Lukk søk

Fjordkraftligaen

October 5, 2021

Sju strake bortekamper for VIF: - Av og til er det godt å savne noe

Bryte-VM har tvunget Vålerenga ut av Jordal Amfi og inn i diverse andre ishaller i Oslo. Først 21. oktober spiller laget igjen hjemmekamp i den nye arenaen.

Foto: Vålerenga Hockey

- Bryte-VM er noe vi ble opplyst om for en god stund siden og har vært forberedt på lenge. I praksis har det ikke så mye å si, men ideelt sett skulle vi selvsagt vært i arenaen hele tiden med treningshverdagen på vår is med fasilitetene vi er vant til å benytte.

Det sier Vålerenga-sportssjef Frikk Juell om arrangementet som har sendt laget på rundreise rundt i hovedstaden for å finne nye treningsfasiliteter.

Forrige uke trente VIF-gjengen i nye Sonja Henie ishall på Majorstua, og nå venter økter i Grünerhallen.

- Det er veldig fint i Sonja Henie ishall. Et flott anlegg, og jeg håper det blir masse hockey her i årene som kommer, sier Juell.

Sju bortekamper

4-5-nederlaget mot Lillehammer 23. september ble den siste på Jordal før VIF flyttet ut. Bortekampene mot Oilers, MS og Storhamar er allerede gjennomført.

Nå venter Grüner torsdag og Frisk Asker lørdag. Neste uke blir det to turer til Østfold og kamper mot Stjernen og Sparta. Først 21. oktober spilles neste hjemmekamp mot Jordal med Ringerike som gjester.

- Ideelt sett skulle vi hatt normal hjemme- og bortekamp-rytme. Men av og til er det godt å savne noe og. Da setter du ekstra pris på det når du kommer tilbake. Vi gleder oss til å returnere til en arena uten restriksjoner og håper det blir fullt de kommende kampene. Vi gleder oss til å se publikum igjen, sier Juell.

Bryting

Det er Oslo kommune som står som eier av nye Jordal Amfi. Kommunen har leid hallen ut til Norges Bryteforbund som er arrangør av bryte-VM. Arrangementet avsluttes søndag 10. oktober.

- Vi har planlagt godt og disponerer de andre hallene i Oslo. Fordelen vår er at vi trener på formiddagene da stort sett alle anlegg står åpne og er tilgjengelige. Vi klarer å opprettholde det samme mat- og treningstilbudet vi har hatt hele tiden, sier Juell.

Vålerenga ble informert at hallen var leid ut til bryteforbundet allerede i mai og har hatt god tid på å planlegge.

- Det er egentlig uproblematisk. Vi sutrer ikke selv om vi ideelt sett skulle vært på Jordal og brukt hallen til det den er ment for. Jeg er opptatt av at spillere og ansatte skal ha forutsigbarhet i hverdagen. Det får de også i andre anlegg.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form