Lukk søk

Internasjonal hockey

August 6, 2022

Stor interesse for Strömstad Hockey Classic - isen straks på plass

Halden Ishall gjøres klar for Strömstad Hockey Classic der det er få sitteplasser igjen til lørdagens møte mellom Färjestad og Frölunda.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Strömstad Hockey Classic forbindes ikke akkurat med Halden, men grunnet gasslekkasje på kjøleanlegget i Lionshov Ishall ble forsesongsturneringen i år flyttet over grensen.

Så sent som tirsdag var det problemer med kjøleaggregatet i Halden Ishall, men problemene skal være fikset og isen snart klar. Ifølge Comets egen tidsplan blir det merking av isen lørdag formiddag, reklamen skal på plass senere samme dag etterfulgt av forsegling før man fullfører arbeidet søndag morgen.

- Litt stress har det vært, men samtidig har det vært stress med tanke på A-laget og sommercampen til breddeavdelingen. A-laget skal ha treningskamp 18. august, så de må jo på is før den tid og, sier Comet-leder Thorbjørn Danielsen til Halden Arbeiderblad.

Stor interesse

Comet møter Forshaga IF, kanskje mest kjent for klubbens ivrige fotballsupportere i den svenske «Gärdsgårdsserien», 18. august, men først inntar Leksand, Färjestad og Frölunda grensebyen.

Haldenserne gjorde denne uken noen grep i håp om å forenkle billettløsningen digitalt som har gitt god effekt. Comet melder nå om at det er kun få sitteplasser igjen til lørdagens duell mellom Färjestad, som alltid har hatt en nær relasjon til Norge, og Mats Rosseli Olsens Färjestad.

Lagene som deltar i «Sveriges hetaste försäsongsturnering», slik avisen Expressen har døpt den til, vil ha base i Halden inn mot helgen og også trene i arenaen som denne sesongen skal huse 1. divisjonshockey.

- Selv om Strömstad Hockey Classic i år kommer til å spilles i Halden Ishall, vil du som publikummer kjenne deg godt igjen i arrangementets karakter, da det fortsatt er Strömstad Hockey Classic som er arrangør, melder Comet-ledelsen.

Slik spilles Strömstad Hockey Classic:

Torsdag 11. august kl 19:00 Leksand – Färjestad

Fredag  12. august kl 19:00 Frölunda – Leksand

Lørdag  13. august kl 16:00 Färjestad – Frölunda

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form