Lukk søk

Fjordkraftligaen

April 26, 2022

Søberg bekrefter exit-beskjed over telefon: - Litt trist

Etter ti sesonger og nesten 500 kamper er Steffen Søberg ferdig i Vålerenga. Målvakten forteller at han fikk klubbens avgjørelse formildet over telefon.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Oilers-spiller og Søberg-bror Markus kommenterer kontraktsavgjørelsen og fremgangsmåten på sin Twitter-konto tirsdag kveld.

Vålerenga-målvakten bekrefter overfor nitten.no at beskjeden om at han ikke får fornyet kontrakt ble gitt over telefon, slik Markus skriver.

- Jeg kan bekrefte at alt det stemmer, men har ikke så veldig mye å kommentere utover det, sier målvakten som denne sesongen fikk 23 kamper for Vålerenga - seks færre en keeperkonkurrent Tobias Johansen Breivold.

- Hva syns du om den måten å få beskjeden på?

- Jeg hadde ikke forventet at det skulle bli gjort på den måten etter ti år. Så det er litt trist, men sånn ble det, sier Søberg.

Nesten 500 kamper

Vålerenga, som for tiden står uten hovedtrener og sportssjef, skriver på sin hjemmeside at de «takker Steffen Søberg for en fantastisk innsats som førstekeeper i kongeblått i 10 sesonger».

- Det er selvfølgelig trist å ikke være en del av klubbens planer videre. Jeg har fått være med på ti utrolige sesonger i Vålerenga, og det har vært noen spennende og givende år. Jeg ønsker å takke alle som har gitt meg muligheten disse årene, alle lagkamerater, ledere og de i støtteapparatet rundt laget. Til sist ønsker jeg å takke supporterne våre og Klanen. Støtten dere gir oss fra tribunen har alltid betydd veldig mye for meg. Nå ser jeg fram imot nye utfordringer. Takk, sier Søberg til vif-hockey.no.

På spørsmål fra nitten.no om hva han tenker om videre hockeykarriere og mulig spill for en annen norsk klubb, svarer målvakten med nær 500 kamper for Vålerenga:

- Jeg vet ikke helt enda. Tar ting litt som det kommer nå. Så får vi se hva det ender med.

Henviser til pressemeldingen

Arnold Nybo har vært styreleder i Vålerenga Ishockey i én måned. Han sier følgende konfrontert med Søbergs reaksjon på beskjed om at han ikke får ny kontrakt:

- I og med at jeg ikke har vært en del av denne konkrete saken eller kjenner i detalj hvordan dialogen mellom spiller og sportslig utvalg har vært, har jeg ingen annen kommentar enn at du må høre med sportslig utvalg.

- Det stemmer som det står og jeg henviser til presseslippet vedrørende Søberg, skriver Anders Myrvold i Vålerengas sportslige utvalg i en SMS til nitten.no.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form