Lukk søk

June 18, 2021

Storhamar om seriestarten: - Mer behagelig for Ringerike enn oss

Den 11 september så droppes pucken for en ny sesong. Storhamar får besøk av samarbeidsklubben Ringerike, og Sparta reiser til Oslo for å møte Grüner.

Klubbene har fått den tiden de trengte til å gi tilbakemeldinger på oppsettet som forbundet sendte ut for noen uker siden. Nå er det hele klart, og den 11 september droppes pucken som signaliserer at sesongen 2021/22 er i gang.

Dette er første runde:

  • Storhamar - Ringerike
  • Manglerud Star - Lillehammer
  • Stjernen - VIF
  • Grüner - Sparta
  • Stavanger - Manglerud Star (Kampen spilles 16.09)

Alle kampene har kampstart 15:00 utenom kampen i Stjernehallen som starter 18:00.

På Hamar spilles det som kan karakteriseres som topp mot bunn i den første seriekampen, og Storhamar-supporterne kunne vel ikke bedt om en mer behagelig motstander i serieåpningen. Nå advarer sportssjef Mads Hansen om at det kan bli langt tøffere enn hva de fleste blå og gule supporterne hadde regnet med på forhånd.

- Ringerike kjenner vi godt, og de kjenner oss godt igjennom et samarbeid vi har. Så det kampen kan brått bli veldig ekkel med tanke på at alle forventer at vi skal vinne den kampen. Vil si at det er en mer behagelig serieåpning for Ringerike enn oss, forteller Hansen til nitten.no

Derbyer i 2.serierude

Supporterne for de ulike lagene bør ikke vente så lenge før det blir derby-kamper, for allerede i den 2.serierunden smeller det til. Storhamar reiser til Lillehammer, Stjernen til Sparta, VIF får besøk av Frisk Asker og den viktige kampen Grüner - Ringerike blir alle spilt den 16.09.2021.

Sparta-trener Sjur Robert Nilsen gleder seg til sesongåpning og synes det er gøy at de får besøk av sin erkefiende så tidlig i sesongen.

- Først og fremst så skal det bli deilig å komme i gang igjen. Vi reiser til Oslo, og vet at vi får det tøft der inne. Alle premierer har sin egen sjarm, og det har skjedd før at favoritter har gått på et bananskall eller to i den første kampen, fortsetter Nilsen.

- At Stjernen kommer til Amfin gleder vi oss til. Først og fremst for supporterne som har lengtet etter disse oppgjørene. Så nå får vi håpe at det er normale tilstander på den tiden, slik at vi alle kan skape en fantastisk ramme rundt det oppgjøret, sier Sparta-treneren.

Mads Hansen og Storhamar reiser til Lillehammer og Mjøs-derbyet. Han synes det er bra at det blir slike oppgjør tidlig i sesongen.

- Det er jo slike oppgjør vi har lengtet etter, og man kommer fort i gang med å møte Lillehammer allerede i kamp nr.2. Vi gleder oss veldig til å reise til Lillehammer, og bra for serien at det smeller så tidlig.

- Det blir likt for alle

Norge er det landet hvor det har blitt spilt minst ishockey under pandemien. Nå som seriestarten har fått en dato, så tror ikke Sparta-treneren eller sportssjefen i Storhamar at det vil ha noen påvirkning på noen av lagene.

- Vi har alle blitt påvirket av det lange oppholdet, men nå får vi en god sommer, og starter opp igjen som vi alltid har gjort i august. Tror ingen lag vil ha noen fordel når vi starter opp igjen, forteller Hansen.

Sparta-treneren sier seg enig i Hansen sine uttalelser og legger til følgende.

- Mads Hansen sier egentlig mye av det vi alle trenere føler. Nå gleder vi oss til å få spille kamper igjen, og ha noe å se frem mot. Alle idrettsutøvere som trener hver dag har et ønske om å bli bedre og ønsker også å kjempe om noe. Så når alle lagene går på is i august, så føler jeg at alle starter på null igjen, avslutter Nilsen.

Om det blir spenning hele veien inn mot sluttspillet gjenstår å se. Den siste serierunden spilles 10.03.2022 med følgende oppgjør:

  • Frisk Asker - Stjernen
  • Vålerenga - Grüner
  • Sparta - Storhamar
  • Lillehammer - Stavanger Oilers
  • Ringerike - Manglerud Star

Alle kampene har kampstart 19:00

Se serieoppsettet her


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form