Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 19, 2021

Stjernen på topp: - Det kommer til å bli tøft

Tre poeng mot Vålerenga, overtidsseier mot Sparta og ny triumf mot Ringerike. Stjernen har fått en sterk start på sesongen med sitt nye mannskap.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Med åtte poeng er det Stjernen som er serieleder i Fjordkraft-ligaen etter tre serierunder - ett poeng foran naboen Sparta og Lillehammer.

Fredrikstad-laget mente det ville ta tid å spille inn et mer eller mindre helt nytt mannskap med en rekke nye signeringer, men etter én uke med hockeysesong ser ting ut til å funke ganske så bra i Stjernehallen.

- Det kommer til å bli tøft, og vi har bare nødt til å ta én kamp av gangen. Vi må lære av våre feil og fortsette med det vi gjør bra, slik at vi kan sette spillet skikkelig, sier lørdagens matchvinner Arttu Niskakangas til Fredriksstad Blad.

Favoritter

Stjernen var store favoritter mot nyopprykkede Ringerike, men det var gjestene som scoret først. Riley Brace, en av de mange nye spillerne, utlignet før Hønefoss-gjengen traff blink på ny.

Tyler Coulter satte inn 2-2 etter videodømming, og i siste periode avgjorde Arttu Niskakangas.

- Vi visste det ville bli en tøff kamp. Vi hadde sett dem på video. Jeg synes Ringerike spiller bra, sa finnen.

- Vi hadde kanskje ikke den beste dagen på jobb, men tre poeng er det viktigste, fortsatte matchvinneren som nå går inn en tøff uke med bortekamp mot Lillehammer, hjemmekamp mot Stavanger Oilers og MS lørdag.

Topp fem

Stjernens friske satsing har vært sommerens snakkis i Hockey-Norge. Sportssjef Darren Treloar har likevel stått på at topp fem er målet for Fredrikstad-gjengen denne sesongen.

- Det er ikke lett å bli topp fem i denne ligaen. Det er mange lag som kan bli gode. Sparta har et bra lag på papiret, du har Stavanger, Storhamar, Frisk Asker, Vålerenga, Lillehammer. Dette kommer til å bli tøft. Jeg tror det kommer til å bli en veldig jevn liga. Ringerike og Grüner har også tatt steg. MS kommer med ny trener og ny tenning. Nei, det blir ingen lette kamper, sa Treloar til nitten.no før seriestart.

Frisk Asker reiste seg etter tapet på Jordal og slo MS 6-3 hjemme lørdag. Storhamar imponerte stort med 7-4-seier over Oilers mens naboen Lillehammer tok tre poeng mot Grüner i Oslo. På Jordal ble det målfattig og 2-1-seier til gjestene til tross for at VIF vant skuddstatistikken 47-23 totalt og 18-4 i siste periode.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form