Lukk søk

Elitehockeyligaen

July 12, 2023

Stjerneduo på VIF-trening: - Inspirerende å se hvordan han er skrudd sammen

Trodde du Mats Zuccarello og Emilio Pettersen bare slappet av hjemme på ferie? Tirsdag kjørte duoen en økt på is i Jordal ungdomshall.

Foto: Privat

Det finnes nok flere som hadde brukt pausen etter en lang sesong i NHL og AHL helt andre steder i den ganske så enkle ungdomshallen på Jordal.

- Mats syns bare dette er kjempegøy. Det er inspirerende å se for nestemann hvordan han er skrudd sammen. Disse guttene er over gjennomsnittet gira på å leke litt, sier Vålerenga-sportssjef Anders Myrvold til nitten.no.

Tirsdag hadde Oslo-klubben individuell økt for enkelte av klubbens spillere med påfyll utenfra.

I tillegg til Mats Zuccarello deltok også Emilio Pettersen, som signerte ny avtale med Calgary Flames forrige uke, Frisk Askers Alexander Bonsaksen og en juniorkeeper fra Manglerud Star.

- Det var viktig for Zucca med en keeper så han fikk trent på skuddene sine. Det som er helt unikt med ham er at han elsker det lek-elementet og har den lidenskapen for sporten. Det er kanskje derfor han har holdt på så lenge på høyt nivå og. Han elsker å leke, sier Myrvold.

Med fra 1. august

Zuccarello har også tidligere trent med Vålerenga i sommermånedene mens han er hjemme i Norge. Når Vålerenga starter oppkjøringen for fullt på is 1. august, er planen at både Minnesota Wild-spilleren og Emilio Pettersen skal delta.

- Det setter vi selvsagt stor pris på. Veldig gøy og inspirerende for de andre at de blir med på øktene, sier Myrvold.

Ungdomshallen på Jordal har is hele juli og sørger for perfekte forhold for Jørgen Karterud og de andre VIF-spillerne som ikke er på ferie. Forrige uke publiserte Karterud en video i sosiale medier der han kjørte skuddtrening assistert av materialforvalter Roar Holmen.

- Isen ligger der så da samles vi en gjeng som liker å leke og herje litt. De kommer til å benytte seg mye av dem fremover, forteller Myrvold.

Deltok selv

Vålerengas sportssjef er selv som kjent i meget god fysisk form og tok selv på seg skøytene for anledningen tirsdag.

- Jeg har en gammel retrohjelm og noen Bauer-skøyter liggende så de flirte godt av meg, men når sant skal sies var jeg på vinnerlaget! sier Myrvold og ler.

- Bonsaksen får også lov til å være med?

- Ja, på sommeren så!

Bonsaksen flyttet hjem til Norge i fjor sommer, men endte da ikke opp hos gamleklubben Vålerenga, slik de aller fleste forventet, men signerte i stedet for Frisk Asker.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form