Lukk søk

Elitehockeyligaen

May 16, 2021

Stanley Cup i gang - Zuccarello spiller i kveld

Stanley Cup 2021 er i gang, hvor Washington Capitals tok første stikk mot Boston Bruins. I kveld spilles to kamper med blant annet Zuccarello i hovedrollen.

Stanley Cup er i gang, og det knyttes stor spenning rundt hvilke lag som kan overraske og hvilke lag som enkelt tar seg til neste runde.

Flere kamper i kveld:

Washington Capitals - Boston Bruins (1-0)

Hjemmelaget Washington kom på 2.plass i East Divisjon og møter da tredjeplassen som ble Boston Bruins. Hjemmelaget leder serien 1-0, hvor det er finnes flere store spillere på hvert lag. Ovechkin åpnet poengkontoen i sluttspillet med å assistere lagets 2-1 scoring. Nå er det opp til toppspillerne i Boston og sørge for at dette blir en jevn serie.

Pittsburgh Penguins - New York Islanders (18:00)

Hjemmelaget har hatt en god grunnserie i årets NHL-sesong, og møter et Islanders-lag som har slått de fleste på hjemme-is, men har slitt litt mer på bortebane. Uansett, så holdt dette til en fjerdeplass og får en utfordring i å komme videre. Første kamp er i kveld, og denne serien tror vi kan gå hele veien. Spørsmålet er om Islanders kan opprettholde sin hjemmestatistikk. Blir ikke lett for bortelaget, når de møter en hjemmelag som har bevisst at det trives veldig hjemme i PPG Paints Arena.

Vegas Golden Knights - Minnesota Wild (21:00)

Vår egen Zuccarello og hans Minnesota Wild møter en tøff utfordring allerede i første runde av Stanley Cup. Vegas har blitt tippet som en av favorittene til å ta med trofeet i år. Hjemmelaget åpnet sesongen fantastisk, men dabbet litt av underveis. Ble nr.2 i sin avdeling bak suverene Colorado Avalanche. Minnesota Wild har vært en overraskelse, hvor Zuccarello har levert en bra sesong. Var en periode ustoppelige på hjemmebane.

Vi tror dette blir for tøft for Wild. Men de kan brått overraske igjen.

Alle kampene ser du på viaplay

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

Hvem tar seg videre til neste runde i Stanley Cup?

Pittsburgh Penguins - New York Islanders

Coolbet.com

Pittsburg - 1.71

New York Islanders - 2.20

Vegas Golden Knights - Minnesota Wild

Coolbet.com

Vegas - 1.48

Wild - 2.75

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form