Lukk søk

Fjordkraftligaen

June 9, 2021

Phil Marinaccio til Nitten.no: - Jeg har snakket med Stjernen

Klubben sparte lønnsutgifter og fikk en økonomisk gevinst etter at O´Brien forlot klubben i januar til fordel for Oskarshamn. Nå skal de pengene brukes til «folkets spiller».

Klubben annonserte i går på sosiale medier at «folkets spiller» var på vei. Nitten.no har fra sine kilder fått høre at tidligere Storhamar og Frisk Asker-spiller Phil Marinaccio har fått henvendelser fra Fredrikstad-klubben om en retur til Fjordkraft-ligaen. Spilleren som valgte noe overraskende å terminere sin kontrakt i samråd med Storhamar, ble på få timer klar for Frisk Asker samme sesong. Canadieren gjorde 32 poeng på 41 kamper fordelt på de to klubbene.

Om Marinaccio nå skal være «folkets spiller» i Stjernen, er ennå uvisst. Fredrikstad-klubben har vært meget aktive på overgangsmarkedet hvor flere spillere har blitt kontaktet.

Oskarshamn måtte betale et sekssifret beløp for overgangen i januar, samt at klubben hadde samlet inn penger via sponsorer og privatpersoner via innsamlingsbrukeren spleis. Nå sitter klubben igjen med penger fra O´Brien oppholdet og de skal etter hva vi erfarer øremerkes den nye spilleren i form av en «folkets spiller».

Vil tilbake til Norge

Hovedpersonen selv holder kortene tett til brystet, men innrømmer at en retur til Norge frister.

- Jeg har ikke signert for noen i Norge.

Så vi kan ikke ønske deg velkommen tilbake?

- Ha ha, nei ikke enda. Men jeg håper å komme tilbake. Jeg elsket Norge, forteller Marinaccio til Nitten.no

Om det er en sjans for en Norge-retur for den tidligere Storhamar og Frisk-Asker-spilleren ønsker han ikke si så mye om, men han håper i det lengste.

- Jeg er veldig åpen for å komme tilbake til Norge igjen. Trivdes veldig godt sist jeg var der.

Noen klubber som har vært på deg?

- Jeg har snakket med Stjernen for under en måned siden, men brått så hørte jeg ikke noe mer fra dem. Men jeg får bare vente å høre fra min agent. Jeg er faktisk litt usikker på om jeg har fått et tilbud fra dem eller ikke. Har ikke snakket med min agent på noen uker.

Virker ikke dette rart?

- Jo, og jeg blir litt forvirret. Jeg hadde håpet at Stjernen kunne tatt kontakt igjen, med tanke på at jeg brått ikke hørte noe fra dem, avslutter Marinaccio.

Daglig leder Anders Åsle eller sportssjef Darren Treloar har ikke vært tilgjengelige for en kommentar

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form