Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 25, 2021

«Norge Rundt»: Ingen permitteringer i øst og nedrykk i nord

Narvik gir ikke opp håpet, Sparta ønsker å ansette nok en trener og noen ønsker ikke å permittere spillere. Dette har skjedd den siste uken:

Vi har tatt et dykk ut i de ulike avisene i Norge for å gi deg en samleside på hva som har blitt skrevet om norsk ishockey den siste tiden.

Fredriksstad Blad:

Stjernens daglige leder Anders Åsle sier klubben har bestemt seg for ikke å permittere spillertroppen – selv om sesongen er avlyst.

Les saken her

Sarpsborg Arbeiderblad

Sjur Robert Nilsen og Sten Gunnar Jørgensen skal fortsette som trenere i Sparta neste sesong, men klubben ønsker også en tredje person inn i trenerteamet på A-laget bekrefter sportssjef Henrik Malmström overfor Sarpsborg Arbeiderblad.

Les saken her

Romerikes Blad

Jonas Grønstad (22) håpet onsdagen skulle bli en opptur i koronaisolasjonen. Men den covid-19-syke ishockeyspilleren må konstatere at Lørenskog fortsatt blir et 1. divisjonslag neste sesong.

Les saken her

Hamar Arbeiderblad

Storhamars sportssjef Mads Hansen (42) ønsker ikke at spillerne må vente lenge med å få beskjed om dere videre skjebne i klubben. Nå går spillere i Storhamar inn i noen spennende dager.

Les saken her

Fremover Avis

Narvik hockey ble onsdag kveld sendt ned til 1. divisjon av styret i Norges ishockeyforbund. Nå ruster klubben seg til kamp – utenfor isen. Ekspert på idrettsjuss kan bli hentet inn når en anke skal leveres.

Les saken her

Gudbrandsdølen

Etter at hockeysesongen i Norge ble avlyst har flere av spillerne i Lillehammer blitt kontaktet av engelske klubber. To av spillerne på Lillehammer er bekreftet klare.

Les saken her

Stavanger Aftenblad

Dagen etter at eliteserien i ishockey ble besluttet avlyst, starter Oilers oppkjøringen mot neste sesong. Ingen spillere permitteres.

Les saken her

VG

Vi ønsker 11 lag og at Narvik Hockey beholder plassen. Det sikrer sportslig rettferdighet, sier styreleder Njål Berge i Norsk topphockey – som er de 10 toppserieklubbenes marked- og interesseorganisasjon.

Les saken her

Patrick Thoresen (37) er lei av å vente på svar om eliteserien i ishockey vil bli gitt klarsignal for gjenåpning - og usikker på om han orker å bare trene enda to og en halv måneder til frem til VM i mai.

Les saken her

PS. Nitten.no tar forbehold om at flere av sakene er bak betalingsmur

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form