Lukk søk

Elitehockeyligaen

June 28, 2024

Norsk hockey med egen flåte i Pride-paraden: - Gå sammen med oss!

Elitehockey-ledelsen, spillere, dommere, supportere og andre hockeyvenner inviteres til å gå sammen i Pride-paraden i Oslo lørdag.

Foto: Privat

EHL arrangerte «Pride Week» i vinter og har innledet et omfattende samarbeid med Oslo Pride for å sette fokus på mangfold og inkludering i hele ishockeymiljøet.

Lørdag videreføres samarbeidet når EHL blir den første idrettsorganisasjonen som stiller med egen flåte under paraden i hovedstaden.

- I vinter kom Pride inn i hallene våre og nå skal vi ut i gatene sammen med Pride. Dette går begge veier. Vi inviterer hele hockeyfamilien til å gå sammen med oss lørdag klokken 12, sier Thomas Hallem Kristiansen, kommersiell leder i Norsk Topphockey, til nitten.no.

EHL har invitert elite- og breddeklubber fra hele landet samt deres supportere. Det er ventet at rundt 100.000 vil delta i paraden med tre-fire ganger så mange personer i gatene.

Egen DJ

Toten Transport har sørget for at EHL stiller med egen flåte lørdag med innleid musikkanlegg og DJ.

- Dette er jo et enormt arrangement i Oslo. Vi kommer til å synes godt, sier Kristiansen.

Det er plass til rundt 40 personer på EHLs egen flåte der Kristiansen har fått påmeldinger fra blant andre Elitehockey-sjef Cato Cocozza, generalsekretær Petter Salsten, Vålerenga-profil Jørgen Karterud og Storhamars Stefan Espeland.

- I tillegg stiller flere spillere fra Bambusa-ligaen opp. Det er vi veldig glade for, sier Kristiansen.

Roser samarbeidet

Hockeygjengen samles ved Grønland politistasjon i Oslo lørdag klokka 12.

- Dette er det mest omfattende samarbeidet vi noen gang har gjort med idretten. At hockeyen nå går fremst i rekken av gode initiativ til å gjøre idretten mer inkluderende, er helt fantastisk å se, sier leder i Oslo Pride, Dan Bjørke i en pressemelding.

- Vi håper så mange som mulig vil gå sammen med oss i paraden for å vise at ishockey er en sport for alle! skriver Norges Ishockeyforbund på sine Facebook-sider.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form