Lukk søk

Fjordkraftligaen

February 13, 2021

Ny utsettelse for Fjordkraft-ligaen

På et møte lørdag ettermiddag fikk klubbene i Fjordkraft-ligaen den dårlige nyheten: det blir ikke noe ligacomeback torsdag 18. februar.

Kulturdepartementet har informert Norges Idrettsforbund om at det ikke vil komme ny informasjon vedrørende toppidretten før torsdag 18. februar. Det betyr at den planlagte restarten av Fjordkraft-ligaen samme dag må utsettes.

Dette ble klubbene informert om på et møte lørdag ettermiddag, får nitten.no opplyst. Også Hamar Arbeiderblad har omtalt den nedslående nyheten.

Pause i én måned

Norges Ishockeyforbund hadde nok en gang planlagt en ny terminliste der man tok sikte på at fire kamper torsdag neste uke skulle restarte ligaen.

Slik det blir det altså ikke. Det betyr samtidig at håpet om å få gjennomført 36 seriekamper innen 1. april pluss et amputert sluttspill lever farlig.

Det var 18. januar regjeringen ba toppidretten utsette alt seriespill i to uker. Lørdag 30. januar kom beskjeden om at pausen ble forlenget med ytterligere to uker. Hva som skjer etter 18. februar er det per nå ingen som vet.

Blir kompensert

Det var uavhengig av lørdagens beskjed flere ting som tydet på at det kunne bli vanskelig å gjennomføre fulle serierunder de nærmeste ukene. I Oslo har flere lag holdt det gående uten kontakttrening en periode samtidig som ishallene er stengt for kampaktivitet på ubestemt tid.

En av få positive nyheter for hockeyklubbene de siste ukene kom lørdag for en uke siden, og kan vise seg å bli ekstra viktig nå som ligastarten ble utsatt på ny.

Da ble det bestemt at kompensasjonsordningen opprettholdes, og at klubbene vil motta kompensasjon for avlyste arrangementer.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form