Lukk søk

Fjordkraftligaen

July 9, 2021

Stjernen-kapteinen om sin nye kontrakt: - Vi var uenige en stund

Andreas Heier hadde interesse fra Østerrike og blant annet Innsbruck. Nå har kapteinen fått en bedre avtale, som gjør at han binder seg til klubben fire år fremover.

Stjernen-kapteinen fikk et litt spesielt korona-år hvor han virkelig fikk vist seg frem poengmessig i Fjordkraft-ligaen samtidig som han fikk sin VM-debut for A-landslaget. 29 poeng på 24 kamper ble fasiten for Fredrikstad-gutten som tidligere har prøvd lykken i både Pantern og Modo i Sverige. Før han vendte nesa hjem til moderklubben var han en kort visitt innom Vålerenga hvor han fikk tilsammen åtte kamper for hovedstadsklubben.

Nå er en ny kontrakt underskrevet med Stjernen, en kontrakt som er kraftig forbedret kontra den treårsavtalen Heier skrev under for to år siden.

- Ja, jeg er naturligvis fornøyd med å lande på at jeg blir i moderklubben. Det var en prosess som har vart siden sesongslutt til nå, forteller Andreas Heier til Nitten.no

Ble enige til slutt

Heier hadde et år igjen av sin treårskontrakt som ble underskrevet for to år siden. Nå bekrefter kapteinen at denne avtalen er bedre enn den han hadde.

- Den er bedre ja. Føler at jeg hadde bedre kort på hånda denne gangen, med tanke på min forrige sesong. Ble litt andre forutsetninger nå, enn da jeg kom til Stjernen fra Vålerenga for noen år tilbake, forteller han.

Fredrikstad-gutten forteller at han er glad for at alt ordnet seg til slutt, men at det kom noen skjær i sjøen på vei til underskriftene.

- Det gikk ikke så smertefritt som jeg hadde håpet egentlig. Jeg er naturligvis fornøyd, hvis ikke så hadde jeg ikke skrevet under.

Hva var dere uenige om?

- Lønn var en av tingene, pluss at jeg var under en kontrakt som jeg hadde. Så uenigheten ble egentlig om når den nye kontrakten skulle gjelde fra. Min intensjon var at den skulle gjelde fra nå, men Stjernen ønsket den skulle gjelde fra når min kontrakt gikk ut. Heldgivis så løste det seg med at jeg fikk tak i en ekstern person som fikset en løsning.

Fortsatt kalusul i kontrakten

Den berømte Heier-klausulen har mange supportere snakket om. Nå bekrefter han også at det var en klubb som stod klar med sjekkheftet for å betale den ut. En sum som Nitten.no erfarer var på 50.000kr

- Det var noen klubber som tok kontakt rett etter sesongen ble avsluttet og siden jeg kom til VM så var det en klubb som ville kjøpe meg ut fra kontrakten. Den klausulen gikk ut 15 juni, og jeg ga beskjed til Stjernen at jeg ble ut min kontraktsperiode som gjaldt også for neste sesong, forteller han.

Nitten.no erfarer at Heier fortsatt har en klausul i sin kontrakt, men at den er på 0kr. Klausulen skal kun gjelde en måned etter sesongslutt.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form