Lukk søk

Elitehockeyligaen

December 24, 2023

Solgte 2000 billetter til Zuccarello All Star Game på én time: - Magisk engasjement!

Da billettene ble sluppet til Zuccarello All Star Game lille julaften, sikret 2000 personer seg plass i Håkons hall på kun én time.

Foto: nitten.no

Kampen mellom EHL All Star Team og Zuccarello All Star Team spilles først 17. august 2024, men skal man tolke kjøpsviljen dagen før julaften, kan det bli kamp om plassene i Håkons hall.

Nitten.no får opplyst av Elitehockeyligaen at 2000 billetter forsvant på kun én time lørdag etter slippet klokken 12. Etter 12 timer hadde nærmere 4000 mennesker sikret seg plass i Håkons hall lørdag og over 1500 billetter var solgt til fredagens arranegement i OL-byen.

- Magisk engasjement! Herlig å se at det var så stor interesse allerede på dag én. Dette lover meget godt, sier Thomas Hallem Kristiansen, kommersiell leder i Norsk Topphockey, til nitten.no.

Alle klubbene kommer

- Heisann! God jul alle sammen! I dag er den store dagen med billettslipp til All Star-kampen på Lillehammer 17. august. Den store julegaven er ute akkurat nå. Håper å se deg der, sier «Zucca» selv i et klipp publisert på en rekke plattformer lørdag.

Zuccarello All Star Game har blitt en tradisjon, men kommer med en ny vri i 10-årsjubileet. Arrangementet flyttes til Lillehammer og skal inkludere spillere fra alle de ti klubbene i EHL.

- Vi skal prøve å engasjere hele Hockey-Norge og skape en positiv greie der oppe. Jeg håper det blir bra. Det er også fint at vi kan få med alle klubbene. Veldig kult at så mange vil være med å bidra, sa Zuccarello til nitten.no da planene ble presentert i Stockholm forrige måned.

Gjennom en avstemming og en jury skal fansen få være med på å bestemme hvilke spillere som blir å se på isen når EHL All Star Team møter Zuccarello All Star Team.

- Hvor tett på skal du selv være?

- Stemmene mine kan kjøpes! Her er det muligheter for alle. Jeg følger med, jeg. Og de kampene jeg ikke får sett, ser jeg høydepunktene fra. Men de som følger dette daglig kan mer enn meg så jeg skal nok ikke ta noen sjefsrolle i komiteen, sier Minnesota Wild-stjernen.

Full arena?

- Dette er ikke bare en kamp - det er en feiring av talent, lidenskap og en unik mulighet for fansen å se noen av landets beste spillere konkurrere side om side med noen av verdens beste ishockeyspillere fra NHL, sammen med Mats Zuccarello, skriver EHL på sin hjemmeside.

30 år etter OL på Lillehammer sikter «Zucca» og hans team mot over 10.000 tilskuere i Håkons hall.

- Det blir kult å skape noe som ikke er gjort før. Hvis man har mulighet til å gjøre noe slikt med norsk hockey og alle klubbene og skape et engasjement rundt det så er det bare positivt,sa 36-åringen til nitten.no i november.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form