Lukk søk

Aktuelt

January 9, 2021

Red Beavers med en fin gest til koronasmittede Stjernen-spillere.

Da nesten samtlige Stjernen-spillere og ledere ble smittet av Covid-19 ville supporterklubben Red Beavers gjøre noe fint for sine helter på isen.

Da 80% av spillere og ledere i Stjernen Hockey hadde blitt smittet av Covid-19, tok klubbens supporterklubb tak og ville gjøre noe ekstra for hjemmeværende spillere og ledere

Simon Aurdahl i Red Beavers ønsker først og fremst å takke alle sponsorer som har blitt med å skape en litt hyggeligere hverdag for de hjemmeværende.

Hvordan kom dere på dette?

Det var et tips fra Runar Sandsengen (Tidligere leder av Red Beavers) som fikk oss til å se på mulighetene til å gjennomføre dette. Da tok vi i et tak og ringte rundt til ulike sponsorer for å høre om det var noen interesse.

Vi samlet en gjeng bevere i fire biler og leverte på døren - Simon Aurdahl (Red Beavers)

Hvilke sponsorer og hva har det samlet inn da?

Det er en matkasse med masse ulike ting i. Coop og Kiwi har bidratt med matvarer, frukt, sauser, pålegg osv forteller han oppstemt.

Samtidig så har den lokale pølsemakeren Øyvind Karlsen bidratt. Og sist, men ikke minst vår supporterbutikk "Aristokraten" med litt ulike effekter fra Red Beavers og Stjernen.

Hvordan foregikk avleveringen av dette da?

Vi samlet en gjeng bevere i fire biler og kjørte rundt og leverte på døren. Og det virker som spillerne ble glad for det vi gjorde.

En flott guest fra Red Beavers og vi ønsker hele Stjernen Hockey en riktig god bedring.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form