Lukk søk

Internasjonal hockey

September 24, 2022

Sammenlignes med Wayne Rooney: - Kanskje litt samme temperament

«Vår egen Wayne Rooney» var betegnelsen Mats Rosseli Olsen fikk fra Frölunda-trener Roger Rönnberg etter hjemmeseieren over Örebro.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Haha, det har jeg ikke hørt før, nei, sier Rosseli Olsen til nitten.no.

Den fotballinteresserte Frölunda-veteranen scoret 3-1-målet da Göteborg-laget torsdag slo Örebro hjemme i Scandinavium og fikk sesongens første trepoenger. Etter matchen haglet det med fotballreferanser.

- Nesten som å se fotballaget mitt, Arsenal, når de spiller, sa Max Friberg etter det lekre ledermålet.

Rooney?

Fjernt fra Arsenal, men Frölunda-trener Roger Rönnberg valgte å trekke frem en engelsk Manchester United-legende da han skulle beskrive 3-1-scoringen.

- Vår egen Wayne Rooney, sa han om Rosseli Olsen til CMore, ifølge Aftonbladet.

- Jeg har respekt for ham, men det er ingen sammenligning jeg hadde blitt glad for, sier Arsenal-supporter Friberg og ler.

Heller ikke Oslo-gutten Rosseli Olsen, som blant annet følger sine lokale klubb Grorud tett fortsatt, forstår mye av Rooney-referansen:

- Jeg tror han treneren vår har sett litt for mye på fotballdokumentarer for tiden. Det har vært en del Tottenham, Manchester City og Arsenal den siste tiden, så jeg tror det kommer derfra, sier Olsen.

- Er det noen likheter da?

- Vi har kanskje litt det samme temperamentet, men ellers er det ikke mye. Han scorer mer enn jeg pleier å gjøre også, svarer Liverpool-supporteren.

Fire poeng

Frölunda røk på straffer i hjemmepremieren før det onsdag ble 4-2-seier over Örebro. Nå venter Malmö borte lørdag.

- Seriestarten har vært ganske bra. Vi fikk bare ett poeng i første kampen, men da syns jeg vi spilte ganske bra. Det er kult å være i gang! Men med CHL-spill føles det egentlig som vi har vært i gang tre-fire uker allerede, sier Olsen.

Mens hele 10.408 mennesker, det høyeste tilskuertallet på en svensk hockeykamp så langt denne sesongen, så hjemmekampen mot Timrå sank sifrene til 7.078 mot Örebro torsdag.

- Det pleier å ta seg opp når fotballsesongen er over og folk ikke må velge og prioritere. Uansett en kul opplevelse å score og spille bra foran fansen, sier Frölundas norske veteran.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form