Lukk søk

Fjordkraftligaen

October 2, 2021

Scoret sitt første Oilers-mål mot moderklubben: - Veldig spesielt

Sarpsborg-gutten Christoffer Karlsen valgte før denne sesongen å forlate Sparta til fordel for Stavanger Oilers. Torsdag ble han kampens store spiller i Sparta Amfi.

Foto: nitten.no

Det var i vår Christoffer Karlsen tok et tøft valg ved å forlate moderklubben som han er født og oppvokst i. Veien videre sto mellom Stavanger Oilers og rivalen Stjernen. Karlsen valgte Oilers, og torsdag senket han moderklubben foran 2637 tilskuere i Sparta Amfi.

- Det var veldig spesielt å sitte i bortegarderoben og gjøre seg klar til kamp. Men jeg tenkte ikke så mye over det underveis i kampen, forteller Karlsen som hadde én scoring, én assist og ble belønnet med tre pucker av nitten.no i gårsdagens seier.

Trives på Vestlandet

Med seg på flyttelasset tok han samboeren. Nå trives de godt på Vestlandet.

- Vi trives veldig, og kan egentlig ikke få det bedre. Personlig sett så skulle jeg nok hatt litt flere scoringer, men jeg håper nå at det kan bli litt ketchup-effekt etter denne scoringen. Men egentlig så spiller det ingen rolle hvem som gjør poengene bare vi vinner til slutt, forteller sarpingen.

Karlsen står oppført med ett mål og fire assist på de syv første kampene. Oilers på sin side har scoret tre mål på 95 skudd de siste tre kampene. Det har ført til at laget har hatt spillermøte om ineffektiviteten.

- Vi har hatt møter og snakket om det. Det hadde vært ekstra ille om vi ikke hadde kommet til sjanser. Nå kommer vi til dem, men får ikke pucken så ofte i mål som vi ønsker.

- Hva snakket dere om på møtet?

- Vi snakket bare om å ha tålmodighet og fortsette å spille vårt spill. Det kommer til å løsne, men vi kan ikke bli desperate. Mål preger kamper, og vi som lag har fortsatt opprettholdt det trykket og gitt alt selv om tanken om at vi ikke scorer mål er der, forteller Oilers-spilleren.

Glad i Sparta

Da kampen var over torsdag, var det en lettet mann som møtte pressen etter kampslutt.

- Ja, det var deilig. Men også spesielt med tanke på at jeg er født og oppvokst her. Jeg legger ikke skjul på at jeg er glad i Sparta og det trykket som var her i dag var fantastisk. Det vet jeg dem kan.

- Om jeg noen gang kommer tilbake igjen er vel får vi se på. Det er egentlig litt opp til samboeren, og forhåpentligvis en del år til. Men nå har jeg først og fremst fokus på min jobb i Stavanger Oilers og hvordan vi skal klatre på tabellen, avslutter Karlsen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form