Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 12, 2023

Tabelltipset: 4. Frisk Asker: - Et bedre kollektiv

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Elitehockeyligaen! Vi tror Frisk Asker kan få en opptur under Roy Johansens ledelse.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Frisk Asker

Stiftet: 1922
Trener: 
Roy Johansen
Hjemmebane: Varner Arena
Plassering forrige sesong:
 6. plass
Treningskampene: Ringerike 3-2, Stjernen 3-2, Stavanger Oilers 2-6, Stjernen 4-1, Storhamar 0-4
Serieåpning: Vålerenga borte 15. september
Tre profiler: Alexander Bonsaksen, Michael Haga, Tobias Lindström
Hjemmeside:
 friskaskerhockey.no

Det ble etter hvert en skuffende sesong sist i Asker noe som også har ført til en del endringer. Jan André Aasland måtte gå i januar, Vidar Wold tok over ut sesongen, men er nå tilbake som sportssjef med Roy Johansen og Morten Ask som ny duoen i boksen. Asker-laget har dermed sikret seg dyktige og erfarne trenere som vi tror kan bidra til at laget fremstår som et bedre kollektiv denne sesongen.

Frisk Asker har vært ustabile i oppkjøringen, og det er for oss usikkert om laget har gode nok målvakter og spillende backer til å kunne kjempe om en medalje slik troppen er satt sammen per nå. Frisk har hatt mye pucktap og manglet nødvendig pasningskvalitet til å få flyttet spillet opp i angrepssonen i treningskampene.

Vi blir derfor ikke overrasket om det blir brukt litt mer mynt i Asker for å hente inn en toppback underveis. På forward-siden har Frisk Asker sine beste spillere, og dette må de få utnyttet bedre om laget skal kunne kjempe helt i toppen og true de tre antatt beste.

Klare tap i oppkjøringen mot Stavanger Oilers og Storhamar med kun to scorede mål og hele ti baklengs viser at det åpenbart er mye å rette opp før serien starter for Roy Johansen med retur til Jordal og en tøff start mot gamleklubben Vålerenga.

Men! Det finnes et potensiale i dette laget, og med såpass gode forwards som Hampus Gustavsson, Anton Holm, Michael Haga, Tobias Fladeby, Thomas Valkvæ Olsen, Tobias Lindström og Felix Girard bør så absolutt Frisk Asker kunne kjempe om en hjemmebanefordel i sluttspillet.

Vi plasserer Frisk Asker foran Sparta Sarpsborg og Stjernen, men også et lite stykke bak de antatt tre beste.

Flere spillselskaper, som Coolbet og Norsk Tipping, tilbyr spill på både vinneren av Elitehockeyligaen, topp tre, H2H, antall poeng og flere andre varianter: 

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form