Lukk søk

Elitehockeyligaen

February 24, 2023

Seks busser med Storhamar-fans til Jordal: - Det blir bra trøkk!

Storhamar-fansen tror ikke på hjelp i gullkampen, men mobiliserer stort foran lørdagens utsolgt klassiker mot Vålerenga.

Foto: nitten.no

- Så vidt jeg kunne se var bortefeltet et av de som ble fylt opp først. De mest aktive supporterne samles der, men det blir nok Storhamar-fans spredt over hele hallen på flere felt, sier Stian Rosenberg i Storhamar Supporterunion til nitten.no.

Den rekordjevne serien går inn i sine siste dager med nest siste serierunde på Jordal lørdag. Storhamar ligger kun ett poeng bak serieleder Stavanger Oilers mens Vålerenga etter torsdagens tap i Sarpsborg må vinne for å kunne bli nummer to.

- Matchen blir viktig for begge lag. Men det er viktig å slå Vålerenga uansett tabellposisjon og tidspunkt, sier Rosenberg.

Seks busser

Storhamar Supporterunion satte først opp fire busser til lørdagskampen på Jordal, men skjønte fort at det ville bli for lite da fansen skrev seg opp venteliste. Lørdag ruller seks busser ned E6 mot hovedstaden.

- Vi kan ikke klage på interessen. Da vi satte opp en buss nummer fem, ble den full på rundt ti minutter. Det har vært veldig bra pågang. Jeg har også hørt om mange som tar toget innover tidlig for å kose seg i Oslo og lade opp litt, sier Rosenberg og ler.

- For dere blir det kanskje ikke så mye bedre enn en viktig lørdagskamp mot Vålerenga?

- Det er det ingen tvil om! Disse kampene er spesielle uansett, slik har det vært i mange år. Det blir bra trøkk! Med mye folk både fra Oslo og Hamar ligger alt til rette for bra stemning på begge sider.

Gullduell

Med Manglerud Star og Grüner i de to siste kampene forventer «alle» nok et Oilers-gull. Dersom Storhamar skulle tape på Jordal, kan det ble feiring i DNB Arena allerede lørdag.

Men dersom Oilers skulle finne på å snuble, kan Storhamar med seier i teorien innta serieledelsen foran den siste serierunden tirsdag.

- Med to lagene Oilers har igjen har jeg ingen tro på at vi får hjelp, for å være ærlig. Men man vet aldri. Det kan skje underverker. Håpet er der selv om det ikke er så stort, og det er viktig at vi gjør vår del av jobben. Vi er innstilte på andreplass i serien, og etter Vålerenga-tapet i Sarpsborg har vi et lite forsprang der, sier Rosenberg.

Det skiller fire poeng fra Storhamar ned til Sparta og Vålerenga foran lørdagens runde.

- Lørdag blir det fullt hus på Jordal, og det blir en kul opplevelse. Vi har ikke spilt for fullt hus der noen gang. Vålerenga har vært gode i det siste, og det har vi også. Det blir veldig spennende, sier Patrick Thoresen til Hamar Arbeiderblad.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form