Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 2, 2022

Oilers-feiring i Sarpsborg: - Den ordentlige festen blir på lørdag

Oilers-spillerne feiret klubbens sjette seriemesterskap med noen øl i garderoben på Jordal, i bussen og på hotell i Sarpsborg i natt.

Foto med tillatelse: oilers.no

90-tallsklassikerne dundret ut av Oilers-garderoben etter 6-4-seieren på Jordal som fjernet all teori: siddisene er seriemestere i 2021/22-sesongen.

Da var det lov å feire med noen få enheter selv om ny kamp mot Sparta venter allerede torsdag kveld.

- Det blir ikke store feiringen med kamp torsdag og sluttspill som nærmer seg, men vi tar oss tre-fire øl på bussen og hotellet. Den ordentlige festen blir på lørdag. Det fortjener vi, sier Tommy Kristiansen til nitten.no med en grønn boks i hånden vel vitende om VIF er gjester i DNB Arena lørdag.

- Planen er å slå dem og ta en fest der. Vi kan ikke feire hvis vi taper, men det er lagt opp til at vi skal vinne på lørdag!

Hotellfest

Oilers-profilen ledet an i feiringen ute på isen da spillerne skled bort for å juble sammen med snaue 100 supporterne som var på plass på Jordal etter timålsfesten.

En snau time senere var Oilers-bussen på vei til Sarpsborg der den rolige markeringen av seriegullet fortsatte på et hotell i byen.

- Jeg skulle ønske det ikke var kamp på torsdag så vi kunne tatt oss en tur ut, men samtidig er det ikke så mye som skjer på en tirsdag i Sarpsborg, sier sarpingen og ler.

- Selv du har ikke slike kontakter i byen?

- Nei, det blir vanskelig! Det er ikke der det skjer. Men det blir noen øl sammen med guttene som har kjempet så hardt for å vinne dette seriemesterskapet. Vi skal klare å kose oss litt på hotellet.

Sparta-duell?

Uansett resultat lørdag, blir det medaljeutdeling og bannerheising i DNB Arena etter Vålerenga-kampen. Kristiansen er glad Oilers-guttene kunne avgjøre i rivalens hule tirsdag kveld.

- Det er deilig å avgjøre her på Jordal! Særlig etter de var litt breiale og meldte at ingen kom til å slå dem og at de ville bli nummer én uansett. Da er det ekstra deilig, sier 32-åringen.

- Kan noen nekte dere «the double» nå?

- Ja, sluttspill er sluttspill. Det blir tøft. Vi må spille opp mot vårt beste, men vi har fire utrolig bra rekker som ofrer seg for hverandre. Vi blir vanskelig å slå, og jeg ser på oss som favoritter, men jeg tror det kommer til å bli jevnt, spår Kristiansen.

Gamleklubben og torsdagens motstander Sparta har nå et lite grep om andreplassen, men samtidig hele 15 poeng opp til seriemesteren. Kristiansen tror sarpingene blir et lag å se opp for i sluttspillet.

- De ser veldig bra ut. Også har jeg tro på Vålerenga, men nå ser det ut som de kanskje møter Storhamar. Da kan vi la de slite ut hverandre i kvartfinalene så vi kommer vi og gjør jobben ferdig etterpå, sier Kristiansen og gliser.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form