til rette for hockeyfest i CC Amfi lørdag?

- Ja, vi tar en kamp av gangen nå, en klisje må med, men får vi 3-1 i kamper ser det jævlig bra ut. Jeg venter bra trøkk der, ja, sier mannen som sto bak 2-0-målet på Jordal.

Senker prisene

Storhamar merket en effekt på billettsalget til lørdagens kamp allerede etter den gode første perioden tirsdag (!). Torsdag kveld eskalerte det ytterligere, og ved midnattstider var det rundt 850 sitteplassbilletter igjen.

- Vi merker stor pågang etter seieren. Billettene går unna nå! Vi satser på, og har stor tro på, «mætt fjøs» lørdag, sier billettansvarlig Suzanne Sagerud til nitten.no sent torsdag kveld.

Tilskuertallet 3795 ble møtt med hånlig latter fra Storhamar-svingen på Jordal torsdag. Nå tar Vålerenga grep og senker billettprisene til mandagens oppgjør i hovedstaden.

- Mandag skal vi reise kjerringa på hjemmebane. La oss fylle Jordal! Alle voksenbilletter til 200 kroner på Jordal Amfi når vi tar i mot Storhamar til den femte kvartfinalekampen, skriver Vålerenga på sin Facebook-side torsdag kveld

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form