Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 7, 2023

Tabelltipset: 9. Comet: - En vrien motstander

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Elitehockeyligaen! Vi tror begge nykommerne misser sluttspillet og må ut i kvalifisering for å berge plassen.

Foto: Sofie A. Kitterød

IK Comet Halden

Stiftet: 1961
Trener: 
Leif Carlsson
Hjemmebane: Halden ishall
Plassering forrige sesong: 4. plass i 1. divisjon
Treningskampene: Forshaga 3-2, Skövde 1-5, Lørenskog 3-2, Sparta 3-7
Serieåpning: Lørenskog hjemme 16. september
Tre profiler: Herman Kopperud, Hugo Enock, Håkon Vaglen
Hjemmeside: cometelite.no

Comet er tilbake på øverste nivå og har et spennende lag som kan bli gufne å møte - spesielt i Halden. Der tror vi Comet kan ta en del poeng da de har et lag med flere gode enkeltspillere som er klare for å møte landets beste motstandere. Forrige sesong varierte prestasjonene litt for mye, men Comet spilte en underholdene og bra hockey mot slutten av sesongen da de slo Nidaros i play in og avanserte til kvalifiseringen fra fjerdeplassen i 1. divisjon.

Årsaken var at de lenge hadde mye skader på nøkkelspillere, men etter hvert som trener Leif Carlsson fikk disponere fullt mannskap, var Comet svært nær å rykke opp. Halden var pyntet til opprykksfest foran avslutningen mot Lørenskog, men skuffelsen etter nederlaget skulle snu. Comet fikk plassen i Elitehockeyligaen da MS ikke fikk fornyet lisens og har med det hatt noe mindre tid å forberede seg på enn de ni andre lagene.

Vi mener Comet har et lag med mye ferdigheter denne sesongen. Kan de få satt sammen et solid grunnspill, vil de kunne bite godt fra seg. I sommer og høst har Comet hatt en litt trøblete sesongoppkjøring med flere spillere ute med skade, og de er sårbare dersom de ikke kan stille tilnærmet fullt lag.

Herman Kopperud er en spiller som kunne tatt en plass i de fleste topplag og blir nok en gang en solid bidragsyter i den offensive delen av spillet. Andre nøkkelspillere som David Nilsson, Hugo Enock, Axel Lindström og Pelle Hedlund skal også kunne bidra til at Comet blir en vrien motstander denne sesongen. Halden-laget kan fort blande seg inn i kampen om den siste sluttspillplassen dersom de kan unngå skader på sine toppspillere.

Vi tippet Comet på plassen over Lørenskog og på niendeplass i comebacket på øverste nivå.

Flere spillselskaper, som Coolbet og Norsk Tipping, tilbyr spill på både vinneren av Elitehockeyligaen, topp tre, H2H, antall poeng og flere andre varianter: 

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form