Lukk søk

CHL

July 9, 2024

Gleder seg mest til Storhamar-duellen: - Håper begge lags supportere vil nyte dette

Både Färjestad og Fribourg-Gotteron-ledelsen trekker frem kampene mot Storhamar som et av høstens høydepunkter i Champions Hockey League.

Foto: Bjørn-Christian Rok'svåg, nitten.no

- Storhamar, våre norske naboer. Jeg håper begge lag supportere ser frem til å møte hverandre.

Slik svarer Färjestad-sjef Rickard Wallin på spørsmål om hvilket lag han gleder seg mest til å møte i høstens Champions Hockey League-gruppespill.

Turneringens nettside har som vanlig tatt runden med alle klubbene i etterkant av trekningen og spurt om ambisjoner, hvilke turer man gleder seg mest til og hvem som blir de tøffeste motstanderne.

- Jeg gleder meg til å besøke Norge, faktisk. Det blir spennende for oss, det er alltid fint å se nye steder. Det er også noe av det Champions Hockey League er til for. Man spiller for å vinne, men det er også fint å oppdage og bli kjent med nye klubber, sier Gerd Zenhäusern fra Fribourg-Gotteron til CHL hjemmeside.

Sveits og Sverige

Storhamar åpner med to hjemmekamper mot sveitsiske ZSC Lions og Fribourg-Gotteron før mesterne reiser til nettopp Sveits for å møte Genéve-Servette.

Svenske Växjö Lakers er motstander i match nummer fire før gruppespillet avsluttes mot Lausanne i Sveits og Färjestad i Karlstad.

- Målet vårt er å vinne. I en organisasjon som dette går man alltid for å vinne. Vi ser frem mot å møte tøffe motstandere og spille gode kamper, sier Växjös Emil Rasmussen.

Storhamar har allerede planlagt reisen til Sverige i oktober og satt opp buss til Karlstad.

- Nå møter vi to tøffe finske lag, et ungarsk lag, norsk lag og et østerriksk lag. Det er klubber vi sjelden møter og ikke vet altfor mye om. Det blir en utfordring i så måte. Vi gleder oss til å møte nye lag og oppleve nye arenaer, sier FBKs Wallin til nettsiden.

Ser frem til Hamar-tur

Også Storhamar-sjef Njål Berge snakker om klubbens ambisjoner, forteller at forrige sesongs dobbeltmestere sikter mot avansement og kanskje også en kvartfinale.

- Vi kjenner de fleste lagene vi møter og fansen vår gleder seg til å besøke nye steder. Storhamar er nok en av klubbene de ikke kjenner til, sier Sven Leuenberger fra ZSC Lions til CHLs nettside.

Storhamar-kampene:

05.09 Storhamar - ZSC Lions
07.09 Storhamar - Fribourg-Gotteron
12.09 Genéve-Servette - Storhamar
14.09 Storhamar - Växjö Lakers
09.10 Lausanne - Storhamar
15.10 Färjestad - Storhamar

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form