Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 27, 2021

Oilers jublet for åpning: - Det var helt magisk

Da Norge gjenåpnet jublet Stavanger Oilers over muligheten til å fylle DNB Arena igjen, men klubben fikk utfordringer med restauranten.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Stavanger Oilers er kjent for å ha høyt publikumssnitt på sine kamper i Fjordkraft-ligaen. Under pandemien så har det blitt tunge samtaler med både sponsorer og sesongkortholdere. Lørdag kunne de endelig slippe til alle, men én utfordring fikk oljelaget før hjemmemøtet med VIF.

- Vi fikk for dårlig tid til å åpne restauranten da vi ikke hadde nok mat. Men å kunne så mange mennesker igjen i DNB Arena. ... Ja, det var helt magisk, forteller daglig leder Terje Haukali til nitten.no.

Ikke skuffet

Selv om resultatet ikke gikk Stavanger Oilers sin vei, så var ikke Haukali misfornøyd med dagen.

- Resultatet ble ikke som vi ville, men jeg synes vi gjorde en god figur. Det var to gode lag på isen, og Vålerenga var solide defensivt og vant kampen. Ingenting er deiligere enn å slå VIF, men slik ble det ikke denne gangen. Det mest positive med dagen var at Norge åpnet igjen, og at vi kunne slippe til alle som hadde billetter til kampen, forteller Haukali.

Sponsorene i Oilers har lenge sittet på pinebenken, og i følge ryktene så var det god stemning blant de som har betalt for VIP-plasser i DNB Arena.

- Det betyr enormt mye for oss dette her. Vi har ventet lenge, og sponsorene var fornøyde selv om det ble tap. Vi hadde i overkant av 3000 tilskuere nå, men jeg renger med at vårt snitt kommer til å være tett opp mot 4000 denne sesongen. I allefall rundt 3800, forklarer Haukali som lover åpen restaurant neste hjemmekamp.

Angrer på taklingen

I kjølevannet av det positive, kom også matchstraffen til Andreas Klavestad. I sosiale medier har hendelsen 2.30 ut i den andre perioden vært solid debattert.

- Jeg har ikke sett situasjonen på nytt, men ting skjer veldig fort på isen. Min intensjon var aldri å takle han mot hode og nakke. Jeg er sjeleglad for at han fortsatte å spille kampen ut. Det virket som det gikk bra med ham, og det er jeg veldig glad for, sier Klavestad til nitten.no.

Siden Oilers-backen fikk direkte matchstraff, må Sarpsborg-gutten vente på sin dom fra disiplinærutvalget.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form