Lukk søk

NHL

November 2, 2021

Sjekk ut denne NHL-trippelen i natt

Bunnoppgjør, nykommeren og en rekord-jagende Alexander Ovechkin står på dagens NHL-meny.

Det knyttes fortsatt stor spenning og ikke minst flere overraskelser når en ny uke med NHL-kamper står på menyen. Allerede i natt kan blir vi servert flere kamper som kan gjøre det interessant å følge med på.

Tampa Bay Lightning - Washington Capitals (00:00)

Hjemmelaget som har løftet Stanley Cup-trofeet to år på rad har gjort seg til en vane og starte sesonger litt ustrukturert. På sine åtte første kamper så har de samlet fire seiere, og fire tap. Og deres største problem ligger defensivt, da de slipper inn i snitt 3,5 mål per kamp. Det tilsier 28 baklengsmål på åtte kamper. Da passer det dårlig at en rekord-jagende Ovechkin og Washington Capitals kommer på besøk.

Bortelaget har variert denne sesongen de også, men alt fra et forrykende toppnivå, til et fryktelig bunnivå. Lå under 3-0 mot overraskelses-laget Calgary Flames, men hevet seg og kom seg tilbake i kampen i forrige uke.

Se ikke bort i fra at hovedstadslaget kan få med seg poeng mot et Tampa Bay-lag som ennå ikke har kommet riktig i gang med sesongen.

Norsk Tipping

1.95 - 3.85 - 2.75

Coolbet.com

2.10 - 4.35 - 3.00

Chicago Blackhawks - Ottawa Senators (01:00)

Et lite bunnoppgjør i Chicago hvor det er to lag som ikke har fått de store intensjonene om å overraske denne sesongen fra ulike NHL-eksperter. Hjemmelaget har fattige to poeng på ni kamper og har kun scoret 17 mål. Bakover så innehar Chicago-laget store utfordringer da de er det laget som har sluppet inn nest flest baklengsmål denne sesongen med 37 som fasit.

Bortelaget har litt færre kamper spilt, og kan med litt poengfangst klatre litt på tabellen. Ikke akkurat målrike kamper Ottawa har spilt denne sesongen, men de har bevisst at det finnes noe kvalitet i laget. Et litt gjerrig lag som du ikke helt kan stole på. Men forstår lite av at Chicago er blitt gjort til favoritter, da vi tror at utfordringene vil fortsette mot et gjerrig lag fra Canada.

Norsk Tipping:

2.05 - 3.75 - 2.55

Coolbet.com

2.30 - 4.25 - 2.70

Edmonton Oilers - Seattle Kraken (02:30)

Edmonton har ikke vunnet hjemme i Rogers Place siden det målrike oppgjøret mot Anaheim Ducks 20 oktober, men har imponert med å slå både Vegas Golden Knights, Arizona og nå sist Vancouver Canucks på bortebane. Nå skal de få besøk av nykommeren som i natt tapte mot New York Rangers. Ikke mye hvile for bortelaget som allerede har ankommet Canada.

Bortelaget har åpnet greit og har slått både Canadiens og Wild hjemme, men tapt mot både Devils og nå sist New York Rangers. Seattle vil nok variere veldig, men at det skal overraske med å slå et Oilers-lag som har litt ambisjoner denne sesongen blir vanskelig å se for seg.

Hjemmelaget har fortsatt den rutinerte Alex Stalock ute på ubestemt tid. Keeperen Mike Smith ser heller ikke ut til å rekke kampen.

Hos bortelaget så forteller rapporterne at svenske Marcus Johansson fortsatt er skadet, det samme gjelder keeper Chris Driedger.

Norsk Tipping:

1.62 - 4.10 - 4.00

Coolbet.com

1.66 - 4.75 - 4.35

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form