Lukk søk

Elitehockeyligaen

July 18, 2023

Silly season i norsk hockey - følg overgangssommeren her!

Det er tid for å bygge troppen for kommende sesong - få med deg siste nytt av alle signeringer og hete overgangsrykter her!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

18.07: Bergen-signeringer! Adrian Berget, Stian Klakegg og Anders Skage har alle forlenget med Bergen den siste tiden i tillegg til at svenske Rasmus Järvelin hentes fra Segeltorps IF.

17.07: Spennende Nidaros-signering! Er Braylon Shmyr den siste brikken som kan hjelpe Nidaros opp? Importen kommer nå fra tyske Herner, men har en fortid i blant annet Östersund.

15.07: Ønsker seg opp! Joakim Hofstad har forlenget kontrakten med Nidaros med den klare beskjeden at han ønsker seg opp på øverste nivå med trønderne.

15.07: Flytter hjem! Tom André Christiansen har spilt de siste fem sesongene for Narvik i nord - nå flytter han hjem for å spille for Lørenskog. Samtidig er det også klart at Magnus Grønvold Menkerud blir i LIK.

14.07: Svenske til Narvik! Noah Andersson har spilt SHL-hockey for Färjestad, er fortsatt kun 21 år og flytter til Norge for å spille 1. divisjonshockey med Narvik.

14.07: Oilers-troppen komplett! Signeringen av Simon Bourque betyr at Oilers er fulltallige. 26-åringen fra Canada kommer nå spill fra i ICEHL hos Innsbrück.

13.07: Daly klar! Canadisk også i Sparta som nå har sikret seg Tim Daly. 31-åringen kommer nå sist fra spill i danske Rungsted Seier Capital der han forrige sesong hadde Roy Johansen som trener.

12.07: Canadisk center klar! Tristan Langan er navnet på Oilers' siste nykommer. 24-åringen har tilbragt det meste av sin karriere i ECHL og er en spiller sportsdirektør Pål H. Higson har fulgt nøye over tid.

10.07: Ny Hasle-målvakt! Tinius Johansen har forsøkt seg hos Grüner på øverste nivå, men vender nå tilbake til Hasle-Løren der han får møte gamleklubben fra løkka denne sesongen.

10.07: Thomassen reiser! Kristoffer Thomassen takker for seg i Ringerike Panthers og skal nå spille for nyopprykkede Lørenskog.

09.07: Blir i toppen! Grüner rykket ned, men Jussi Tammela blir på øverste nivå når han nå har signert for Ringerike. Martin Boork mener finnen vil passe meget godt inn med sin spillestil.

07.07: Parks med videre! Dustin Parks går nå inn i sin 12. (!) sesong som Ringerike-spiller og er en solid kulturbærer i den lille klubben som stadig tar nye steg.

06.07: Med videre! Svenske Emil Hjertberg er klar for nok en sesong i Bergen-drakten, landsmannen Marcus Leijonhufvud hentes nå fra hjemlandet, mens også backen Marius Jonassen er har signert og er med videre.

06.07: Ja til Gjøvik! Razmuz Waxin Engback er en 28 år gammel svensk center som nå kommer til Gjøvik fra Knoxville Ice Bears i SPHL i USA.

05.07: Ceder til Polen! Narvik mister Johan Ceder som har bestemt seg for å teste lykken i polsk hockey hos STS Sanok.

05.07: Svenske til Ringerike! Ringerike Panthers fortsetter å ruste opp - nå er Viktor Bemström hentet fra spill i den danske ligaen.

05.07: Sørvik til Lillehammer! Daniel Sørvik måtte legge opp underveis i forrige sesong, men tar nå steget over i trenerrollen og blir assistent i Lillehammer.

04.07: Svenske til Gjøvik! Emil Hälldahl er navnet på den siste nykommeren i Gjøvik-troppen, men også en annen Emil er klar når Emil Johnsen Asmussen hentes fra Storhamars U20-tropp.

02.07: Forlenger med Ringerike! Erik Wang Bjerketvedt kommer fra Sarpsborg, men har funnet seg til rette på Hønefoss og er nå klar for nok en sesong hos panterne.

01.07: Med videre i Furuset! Kasper Wold, Shafaat Hashim og Tobias Bø Uggerud har alle sagt ja til Kenneth Larsen og er klare for nok en sesong med Furuset.

01.07: Takker for seg! Ringerike takker av Mathias Holst Jenssen etter fire sesonger på Hønefoss.

01.07: Mister landslagsbacken! Ole Einar Engeland Andersen er tapt for Stjernen og fortsetter karrieren hos AIK i HockeyAllsvenskan.

30.06: Lørenskog signerer! Svenske Jacob Hallberg forlenger og Lørenskog bekrefter nå at Theodor Steen-Gulbrandsen hentes fra MS slik vi tidligere har spekulert i.

29.06: Ask klar! Det er ingen hemmelighet at Roy Johansen ønsket å ha med seg Morten Ask til Frisk Asker, og nå er den tidligere landslagsspilleren klar for assistentjobben i Varner Arena.

28.06: Bergen-dobbel! Bergen henter forwarden Max Freyschuss Nordin fra HockeyEttan mens målvakten Albin Mörck har funnet seg godt til rette i byen og er med videre.

28.06: Hasle-signeringer! Hasle-Løren ruster opp og har fått på plass Stian Isachsen fra Comet mens lokale Filip Langeli har forlenget kontrakten.

28.06: Til England! Johnny Corneil er tapt for Ringerike Panthers - importen flytter nå til England for å spille hos Manchester Storm.

27.06: Comet-dobbel! Niclas Jessesen og Anders Meisingset er begge klar for Comet! Jessesen er dermed tilbake i Halden mens Meisingset hentes fra Sparta.

26.06: Spennende Ski-dobbel! Nyopprykkede Ski har sikret seg målvakten Sebastian Heggelund-Nilsen med en fortid i Storhamar, Furuset og Grüner mens svenske Carl Forsmark kommer nå fra spill i USA.

26.06: Jonassen blir! Anders Jonassen flyttet til Trondheim for å hjelpe Nidaros opp på øverste nivå - nå er unggutten klar for nok en sesong i klubben.

26.06: Bryter kontrakten! Markus Aas-Eng Mikkelsen signerte i midten av april for Comet, men kontrakten er nå terminert og spilleren er klar for Grüner.

23.06: Jakter duo! Nitten.no har tidligere skrevet at Lørenskog ønsker å hente tilbake Steffen Thoresen. Etter det nitten.no kjenner til ønsker romerikingene også å knytte til seg Theodor Steen-Gulbrandsen fra MS.

22.06: Hasle-Løren ruster opp! Er det en ny giv rundt Hasle-Løren? Oslo-klubben henter Emil Vellan fra Frisk Asker, Johan Albert kommer fra spill for Borås og Mats Brandsdal har meldt overgang fra MS.

22.06: Fra Bergen til Trondheim! Jacob Sandberg blir i norsk 1. divisjon, men bytter ut Bergen med opprykksjagende Nidaros.

22.06: Martinsen blir! Kjetil Martinsen sier til nitten.no at han er ferdig på toppnivå, men planlegger å spille 2. divisjonshockey med MS dersom tiden strekker til.

22.06: Bergen-signeringer! Det skjer ting i Bergen. Preben Lindvik er klar for sin 14. sesong, Daniel Brandshaug er klar for sesong nummer ni, Benjamin Guthu forlenger, Heine Horverak vender tilbake og Johann de Jonge er med!

22.06: Løvdal til Ski! Ulrik Løvdal kommer til Ski fra Comet med bred 1. divisjonserfaring. I tillegg flyttes ungguttene William Langseter og Marius Remmem opp i A-troppen.

21.06: Gjøvik-trippel! Ivar Ljøkjel og Jøran Nygårdseter melder overgang til Gjøvik fra henholdsvis Lillehammer og Storhamar mens Jonas Bjerke har signert for en ny sesong.

21.06: Ny Furuset-målvakt! Eskild Øvstedal er navnet på Furusets nye målvakt. 19-åringen kommer nå fra Manglerud Star.

21.06: Svensk målvakt klar! Pontus Eltonius er navnet på Frisk Askers nye målvakt. Eltonius var med på å rykke opp til HockeyAllsvenskan med Nybro Vikings i vår, signerte så for MoDo og hentes nå til Asker på lån.

20.06: Lørenskog signerer svenske! 26 år gamle Christian Blomqvist er klar for Lørenskog. Han har tidligere levert 149 poeng på 157 kamper i HockeyEttan og kommer nå fra polsk hockey.

20.06: Fra MS til Grüner! Nikolai Olsvik har vært innom både Lørenskog og MS, og fikk sjansen på A-laget hos sistnevnte klubb i vår, men flytter nå til løkka og Grüner.

20.06: Fjeldstad ut? Fredriksstad Blad skriver at Lasse Fjeldstad er usikker på om han blir en del av Stjernen neste sesong. Nå har han fungerte som Fredrik Johanssons assistent.

20.06: Øksnes sier farvel! «Takk for meg Storhamar! Jeg hadde en drøm om et NM-gull med dere. Og jeg var så nærme å få 500 kamper med dere» skriver Storhamar-backen Andreas Øksnes på Twitter.

19.06: Trondheim - igjen! Martin Fillingsnes har spilt ishockey i Trondheim hele livet og slik blir det også neste sesong når 24-åringen har forlenget med Nidaros,

18.06: Pappalardo til Furuset! Andre Pappalardo Gulbrandsen starter i ny klubb for femte sesong på rad og skal til høsten spille for Furuset.

18.06: Tilbake til Grüner! Jakob Nerland har de siste sesongene tilhørt utviklingsavdelingen i Frisk Asker, men har nå signert for Grüner.

17.06: Lørenskog for Faret! Vegard Faret skal spille for Lørenskog til høsten. 25-åringen kommer fra Stavanger Oilers, men var også innom Ringerike Panthers forrige sesong.

17.06: Fra MS til Storhamar! Marcus Bryhnisveen leverte en god comeback-sesong for Manglerud Star og får sjansen i Storhamar neste sesong. Samtidig har målvakten Ole Martin Johansen signert A-kontrakt på Hamar.

16.06: Ski henter fra Sverige! Fredrik Holberg har spilt for Grästorps IK i Sverige de siste to sesongene - nå vender han tilbake til norsk hockey og Ski.

16.06: Ruud reiser nordover! Emil Ruud spilte kamper for både Vålerenga U20, Furuset og Grüner forrige sesong - nå blir det Nord-Norge og Narvik.

16.06: Gloppen med opp! Daniel Gloppen var meget sentral da Lørenskog på sensasjonelt vis tok steget opp på øverste nivå i vår - nå er unggutten klar for nok en sesong på Romerike.

16.06: Trettenes hjem! Så endte det med retur til Norge og Stavanger Oilers på Mathias Trettenes - og ikke nok med det. Landslagsspilleren har signert for de neste fem årene!

16.06: Fra USA til Oslo! Sander Cramer Knudsen spilte juniorhockey i USA forrige sesong, men flytter nå tilbake til Norge og skal spille 1. divisjonshockey for Grüner.

16.06: Ekelund med videre! Også Kalle Ekelund blir på Jordal. Den svenske backen har forlenget avtalen med to år og blir en viktig brikke også til høsten.

15.06: Vaglen tilbake! Håkon Vaglen brøt kontrakten med Comet og reiste til Narvik, men er allerede tilbake i Halden og klar for spill på øverste nivå.

14.06: Fløholm tar over! Jørgen Fløholm blir den første bergenseren som skal lede Bergens A-lag siden midten av 90-tallet. Han får med seg den tidligere målmaskinen Philip Åman som assistent.

14.06: Ski-duo klare! Viktige Eirik Bredahl Sæby og Andreas Sukkestad har begge forlenget med nyopprykkede Ski.

14.06: Viktig dobbel-signering! Den slovenske landslagsspilleren Tine Klofutar returnerer til Norge og Narvik der han blir lagkamerat med svenske Jonas Nyman som nå hentes fra Nybro Vikings.

14.06: Ny Larsen-signering! Kenneth Larsen fortsetter å bygge opp Furuset-stallen. Nå hentes Vladislavs Nazarovs tilbake til Furuset Forum fra spill i Lørenskog.

14.06: Retur for Haga! Så ble det Frisk Asker på Michael Haga. Landslagsspilleren var sterkt ønsket også i Vålerenga og snakket med Storhamar, men endte opp med å signere for gamleklubben.

13.06: Comet henter svenske! Den 27 år gamle forwarden Axel Lindström bytte ut Troja-Ljungby med Comet til høsten. Han har nærmere 200 kamper på nivå to i Sverige på CVen.

13.06: Re-signering! Julius Kvandal skal ingen steder etter nedrykket og har nå skrevet ny kontrakt med Grüner.

12.06: Tapper i Furuset! Kristoffer Ole Tapper fikk 22 kamper for Furuset på lån forrige sesong og blir nå en permanent del av 1. divisjonsklubben.

12.06: Auk blir! Slik nitten.no skrev nylig var Mark Auk aktuell for en retur til USA og mulig AHL-spill, men mandag melder Vålerenga at backen er klar for en ny sesong på Jordal.

11.06: Pihlqvist blir! Lørenskog-kaptein Kristoffer Pihlqvist skal ingen steder og er klar for nok en sesong hos de nyopprykkede på Romerike.

10.06: Heino til Oslo! Harald Heino er født i Norge, oppvokst i Sverige og kommer nå til Hasle-Løren og 1. divisjon fra spill i Finland.

10.06: Klar for Furuset! Emil Holm Larsen spilte 45 kamper for Grüner på øverste nivå forrige sesong, men skal å møte de lilla i 1. divisjon som Furuset-spiller.

10.06: Unggutter leies inn! Gjennom den ferske samarbeidsavtalen med VIF er det i første omgang Edgar Talm, Herman Mowe, Christian Lillestøl Torrissen, Casper Haugen Evensen og Kasper Walther-Sneve som skal leies ut til Grüner.

10.06: Talentet blir! Unge Mathias Dehli har hatt tilbud fra både norske og svenske klubber, men 2006-modellen har nå bestemt seg for å bli i Lørenskog også neste sesong.

09.06: Svenske til Narvik! Den svenske forwarden Rasmus Koskinen er klar for Narvik. 25-åringen kommer nå fra spill i KRIF Hockey i HockeyEttan.

09.06: Nyland til Gjøvik! 20 år gamle Pål Nyland spilte sju kamper for Gjøvik på lån forrige sesong - nå blir det permanent overgang fra Lillehammer til naboklubben.

09.06: Haga-nei til VIF! Michael Haga blir ikke Vålerenga-spiller. Det bekrefter sportssjef Anders Myrvold overfor nitten.no. En klubb som derimot ikke har gitt opp Haga er Frisk Asker.

08.06: Thoresen forlater MS! Steffen Thoresen bekrefter overfor nitten.no at han ikke spiller i Manglerud Star etter degraderingen. Etter det nitten.no forstår kan Lørenskog-retur være aktuelt for veteranen.

08.06: Vold til Ringerike! Ringerike Panthers har sikret seg Esbjørn Fogstad Vold. Asker-gutten har spilte i både Norge, USA og Sveits og kommer nå fra Frisk Asker.

07.06: Koblar til Grüner! Grüner bygger videre etter nedrykket og har nå fått på plass Tjus Koblar. 19-åringen har vært innom både Lillehammer og Storhamar og kommer nå fra MS.

07.06: Ny Narvik-signering! Brage Næss Holten har tidligere vært innom Narvik på lån, men flytter nå permanent nordover etter spill i Lillehammer og Gjøvik de siste årene.

07.06: Skuterud tilbake! Tobias Skuterud er tilbake i Frisk Asker. Etter fire sesonger i Grüner forlater han Oslo-klubben etter nedrykket og returnerer til kjente omgivelser.

07.06: Spennende Oilers-import! Cliff Watson er navnet på den siste Stavanger Oilers-signeringen. Den 29 år gamle amerikaneren var innom både AHL og ECHL forrige sesong.

06.06: 705 kamper takker for seg! Rasmus Forsberg, Tim Mørk, Raymond Sørensen og Kanwar Singh forlater Hasle-Løren etter å ha spilt totalt 705 kamper for 1. divisjonsklubben.

06.06: Blir i Sparta! Håvard Østrem Salsten har vært ønsket flere steder denne våren, blant annet hos gamleklubben Storhamar, men 22-åringen har nå bestemt seg for å bli i Sparta.

05.06: LIK-trio klare! De lokale ungguttene Mathias Kolstad Strand, Jakop Leibnitz og Peder Øversveen har nå alle signert kontrakt med Lillehammer.

05.06: Carho Hansen flytter! Marius Carho Hansen er klar for Stjernen. Forwarden kommer opprinnelig fra Asker og spilte for Ringerike Panthers forrige sesong.

05.06: Mot rekord? Nicolay Andresen har allerede spilt 569 kamper for Frisk Asker. Med ny kontrakt og «bare» 194 kamper opp kan det gå mot klubbrekord med ny toårskontrakt.

05.06: Ny Mauldin-sesong! 41 år gamle Greg Mauldin gir seg ikke. Veteranen trives godt i Norge og Stavanger og har nå signert en ny ettårskontrakt.

04.06: Espeland til rivalen! Stefan Espelands avtale på Jordal ble terminert og 34-åringen følger etter Villiam Strøm til Storhamar. Backen har signert en toårsvtale i CC Amf.

03.06: Fem for Engh! Nok en signering har kommet på plass for Martin Boork som får med seg Håkon Engh videre. Backen er dermed klar for sin femte sesong hos Ringerike Panthers.

02.06: Endelig, Indrelid! Vetle Indrelid blir med Lørenskog opp på øverste nivå. Den 19 år gamle backen har signert nok en avtalen i ishallen like nord for Oslo.

02.06: Plouffe inn! Derian Plouffe er navnet på den siste Lillehammer-signeringen. Canadieren trives best som center og sier til klubbens hjemmeside at han gleder seg til å få oppleve Norge og norsk hockey.

01.06: Blir Larsen-assistent! Mats Selbekk er navnet på Furusets nye assistent. Han har tidligere jobbet med både yngre spillere og seniorer og skal nå bistå Kenneth Larsen.

01.06: Hoff blir! VM-spilleren Ludvig Hoff har vært ønsket i flere klubber denne våren, også utenfor Norges grenser, men 26-åringen har nå forlenget med Stavanger Oilers.

01.06: Fra Storhamar til Ringerike! Unggutten Marcus Rønning får sjansen på øverste nivå hos Ringerike Panthers etter å ha imponert på U20-nivå for Storhamar.

01.06: Thoresen med videre! Som normalt på denne tiden håper Storhamar-fansen Patrick Thoresen tar nok en sesong på Hamar. Nå er avgjørelsen tatt og veteranen blir å se på isen også kommende sesong!

31.05: Söderqvist til Grüner! Svenske Robin Söderqvist bytter ut Narvik med Grüner. Den rutinerte svensken får en sentral rolle i det som begynner å se ut som et slagkraftig mannskap.

30.05: Eliesen til Lørenskog! Nicolai Eliesen forlater Grüner som rykket ned og er klar for Lørenskog som rykket opp. 21-åringen har også en fortid i Vålerenga.

29.05: Takker av Christensen! Tom André Christensen takkes av på Narviks Facebook-sider og forlater med det klubben etter fem sesonger i nord.

29.05: Forlenger med Furuset! Oslo-klubben har fått på plass flere viktige brikker den siste tiden. Kristoffer Fayen-Vestavik, Marius Johansen og Tan Hellerød er alle klare for en ny sesong i Forum.

29.05: Kaas klar! Patrick Kaas er klar for Hasle-Løren samme dag som det ble kjent at Mads Vestby forlenger med Oslo-klubben. Også målvakten Laurynas Lubys er med videre.

28.05: Ny LIK-back! Noah Bergesen Aarthun forlater Stavanger Oilers og skal den kommende sesongen spille for Lørenskog. Backen spilte denne vinteren for Ringerike på lån.

28.05: Lavik med videre! Eirik Lavik har forlenget kontrakten med Grüner og blir med videre etter nedrykket til 1. divisjon.

28.05: Ung back til LIK! Felix Haugen Amundsen har i flere år vært regnet som en lovende back. Nå forlater 2005-modellen Manglerud Star til fordel for Lørenskog.

27.05: Forlenger med Nidaros! Ny mann er klar for Nidaros-troppen kommende sesong nå som Marius Betten Kristoffersen (26) har signert en ny kontrakt.

27.05: Ungguttene blir! Både Lucas Øvrebø Ondrcka og Liam Sætre er med videre i Lillehammer. Førstnevnte kom fra Malmö underveis forrige sesong mens Sætre fikk mye ansvar da laget raknet i vinter.

27.05: Forlenger med Grüner! Lars Erik Francke-Enersen skrev nylig under på en ny avtale med Grüner. Backen håper å være med på å spille laget opp igjen på øverste nivå.

26.05: VM-keeper til Sparta! Bence Balizs har skrevet under på en ettårskontrakt med Sparta. Ungareren kommer nå fra VM-spill med Ungarn og tilhørte sist polske JKH GKS Jastrzebie.

26.05: Bækken blir! Thomas Bækken har forlenget sin kontrakt med Ringerike Panthers. Det betyr sesong nummer fire på rad på Hønefoss på tøffingen.

26.05: Rosdahl klar! Slik nitten.no tidligere har omtalt blir Linus Rosdahl Vålerenga-spiller. Oslo-klubben bekrefter nå at de har sikret seg den tidligere Ringerike-backen.

25.06: Finsk back inn! Antti Virtanen er klar for Lillehammer. Den 25 år gamle finske backen kommer nå fra franske Chamonix der han spilte sammen med en annen LIK-nykommer - Gabin Ville.

25.05: Bjerke tar over! Marius Bjerke vender tilbake til Grüner der han nå blir ny hovedtrener i 1. divisjonsklubben. 37-åringen har rikelig med erfaring tross sin unge alder og har de siste sesongene jobbet med yngre spillere.

25.05: Espeland forlater VIF! Stefan Espeland og Vålerenga er enige om å terminere kontrakten. Den tidligere landslagsspilleren forlater Jordal.

23.05: Curran-retur? Hamar Arbeiderblad melder tirsdag at den gamle publikumshelten Kodie Curran er aktuell for en Storhamar-retur. Backen står uten kontrakt etter et kontroversielt opphold i russiske Magnitogorsk.

22.05: Henter svensk målvakt! Anton Malmborg er navnet på Grüners nye målvakt. 24-åringen kommer fra Malmö-systemet og hentes nå fra Mariestad BoIS i HockeyEttan.

22.05: Interesse for Andersen! Petter Birkheim Andersen ble hentet fra Grüner til Storhamar og skal nå også være ønsket hos både Vålerenga og Frisk Asker, skriver Hamar Arbeiderblad.

22.05: Reiser hjem! Alexander Andersson er ferdig som Grüner-spiller og reiser tilbake til Sverige. Neste stoppested blir Tyresö/Hanviken.

22.05: Thoresen-stopp? Blir de nok en sesong på Patrick Thoresen? Det er som vanlig det store spørsmålet på Hamar på denne tiden av året. Trener og pappa Petter sier til Hamar Arbeiderblad at han selvsagt håper svaret blir ja også denne gangen.

22.05: Neppe Booth-comeback! David Booth returnerer neppe til Storhamar, skriver Hamar Arbeiderblad. Veteranen kan eventuelt bli aktuell underveis i sesongen, melder avisen.

21.05: Berg blir! Enkelt og greit. Kevin Berg har opparbeidet seg solid med erfaring på et høyt nivå etter hvert og har nå bestemt seg for å bli i Grüner til tross for nedrykket.

21.05: Fra Storhamar til Oilers! Patrick Elvsveen gjør som Sondre Bjerke, går fra én NM-finalist til en annen og blir Stavanger Oilers-spiller neste sesong.

20.05: Tøffing blir med opp! Backkjempen Fredrik Pedersen har signert ny kontrakt med Lørenskog. Han er tiltenkt en viktig rolle i romerikingenes comeback på øverste nivå.

20.05: Viktig Grüner-signatur! Tim Robin Johnsgård er den foreløpig siste i rekken av Grüner-spillere som har signert ny kontrakt. Kapteinen er klar for revansj etter en skuffende sesong på løkka.

20.05: Fra MS til LIK! Christoffer Larssen Berger er navnet på Lillehammers siste signering. Trønderen kommer nå fra spill i Manglerud Star og beskrives som en hardtarbeidende center i OL-byen.

19.05: Forlater Narvik! Oddbjörn Liahjell Eriksen er ferdig i Narvik. 20-åringen har spilt i både Norge, Sverige og Tyskland de siste årene, men flytter nå hjem til Tromsø.

19.05: Sommer Nielsen blir! Joachim Sommer Nielsen slet voldsomt med skader denne sesongen, men er motivert for videre satsing og er med videre i Grüner.

18.05: På keeperjakt! Med Kevin Carr og Tobias Normann ut jakter Sparta Sarpsborg fortsatt på førstevalget i mål neste sesong. Sportssjef Henrik Malmström sier til Sarpsborg Arbeiderblad at klubben har flere gode alternativer.

17.05: Fransson til Grüner! Svenske Lukas Fransson skal spille for Grüner neste sesong. 23-åringen har tidligere vært innom både Tønsberg og Bergen.

16.05: Flytter opp fire juniorer! Philip Mønnich Hagen, Oliver Calik, Iver Wick Karlsen og Amandus Segadal Klungtveit flyttes alle opp i Stavanger Oilers' A-tropp neste sesong.

16.05: Asplund ny Hasle-Løren-trener! Rutinerte Jan Asplund tar over Hasle-Løren. Han har en merittert CV med gull med Brynäs og landskamper for Sverige og har siden jobbet som trener i blant annet Djurgården, Brynäs og MS.

16.05: Duo til Comet! Sparta-målvakten Trym Nilsen Watterud flytter til Comet og blir en av tre målvakter i klubben neste sesong. Også Erik Strand er tilbake etter å ha gått på hockeygymnas i Hagfors og spilt U20-hockey i Stjernen.

16.05: Ny Partanen inn! Joona Partanen blir Tobias Johansen Breivolds makker i Vålerengas målvaktsteam. 30-åringen kommer nå fra Stavanger Oilers.

15.05: Følges av Brynäs! Brynäs bekrefter i svenske medier at de følger VM-duoen Ludvig Hoff og Eirik Salsten. Ifølge Hamar Arbeiderblad må sistnevnte eventuelt kjøpes ut av kontrakten med Storhamar.

15.05: Laschitza til Gjøvik! Det ble med to sesonger i Comet på svenske Andreas Laschitza. Nå forsetter 21-åringen karrieren i Gjøvik.

15.05: Olovsson med videre! Karl Olovsson har landet på å bli med Grüner ned i 1. divisjon. Svensken blir dermed en viktig brikke i troppen på løkka til høsten.

15.05: Blir i Sverige! Max Krogdahl spiller for tiden VM med Norge, men har samtidig avklart klubbfremtiden. Neste sesong skal backen spille for Östersunds IK.

14.05: Heier på Stjernen-trening! Andreas Heier er klubbløs etter at kontrakten i Østerrike har gått ut og sier til Fredriksstad Blad at han nå skal trene med Stjernen, men at han ønsker seg nok en avtale utenfor Norges grenser.

14.05: Niemi til Nidaros! Backen Hugo Niemi slår følge med sine tidligere trener fra svenske Tegs SK og blir en del av Nidaros-troppen neste sesong.

14.05: Vaglen til Narvik! Som ventet ble det Narvik på Håkon Vaglen. Spilleren avbrøt nylig kontrakten med Comet og flytter til nord.

14.05: Ski-jubel! Ski misset i opprykkskvalifiseringen, men forbereder seg nå likevel på spill på nivå to som en følge av at MS ikke får lisens. Trener Uffe Berglund sier til Østlandets Blad at alle likevel må belage seg på å spille gratis for klubben.

14.05: Fra Hasle-Løren til Grüner! Svenske Philip Larsson produserte 53 poeng på 34 kamper for Hasle-Løren denne sesongen - nå tar han den korte turen til Grüner.

13.05: Elverud takker for seg! Morten Elverud har informert om at han ikke trener Grüner neste sesong. Han har vært sjef for de lilla siden 2013 og var også mannen bak det sensasjonelle opprykket. Også assistent André Evensen forlater klubben.

12.05: Ny Byrkjeland på plass! Så ble det en Byrkjeland i Stjernen-stallen neste sesong likevel. Målvakten Laban hentes opp fra U20-troppen og har signert en treårskontrakt.

12.05: Karterud blir! Vålerenga og Jørgen Karterud er enige om en ny toårskontrakt. Den populære Oslo-gutten slet med skader denne sesongen, men imponerte stort i sluttspillet.

12.05: Gjøvik takker duo! Amund Kjeverud Nyland og Daniel Karlsen Stensrud er begge ferdige i Gjøviks 1. divisjonstropp. Førstnevnte spiller for tiden 4. divisjonsfotball i Løten FK.

12.05: Erstatter Partanen! Jens Hoekstra er navnet på Stavanger Oilers' nye andremålvakt. Den lokale unggutten blir dermed Joona Partanens erstatter.

11.05: Higson inn! Thomas Lyngaas Higson fikk 24 seniorkamper for Stavanger Oilers forrige sesong og blir nå en permament del av A-troppen i likhet med Sander Husebø.

11.05: Hamonic til Danmark! Justin Hamonic annonserte nylig på Instagram at han forlater Vålerenga etter denne sesongen. Nå er canadieren klar for danske Odense Bulldogs.

11.05: Engen tilbake! Etter et par sesonger i Storhamar, vender 18 år gamle Lars Engen nå tilbake til moderklubben Gjøvik.

11.05: Viktig Nidaros-signering! Svein Petter Falk-Larssen flyttet tilbake til Trondheim og Nidaros i løpet av forrige sesong og har nå forlenget avtalen med trønderne.

10.05: Høva blir! Den unge backen Nils Johan Høva kom til Narvik fra Stavanger Oilers foran forrige sesong. Nå er han klar for nok et år i nord.

10.05: Gjøvik ruster opp! Per Holmaas Johansen er det siste tilskuddet i Gjøvik-troppen. Stavanger-karen kommer nå fra øverste nivå og Lillehammer.

10.05: Keepertalent til Ringerike! Den tidligere Storhamar-målvakten Mathias Schjerpen Arnkværn forlater svenske Mora og blir en del av Ringerike Panthers-troppen neste sesong.

10.05: Morley til Østfold? Etter det nitten.no kjenner til kan tidligere Frisk Asker-import David Morley ende i Østfold. Sparta og Stjernen er to av klubbene som har vist interesse for Morley.

10.05: Lalande til Stjernen! Filip Lalande var ikke klubbløs lenge etter at kontrakten med Vålerenga ble terminert. Nå er Ski-gutten klar for Stjernen.

10.05: Rønning blir! Jørgen Rønning er klar for nok en sesong i Ringerike Panthers. Unggutten forlenget denne uken avtalen på Hønefoss.

10.05: Ny Dahl-kontrakt! Andreas Dahl har forlenget kontrakten med Storhamar. Trønderen er dermed klar for sesong nummer tre i CC Amfi.

09.05: Hermanrud er med! Espen Kleppe Hermanrud blir med Lørenskog opp på øverste nivå. Han leverte 41 poeng på 41 kamper på vei mot opprykk denne sesongen.

09.05: Strøm til Storhamar! Villiam Strøm fikk ikke fornyet kontrakt i Vålerenga og nå er det klart at trønderen fortsetter karrieren i Storhamar. Den rutinerte backen slår dermed følge med Andreas Martinsen.

09.05: Nilsen-nei ti Leksand! Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad har Sjur Robert Nilsen nå takket nei til Leksand og leder dermed Sparta Sarpsborg også neste sesong med Sten Gunnar Jørgensen og Joni Puurola som assistenter.

09.05: Nei fa Bjerke! Hamar Arbeiderblad skrev tirsdag formiddag at backen Sondre Bjerke hadde takket nei til et forslag fra Storhamar - noen timer senere ble han presentert som nykommer hos finalemotstander Stavanger Oilers.

09.05: Ny Tillman-kontrakt! 19 år gamle Jarl Tillman blir i Stjernen. Løperen har signert en ny kontrakt i Fredrikstad, melder klubben tirsdag.

08.05: Ny Lørenskog-målvakt! Anders Iversen Haugum er tilbake i Lørenskog ishall. Målvakten har vært innom Furuset, og avsluttet forrige sesong i Storhamar, men har nå signert for romerikingene.

07.05: Vaglen videre! Håkon Vaglen er Comet-gutt med kontrakt i Halden, men har overraskende nok valgt å bryte denne for å søke nye utfordringer.

07.05: Lefebvre til Finland! Det ble tidlig klart at Martin Lefebvre ville forlate Stavanger Oilers etter en strålende sesong på øverste nivå, og nå er klart at turen går videre til Liiga og Ässät.

07.05: Ny LIK-signering! Joakim Aarseth Opsahl har skrevet under på en ny kontrakt og blir med Lørenskog opp på øverste nivå.

06.05: Nidaros signerer! Mattias Brenne Halvorsen går én divisjon ned og flytter til Trondheim og Nidaros. Trønderne har også forlenget med en rekke andre spillere, som blant annet Lukas Rhodin og Lukas Tjore, den siste tiden.

06.05: Uklar fremtid! Vegard Faret og Noah Bergesen Aarthun vet ikke hvor de spiller neste sesong, men trener for tiden med Stavanger Oilers, skriver Rogalands Avis.

05.05: Ryttar blir! Det signeres på Ringerike for tiden. Poengkongen Dennis Ryttar har signert nok en avtale og er klar for sesong nummer åtte på Hønefoss.

05.05: Aas-Larsen blir! David Aas-Larsen fikk sitt gjennombrudd denne sesongen og får en stor del av æren for at Lørenskog er tilbake på øverste nivå. Unggutten har signert ny avtale med romerikingene og blir med opp.

05.05: Lalande ferdig i VIF! Vålerenga og Filip Lalande er enige om å avslutte arbeidsforholdet, melder Vålerenga.

05.05: Klar for Växjö! Emil Martinsen Lilleberg bekrefter til TV 2 at han spiller for Växjö Lakers neste sesong, slik svenske medier har rapportert om de siste dagene.

04.05: Ingvaldsen til Narvik! Daniel Ingvaldsen fikk kjenne på hockey på øverste nivå denne sesongen med Lillehammer - nå er han klar for 1. divisjonsklubben Narvik.

04.05: Ny Comet-back! Den 21 år gamle backen Eirik Hafstad Johansen flytter sørover igjen etter en periode i Narvik og skal spille for Comet neste sesong.

04.05: Byrkjeland til Ringerike! Begge Byrkjeland forlater Stjernen. Nå er det klart at Douglas har signert en 1+1-årskontrakt med Ringerike Panthers.

04.05: Davis blir! Den canadiske backen Kevin Davis leverte en meget sterk sesong i Stjernen og har nå signert en ny kontrakt i plankebyen.

03.05: Rokseth bekreftet! Som ventet ble det Vålerenga på Daniel Bøen Rokseth. Backen vender dermed tilbake til Oslo etter en rekke sesonger i Stavanger Oilers.

03.05: Kindl blir på Hamar! Jakub Kindl var en strålende forsterkning for Storhamar denne vinteren og bidro sterkt til at hedmarkingene spilte seg frem til NM-finalen. Nå er det klart at den NHL-meritterte blir på Hamar.

02.05: Fra Narvik til Comet! Comet fortsetter å styrke troppen.William Kuisma hentes fra Narvik etter å ha gått gradene i Stavanger Oilers-systemet.

02.05: Svarstad blir i LIK! Den 20 år gamle backen Snorre Svarstad har signert sin første proffkontrakt og blir å finne i Lillehammer-stallen neste sesong.

02.05: Rønnild legger opp! Det ble med sju sesonger i Stjernen for Sander Rønnild. 24-åringen forteller til Fredriksstad Blad at han legger opp for å fokusere på sin sivile jobb som PT.

02.05: Halmrast til Sparta! 19-åringen Leo Halmrast har signert en toårskontrakt med Sparta Sarpsborg. Oslo-gutten var lovende junior i Vålerenga, dro til Modo og Oskarshamn før han avsluttet forrige sesong i Grüner som til slutt rykket ned i 1. divisjon.

02.05: Sterk Gjøvik-signering! På Gjøvik rustes det opp etter en skuffende sesong. Sistemann inn portene nå er Sebatian Labori Christiansen som kommer fra Grüner.

02.05: Brødre til Stjernen! Kristian Røykås Marthinsen gjør som broren Andreas og bytter ut svenske HC Dalen med Stjernen neste sesong. Forwarden brukte langhelgen på å bli enig med Fredrikstad-klubben.

02.05: Lilleberg til Växjö? Ifølge Expressen henter de ferske SHL-mesterne Växjo Lakers den norske landslagsbacken Emil Martinsen Lilleberg fra Oskarshamn. 20-åringen ble draftet av Arizona og skulle etter planen til USA, men velger nå en tredje sesong i svensk hockey.

02.05: Comet-signering! Forwarden William Kuisma har en fortid i Stavanger Oilers-systemet, spilte forrige sesong for Narvik og blir nå Comet-spiller.

01.05: Bjørnstad blir! Robin Bjørnstad er klar for sin åttende sesong i Ringerike Panthers. Den populære backen fra Halden er en av flere viktige brikker som har falt på plass på Hønefoss den siste tiden.

01.05: Veteranen fortsetter! Nok en signering er på plass hos Narvik når den rutinerte backen Tomas Laiho Trondsen har forlenget avtalen.

01.05: Glader til Narvik! Fredrik Glader blir ny Narvik-trener. Svensken kommer nå fra jobben i Tingsryd i HockeyAllsvenskan, men kjenner norsk hockey og 1. divisjon godt fra tiden i Comet.

30.04: Signerte ni spillere! Vetle Sveen, Robin Sakshaug, Henry Nymoen, Herman Plogås, Daniel Sakshaug, Jørgen Engstrøm, Oskar Hovland, Kristoffer Rogstadmoen, Aron LIllemoen har alle skrevet nye kontrakter med Gjøvik.

30.04: Åström blir! 32 år gamle Samuel Åström er klar for sin 11. sesong i Narvik. Han kom til klubben og byen sommeren 2012 og har virkelig funnet seg til rette i nord.

29.04: Tsjekker tar over LIK! Jakub Petr er navnet på Lillehammers nye hovedtrener. Han har lang fartstid som sjef i Vitkovice og kommer nå fra jobben som U18-landslagssjef i hjemlandet.

29.04: Spennende Ringerike-signering! Jonathan Andersen debuterte denne sesongen både i SHL og CHL med Färjestad, men har nå bestemt seg for å flytte til Hønefoss og Ringerike Panthers. 20-åringen beskrives som en talentfull toveiscenter.

28.04: Ung Nidaros-sjef! 29 år gamle Victor Walsson erstatter Henrik Sahlin i Nidaros. Svensken kommer fra jobben som hovedtrener og sportssjef i Tegs SK i HockeyAllsvenskan og har som mål å lede trønderne opp på øverste nivå.

28.04: Ville til Lillehammer! Den franske landslagsspilleren Gabin Ville blir Lillehammer-spiller. 25-åringen har en fortid i finsk hockey, men kommer nå fra Chamonix der det ble 37 poeng på 44 kamper sist sesong.

28.04: Mister fem backer! Stavanger Oilers mister fem backer som nylig var med på å sikre NM-gullet. Sportsdirektør Pål Haukali Higson sier til Rogalands Avis at han også jakter ny assistent- og keepertrener de neste ukene.

28.04: Kindl og Booth blir? Ifølge Hamar Arbeiderblad er både Jakub Kindl og David Booth ønsket videre i Storhamar, men ifølge avisen skal også Vålerenga ha vist interesse for førstnevnte. Ifølge sportssjef Anders Myrvold er det derimot snakk om en henvendelse fra en agent.

27.04: Narvik forsterker! William Magnusson er tilbake i norsk hockey, men nå er det Narvik og ikke Nidaros som blir stoppested. 23-åringen imponerte med 44 poeng i Nidaros i 2021/22-sesongen før han dro tilbake til Sverige og Tegs SK.

27.04: Johansen i Asker! På sin egen 63-årsdag ble Roy Johansen presentert som ny Frisk Asker-trener. Sportssjef Vidar Wold forteller at klubben startet med 36 kandidater og landet på rutinerte sjefen mest kjent fra tiden som norsk landslagssjef.

27.04: Thomas til Comet! Alexander Thomas splte for både Lillehammer og Gjøvik før han denne sesongen gjorde 17 poeng på 35 kamper i Narvik. Nå har 23-åringen signert for opprykkskonkurrenten Comet.

27.04: Duo forlater Storhamar! Både Eskild Bakke Olsen og Simen André Edvardsen forlater Storhamar etter finaletapet. Den lovende duoen har begge signert for BIK Karlskoga i HockeyAllsvenskan.

27.04: Gran til Oilers! Martin Gran ble torsdag presentert som Stavanger Oilers-spiller på en toårskontrakt. 26-åringen forsvant fra Lillehammer i vinter og dro til Kristianstads IK i HockeyAllsvenskan før det nå blir retur til Norge.

27.04: Ny Stjernen-spiller! Stjernen varsler at de torsdag klokken 15 vil presentere en ny signering, som ifølge Fredriksstad Blad er norsk. Fra før har Joachim Lunde Hermansen signert for Fredrikstad-klubben denne uken.

27.04: Comet signerer! Også Comet varsler en signering torsdag. Klokken 11:30 kunne haldenserne røpe at det handlet om tidligere Narvik-spiller Alexander Thomas.

26.04: Takker av Svensrud! Styret i Lillehammer IK og daglig leder Atle Svensrud er enige om å avvikle hans rolle som daglig leder og sportslig leder i klubben, melder Lillehammer. Svensrud vil likevel ut november være tilknyttet klubben som konsulent.

26.04: Hast(er) videre! Lørenskog melder at Fabian Hast drar videre etter å ha levert 15 poeng på 43 kamper for romerikingene denne sesongen.

26.04: Snappet Hurrød! Storhamar tapte NM-finalen mot Stavanger Oilers, men vant duellen om Sander Hurrød. 23-åringen fra Fredrikstad er tiltenkt en backrolle i CC Amfi.

26.04: Duo blir på Hamar! Mathias Papuga og Markus Stensrud har begge forlenget sine kontrakter med Storhamar som jobber hardt med å få på plass store deler av troppen allerede før kalenderen viser mai.

26.04: Sveum tilbake! Dennis Sveum la opp etter den siste NM-finalen og innrømmet overfor nitten.no at en mulig jobb i Stavanger Oilers kunne være aktuelt. Nå er den tidligere backen ansatt som klubbens fysiske trener.

26.04: Loob Trygg til Ringerike! Manglerud Star endte på plassen foran Ringerike på tabellen, men mister nå lovende Lucas Loob Trygg til Hønefoss-klubben.

26.04: Johansen til Frisk! Etter det nitten.no erfarer har Frisk Asker ansatt Roy Johansen som ny trener. Askerbøringene har innkalt til pressekonferanse torsdag klokken 15 der den nye sjefen presenteres.

25.04: Berg-Paulsen til Malmö! Stavanger Oilers-gullgutt Thomas Berg-Paulsen er klar for svenske Malmö. - SHL er en veldig bra liga som jeg tror vil passe min spillestil veldig bra, sier forwarden til Malmös hjemmeside.

25.04: Ekberg legger opp! Marcus Karlsen Ekberg var med på å spille Lørenskog opp på øverste nivå denne våren, men 24-åringen blir ikke med opp i eliten og legger skøytene på hylla.

25.04: Duo med videre! Comet jobber videre med troppen for neste sesong og har nå fått på plass Jørgen Svare Grøndahl og Sander Rekstad på nye kontrakter.

24.04: Rimjans forlenger! Leonards Rimjans er klar for sin femte sesong i Ringerike Panthers. Latvieren produserte 35 poeng på 45 kamper i toppdivisjonen denne sesongen.

24.04: Molberg takker for seg! Rune Molberg har vært med i Manglerud Star siden 1967, har hatt de fleste roller og er også æresmedlem i klubben, men takker nå for seg i MS, melder klubben på sin hjemmeside.

24.04: Nilsen aktuell for Leksand! Sjur Robert Nilsen har vært i møte med gamleklubben Leksand om en retur til SHL-klubben. Det bekrefter daglig leder Henning Svendsen til nitten.no.

24.04: Johansen til Frisk? Ifølge Budstikka er tidligere landslagssjef Roy Johansen en av kandidatene til å ta over som Frisk Asker-trener neste sesong.

24.04: Lindström til Frisk? Etter det nitten.no kjenner til er Frisk Asker og Stjernen to av klubbene som har forhørt seg om Vålerenga-vrakede Tobias Lindström de siste ukene.

23.04: Volden takker for seg! Det blir ikke en tredje sesong i BIK Karlskoga på Lars Volden. Den norske målvakten sier til nitten.no at han har hatt to bra i klubben og legger til at «veien videre har jeg ingen kommentar til nå».

22.04: Avslutter samtalene! Det blir ikke noe samarbeid mellom Manglerud Star og Grüner på toppnivå neste sesong. Oslo-klubbene informerer om at samtalene ikke førte frem og er avsluttet.

22.04: Lokal helt blir! Thor Jørgen Torp Friestad vendte tilbake til Ringerike Panthers foran forrige sesong og har nå signert en ny avtale med laget som berget plassen gjennom en dramatisk kvalifisering.

21.04: Svendsen blir! Vålerenga bekrefter at Didrik Nøkleby Svendsen blir på Jordal. Hardhausen gjorde comeback på øverste nivå forrige sesong og har nå signert en ny ettårskontrakt.

21.04: Storhamar forsterker! Slik nitten.no erfarte nylig blir Kenneth Pappalardo Gulbrandsen Storhamar-spiller. Årets finalelag bekrefter fredag signeringen av den tidligere Ringerike-spilleren.

21.04: Landa i Sparta! Tidligere Ringerike-målvakt Mathias Schippers Landa er hentet til Sparta på en toårskontrakt. Asker-gutten er ventet å få en rolle som andrekeeper da sarpingene jakter en import mellom stengene.

20.04: Johnsen tilbake! 19 år gamle Martin Johnsen er tilbake på Hamar. Pål Johnsens sønn dro til Sverige og Färjestad for tre sesonger siden, men har nå signert sin første A-lagskontrakt på Hamar.

20.04: Koch tilbake! Det ble med én sesong i svensk hockey på Gabriel Koch. Nå flytter backtalentet tilbake til Oslo og Vålerenga.

20.04: Normann til AIK! Tobias Normann forlater Sparta Sarpsborg og er klar for svenske AIK. Dermed blir det spill i HockeyAllsvenskan på den unge landslagsmålvakten kommende sesong.

19.04: Blir i Nidaros! 19-åringen Johan Tørres Selnes kunne reist til større klubber, men har landet på å forlenge avtalen med Nidaros med mål om å ta steget opp på øverste nivå med trønderne.

19.04: Ny keeperduo! Tomas Kral er tilbake i Lillehammer og får jobbe med å stenge buret denne sesongen sammen med nysigneringen fra Lørenskog - Theo Rooseboom de Vries.

19.04: Fladeby hjem! Frisk Asker henter landslagsspilleren Tobias Fladeby tilbake til norsk hockey. Den tidligere Graz99ers-spilleren har signert en toårskontrakt i Varner Arena.

19.04: Blir i Sparta! Ettertraktede Jesper Martinsen Lilleberg har forlenget avtalen i Sparta Amfi og fortsetter dermed i moderklubben også neste sesong.

18.04: Duo til Comet! Markus Aas-Eng Mikkelsen blir i Østfold, men bytter ut Stjernen med Comet. Samtidig hentes den 30 år gamle svenske keeperen Arvid Ljung fra Narvik.

17.04: Tilbake i Østfold! Stjernen bekrefter nå signeringen av Oslo-gutten Calle Spaberg Olsen. 21-åringen returnerer dermed til Østfold etter et opphold i Grüner.

17.04: Lefebvre reiser! Oilers-profil Martin Lefebvre bekrefter til Rogalands Avis at han ikke blir en del av troppen neste sesong. Canadieren er ettertraktet etter en stråledne sesong i vest.

17.04: Søberg forsvinner! På finaledagen mandag røper Markus Søberg til Stavanger Aftenblad til at han ikke får forlenget kontrakten med mesterne Stavanger Oilers.

14.04: Blir i Comet! David Nilsson ble hentet til Comet fra Bergen foran kvalifiseringen og har nå bestemt seg for å bli i Halden. Også landsmann Victor Stark er med videre.

I fjor

Slik så det ut i fjor da nitten.no samlet oversikten over spillere inn ut hos de ti klubbene i Fjordkraft-ligaen:

Kilde: eliteprospects.com og klubbenes hjemmesider

Frisk Asker

Inn: Christian Fosse (Lillehammer), Alexander Bonsaksen (KooKoo), Bobby MacIntyre (Mora), Håkon Løken Pedersen (Sparta), Jens August Giæver (Haugesund), Felix Girard (Björklöven), Thomas Valkvæ Olsen (Krefeld Pinguine), Anton Holm (AIK)

Ut: Erik Beier Jensen (lagt opp), Mikael Dokken (ikke ny kontrakt), Kristoffer Thomassen (Ringerike), Eskil Wold (HPK), Jimi Kuronen (Kitzbüheler EC), Viktor Granholm (Graz99ers), Niklas Nevalainen (Sheffield Steelers), Jacob Lagacé (ESV Kaufbeuren), Endre Medby (lagt opp)

Grüner

Inn: Kevin Berg (Lørenskog), Lars Erik Francke-Enersen (Lørenskog), Jakob Wkstøl (Vålerenga), Linden Marshall (RPI), Jørgen Kvål (Narvik), Nils Carnbäck (Narvik), Emil Holm Larsen (Vålerenga), Eirik Solbrekken Lavik (Lørenskog), Jussi Tammela (JoKP), Karl Olovsson (Troja-Ljungby), Petter Grønstad (Lørenskog)

Ut: William Mäkinen (Lillehammer), Petter Birkheim Andersen (Storhamar), Vetle Østrem Salsten (Sparta), Quentin Papillon (Mulhouse), Espen Kleppe Harmanrud (Lørenskog), Joakim Aarseth Opsahl (Lørenskog), Anton Blomberg (Mariestad), Marius Carho Hansen (Ringerike), Sean-Michel Sunnqvist (trapper ned)

Lillehammer

Inn: Karl Markström (Ringerike), William Mäkinen (Grüner), Jeppe Meyer (Narvik), Henrik Eriksson (Ringerike), Joakim Lilliehöök (Chamonix)

Ut: Thor Jørgen Torp Friestad (Ringerike), Stian Kaltrud Nystuen (Stjernen), Christian Fosse (Frisk Asker), Frank Gymer (Rødovre Mighty Bulls), Jonas Bergersen Bjerke (Gjøvik), Spencer Humphries (lagt opp), Teemu Vuorisalo (ikke ny kontrakt), Adam Thilander (Skövde)

Manglerud Star

Inn: Emil Bejmo (Chamonix), Marcus Bryhnisveen (comeback), Parker Bowles (Hannover Indians), Jonathan Racine (Vita Hästen), Aleksander Johnsen (Kalix), Darren Craighead (Indy Fuel), Mitch Gillam (Indy Fuel)

Ut: Mats Trygg (lagt opp), Reid Yochim (Morzine-Avoriaz), Kristoffer Pihlqvist (Lørenskog)

Ringerike Panthers:

Inn: Thor Jørgen Torp Friestad (Lillehammer), Håkon Nilsen (Stjernen), Kristoffer Thomassen (Frisk Asker), Sole Marius Ryen (Vålerenga), Marius Carho Hansen (Grüner), Johnny Corneil (Acadia Univ.)

Ut: Karl Markström (Lillehammer), Brett Perlini (Herning Blue Fox), Henrik Eriksson (Lillehammer)

Sparta Sarpsborg

Inn: Jonas Holøs (Kölner Haie), Paulius Gintautas (Comet), Vetle Østrem Salsten (Grüner), Kevin Carr (Nottingham Panthers), Sebastian Selin (Björklöven)

Ut: Håkon Løken Pedersen (Frisk Asker), Sander Thoresen (Vålerenga), Daniel Olsson Trkjula (Frederikshavn White Hawks), Mattias Nilsson (hjem til Sverige)

Stavanger Oilers

Inn: Colton Beck (Ilves), Paul Bittner (Düsseldorfer EG), Bryce Gervais (Iowa Wild)

Ut: Magnus Hoff (lagt opp), Markus Søberg (HK Poprad), Nicolai Bryhnisveen (SønderjyskE, lån)

Stjernen

Inn: Stian Kaltrud Nystuen (Lillehammer), JJ Piccinich (Belfast Giants), Markus Aas-Eng Mikkelsen (Storhamar), Jesper Eliasson (Färjestad), Douglas Byrkjeland (Narvik), Alex Dostie (HC Innsbruck)

Ut: Jørgen Hanneborg (Kristianstads IK), Håkon Nilsen (Ringerike), Arttu Niskakangas (Comet), Tyler Coulter (HC Innsbrück), Philip Lyngsmo Hansen (lagt opp), Patrick Newell (Fehervar)

Storhamar

Inn: Andreas Hjelm (Södertälje), Adrian Saxrud Danielsen (Sheffield Steelers), Petter Birkheim Andersen (Grüner), Peter Quenneville (Lausitzer Füchse), Miles Gendron (Utah Grizzlies), Martin Holtet Lundberg (egen stall), Anton Karlsson (Villacher SV), Jacob Berglund (Barys Nur-Sultan)

Ut: Mikael Zettergren (lagt opp), Erik de la Rose (lagt opp), Markus Aas-Eng Mikkelsen (Stjernen), Mats Bakke Olsen (Malmö U20), Evan Buitenhuis (Wichita Thunder), Lane Scheidl (Lausitzer Füchse), Konsta Mäkinen (ikke ny kontrakt), Jan Brejcak (ikke ny kontrakt), Josh Nicholls (ikke ny kontakt), Jimmy Andersson (lagt opp), Mats Larsen Mostue (lagt opp)

Vålerenga

Inn: Sander Thoresen (Sparta), Didrik Nøkleby Svendsen (Comet), Magnus Knutsen (egen stall), Christoffer Törngren (HV71), Mark Auk (Odense Bulldogs)

Ut: Steffen Søberg (lagt opp), Jakob Wikstøl (Grüner), Colin Spaberg Olsen (ikke ny kontrakt), Sole Marius Ryen (Ringerike), Emil Holm Larsen (Grüner), Gabriel Koch (Malmö U20), Axel Sundberg (Mora)

Slik så det ut for lagene foran forrige sesong:

Frisk Asker

Utgående: Victor Björkung (til Vita Hästen), Fredrik Lystad Jacobsen (legger opp), Bobby MacIntyre (til Mora), Thomas Valkvæ Olsen (til iClinic Bratislava Capitals), Max Krogdahl (til Västervik)

Utover 20/21: Henrik Fayen Vestavik, Joakim Opsahl, Kristoffer Thomassen, Sondre Bolling Vaaler, Anders Bastiansen, Mikael Dokken, Hampus Gustafsson, Esbjørn Leiv Fogstad Vold (fra Olten), Viktor Granholm, Erik Beier Jensen, Jimi Kuronen, Nicklas Dahlberg, Fredrik Bjørndal, Patrick Bovim, Nicolay Andresen, Magnus Geheb, Mikkel Christiansen, Mats Frøshaug, Endre Medby, Jacob Lagacé (fra Rouen), Niklas Nevalainen (fra Sport), Eskil Wold, David Morley (fra Stavanger Oilers)

Grüner

Utgående: Rasmus Rinne (til Gyergyoi HK), Rolf Thomas Aastad (til Hasle-Løren), Christoffer Larssen Berger (til Manglerud Star), Krister Evensen (legger opp), Markus Hermanstad (til Nidaros), Erik Lindhagen (til Sverige), Håvard Østrem Salsten (til Sparta), Joachim Klauset Svensson (legger opp), Robin Olsen Syversen (til Manglerud Star), Ole Petter Øvergaard (legger opp), Jesper Ekeberg (til Comet), Håvard Steen (legger opp)

Utover 20/21: Nicolai Eliesen (fra Vålerenga), Sander Frøberg, Marius Carho Hansen, Trym Dalebråten Auren, Joachim Sommer Nielsen, Tinus Rise Moe (fra Vålerenga), Mattias Brenne Halvorsen (fra Vålerenga), Tim Robin Johnsgård (fra Narvik), Espen K. Harmanrud (Haugesund), Petter Andersen (fra Manglerud Star), Vetle Salsten (fra Lørenskog), William Mäkinen, Gustaf Berling (fra Comet), Mikkel Wik, Quentin Papillon (fra Mulhouse), Jonathan Lafjell Ed, Sean-Michael Sunnqvist, Mathias Landrø, Tobias Skuterud, Christoffer Gozzi (fra Väsby IK)

Lillehammer:

Utgående: Joona Partanen (til Stavanger Oilers via Narvik), Stein Tore Bakken (legger opp), Brendan Ellis (til Stjernen), Jørgen Kvål (til Narvik), Austin Cangelosi (til Stjernen via Nottingham Panthers), Ben Holmstrom (til South Carolina Stingrays), Juliuz Persson (til Rødovre Mighty Bulls), Håkon Imset Stormli (til Stjernen), Alexander Thomas (til Gjøvik), Petter Grønstad (til Lørenskog)

Utover 20/21: Trym Gran, Sverre Rønningen, Martin Ellingsen, Thor Jørgen Torp Friestad, Stian Kaltrud Nystuen, Martin Gran, Stein André Hagen, Jonas Medby (fra Stjernen), Daniel Sakshaug, Robin Sakshaug, Mads Homdrom, Emil Nyhus, Christian Fosse, Joakim Eidsæther, Spencer Humphries, Nick Dineen, Andreas Martinsen Oliver Dackell (fra Modo), Vegard Fredriksen, Adrian Ellingsen, Jonas Bjerke, Teemu Vuorisalo (Ässät), Frank Gymer (fra Pelicans)

Manglerud Star:

Utgående: Petter Andersen (til Grüner), Ole Julian Bjørgvik Holm (Til Columbus Blue Jackets), Håkon Nilsen, Sander Boroczky, Pontus Finstad (til Vålerenga), Steffen Ratejczak

Utover 20/21: Ole Morten Furseth, Lars Haugen, Emil Frøshaug, Tord Thoresen, Mats Trygg, Mats Henriksen, Joachim Engebråten Hermansen, Kjetil Martinsen, Jesper Örhvall, Mathias Trygg, Joachim Lunde Hermansen, Mads Vestby, Hampus Sjöbrink (fra Växjö Lakers), Christer Simonsen, Alexander Kristiansen, Shafaat Hashim (fra Utah Outliers), Theodor F. Hamm (fra Vålerenga), Christoffer Larssen Berger (fra Grüner), Tobias Degvold (fra Storhamar), Robin Olsen Syversen (fra Grüner), Steffen Thoresen, Lucas Loob Trygg, Anders Jonassen (fra Storhamar), Hampus Sjöbrink (fra Växjö Lakers),

Ringerike Panthers:

Utgående: Fredrik Johansson, Andreas Adolfsen, Mats Nybrodahl Pettersen (til Lørenskog), Eivind Eiken Andresen, Patrick Eriksson, Kristoffer Melin (til Orsa IK), Daniel Sakshaug (lån Lillehammer), Jonas Westerling (til Orsa IK)

Utover 20/21: Linus Rosdahl (fra Comet), Petter Ellefsen, Robin Bjørnstad, Dustin Parks, Henrik Eriksson, Mathias Holst Jenssen, Erik Wang Bjerketvedt, Jonas Skirstad Hodt (fra Vita Hästen), Dennis Ryttar, Håkon Opheim Engh, Viktor Näslund, Jonas Slettebø Haughom (lån fra Stavanger Oilers), Karl Markström, Kenneth Pappalardo Gulbrandsen (fra Skellefteå), Elias Antonsen (fra Storhamar), Nikolai Dalen, Mathias Schippers Landa, Michael Söderberg, Andreas Aasen Rian, Leonards Rimjans, Mattias Pettersson (fra Kristianstads IK), Thomas Bækken, Even Tangen Fosse

Sparta

Utgående: Jens Kristian Lillegrend (fornyes ikke), Even Myreng Kjellesvik, Emil Martinsen Lilleberg (til Oskarshamn), Santeri Saari (til Gyergyoi), Kevin Schulze (til Sheffield Steelers), Joey Benik, Anders Tangen Henriksen (til Stavanger Oilers), Samuel Salonen (til KeuPa), Victor Öhman (til Troja-Ljungby), Christoffer Karlsen (til Stavanger Oilers)

Utover 20/21: Jesper Martinsen Lilleberg, Mattias Nilsson, Håkon Løken Pedersen, Robin André Soudsky, Sondre Andreas Ahlsen, Eirik Børresen, Sebastian Labori Christiansen, Svein Petter Falk-Larssen, Henrik Knold, Magnus Nilsen, Niklas Roest, Trym Sjødahl Østby, Jonas Meisingset, Sander Thoresen, Maksims Ponomarenko (fra Stjernen), Martin Grönberg, Håvard Østrem Salsten (fra Grüner), Tobias Normann, Niclas Jessesen (fra Narvik), Emil Lundberg (fra Vita Hästen), Jake Peterson (fra Allen Americans), Kristian Jakobsson, Daniel Olsson Trkulja (fra Leksand), Marcus Fagerudd (fra Vita Hästen)

Stavanger Oilers:

Utgående: Theo Rooseboom de Vries (til Lørenskog), Chris Rumble (til Black Wings 1992), Brady Brassart, Joey Martin (til Graz99ers), Simen Talge (til Haugesund), Markus Vikingstad (til Fischtown Penguins), Rudolfs Balcers (til San Jose Sharks), Robin Haglund Mathisen (til Storhamar), David Morley (til Frisk Asker), Jonas Slettebø Haughom (lån Ringerike)

Utover 20/21: Henrik Holm, Patrick Ulriksen, Kristian S. Østby, Ludvig Hoff, Tommy Kristiansen, Dennis Sveum, Magnus Hoff, Dan Kissel, Daniel Bøen Rokseth, Jeppe Meyer, Markus Søberg, Thomas Berg-Paulsen, Andre Bjelland Strandborg, Sander Hurrød, Christoffer Karlsen (fra Sparta), Benjamin Boxill, Noah Bergesen Aarthun, Christian Wetteland, Anders Tangen Henriksen (fra Sparta), Andreas Klavestad, Martin Lefebvre (fra Aalborg Pirates), Steve Whitney (fra Iserlohn Roosters), Jarrett Burton (fra Iowa Wild), Nicolai Bryhnisveen, Jonas Wang Wikstøl

Stjernen:

Utgående: Travis Brown (til Esbjerg Energy), James De Haas (til HC Bolzano), Jonas Medby (til Lillehammer), Maksims Ponomarenko (til Sparta), Kyle Farrell, David Hallström (til Nidaros), Daniel Leavens (til HC Innsbrück), Tim McGauley (til HC Innsbrück), Henrik Medhus (legger opp), Brett Thompson (til Selber Wölfe), Daniel Trnavsky, Alexander Reichenberg (frigitt)

Utover 20/21: Philip Lyngsmo Hansen (lån Grüner), Jørgen Hanneborg, Emil Krabberød Buskoven, Magnus Eikrem Haugen, Sander Rønnild, Stian Nybraaten Hansen, Andreas Heier, Jonathan Hermansson, Arttu Niskakangas, Benjamin Byrkjeland (fra Narvik), Mikael Resberg Mikalsen, Ole Einar Engeland Andersen (fra Storhamar), Austin Cangelosi (fra Lillehammer), Filip Gunnarsson (fra Vålerenga), Håkon Imset Stormli (fra Lillehammer), Preben Rabben Arntsen, Jonathan Hafsmoe (fra Storhamar),  Brendan Ellis (fra Lillehammer via Nottingham Panthers), Riley Brace (fra EHC Winterthur), Kevin Davis (fra Colorado Eagles), Jonathan Asbjørnsen, Patrcik Newell (Hartford Wolf Pack), Tyler Coulter (fra Rapid City Rush)

Storhamar:

Utgående: Jonas Strand (fornyes ikke), Ole Einar Engeland Andersen (til Stjernen), Robin Dahlstrøm (legger opp), Jonathan Hafsmoe (til Stjernen), Christian Larrivée (legger opp), Elias Antonsen (til Ringerike)

Utover 20/21: Robin Haglund Mathisen (fra Oilers), Viktor Kokman, Sondre Bjerke, Erik de la Rose, Sander Vold Engebråten, Simen André Edvardsen (lån Coventry Blaze), Patrick Rørbu Elvsveen, Jacob Lundell Noer (lån Manchester Storm), Eskild Bakke Olsen, Martin Rønnild, Eirik Salsten, Andreas Dahl, Markus Aas-Eng Mikkelsen, Jonas Djupvik Løvlie, Jimmy Andersson, Mikael Zettergren, Mats Larsen Mostue, Andreas Øksnes, Isak Hansen, Sander Vedul-Kjelsås, Mathias Arnkværn, Markus Stensrud, Rasmus Ahlholm, Patrick Thoresen, Samuel Solem (fra Brynäs)

Vålerenga:

Utgående: Joachim Svendsen (målvaktstrener), Nicolai Eliesen (til Grüner), Leo Halmrast (til Modo), Axel Eidstedt (til HC Dalen), Andreas Stene (legger opp), Filip Gunnarsson (til Stjernen), Wade Murphy (til Olimpija Ljubljana), Sondre Olden (til HC La Chaux-de-Fonds)

Utover 20/21: Steffen Søberg, Tobias Breivold Johansen, Kalle Ekelund, Villiam Strøm, Daniel Sørvik, Tobias Lindström, Calle Spaberg Olsen, Pontus Finstad, Filip Lalande, Colin Spaberg Olsen, Thomas Olsen, Jørgen Karterud, Tommi Taimi, Martin Røymark, Emil Holm Larsen, Magnus Brekke Henriksen, Jonas Oppøyen, Stefan Espeland (fra Salzburg), Axel Sundberg, Mathis Olimb (fra Grizzlys Wolfsburg), Mika Partanen (fra Sport)

Spillere med (+1) har kontrakt ut denne sesongen med opsjon på forlengelse.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form