Lukk søk

March 13, 2021

NHL i natt: Zuccarello inntok servitørrollen

Zuccarello fortsetter å imponere i NHL, og nattens kamp ble ingen hvilepute formspilleren.

Assist-show fra Zuccarello

Minnesota Wild, anført av en meget god Zuccarello sørget for sin tredje strake seier da de slo Arizona Coyotes 4-0 i natt.

Kampen var målløs frem til tredje periode, hvor hjemmelaget skrudde opp tempo med fire scoringer. Kirill Kaprizov med hattrick og Zuccarello med tre assist.

Kirill Kaprizov (23) fra Novokuznetsk bevisste i natt at han er en målscorer, og gjorde sitt første hattrick i NHL-karrieren. Hjemmelagets trener Dean Evason var storfornøyd med sin unge russer

- Vi blir ikke overrasket lengre, og det skjer jo noe spesielt hver eneste kveld nå. Imponerende det han gjorde i natt, og vi vet jo at han er en spesiell ishockeyspiller forteller han. Samtidig som han er en fantastisk lagkamerat, så bryr han seg veldig om laget og klubben.

Svenske Jonas Brodin scoret sitt femte mål denne sesongen i åpen kasse, etter en assist fra verdens beste norske ishockeyspiller, Zuccarello, skriver Aftonbladet.se

* Zuccarello har 17 poeng (4 mål, 13 assist) på sine 14 kamper denne sesongen.

* Wild har scoret minst tre mål på 17 av 25 kamper denne sesongen.

Se Zuccarello-assistene her

Scoring etter 10(!) sekunder

I Canada måtte du virkelig ha tatt på deg sikkerhetsbelte, for allerede etter 10(!) sekunder så var hurtigtoget, Connor McDavid frempå og sørget for 1-0.

Bortelaget Ottawa utlignet to ganger til 1-1 og 2-2, men det var ingen tvil om hvem som ville vinne dette kanadiske oppgjøret.

Oilers så seg aldri tilbake etter sin 3-2 scoring, og vant til slutt hele 6-2.

McDavid tar ikke av etter seieren mot Ottawa, men fornøyd med hvor laget presterer offensivt

- Spiller ingen rolle hvem du møter, og det er ikke lett å slå et lag tre ganger, så all honnør til laget. Ekstra hyggelig er det at vi produserer så godt offensivt også, forteller han til NHL.com

Bortelagets trener D.J. Smith synes ikke dette var en typisk 6-2 kamp

- Nei, jeg synes ikke resultatet er riktig i forhold til selve kampen. Vi jobbet knallhardt, men vi kan ikke pådra oss så mange utvisninger som vi gjorde. De får noen heldige mål på riktig tidspunkt. Men all honnør til mine gutter, de jobbet hardt i dag.

* Med sine tre poeng i natt har Connor McDavid gjort 51(!) poeng (17 mål og 34 assist) på 29 kamper. Det er kun tidligere NHL-stjerner som Lemieux, Jagr, Crosby, Forsberg og Ron Francis som har gjort 50 poeng på færre kamper.

Se målene her

Anaheim Ducks ble haimat

Bortelaget San José Sharks kjørte over et tamt Anaheim Ducks i natt, og stoppet ikke før det stod 6-0 på måltavla.

Gårsdagens kamp ble også minneverdig for Fredrik Händemark som gjorde sitt første NHL-mål i karrieren

- Det har alltid vært en barndomsdrøm og få gjøre mål i verdens beste liga. Nesten ikke til å tro, men følelsen er fantastisk, forteller han til SportExpressen etter kampslutt.

NHL-legenden Erik Karlsson kom også på scoringslisten, og var fornøyd med sin landsmann

- Utrolig fint å se han gjøre det målet. Det er noe han kommer til å huske for resten av sitt liv, forteller backen til samme avis.

Tidligere NHL-målvakt Brian Hayward, og nå TV-kommentator var fornøyd med den 30-årige backen

- Etter en litt treg start, så virker det som Erik Karlsson endelig har startet poengproduksjonen for Sharks. Han virket veldig fokusert fra start i dag, og det var et tidsspørsmål før Karlsson skulle begynne å produsere, forteller han til Fox Sports.

Se målene her

Comeback for Henrik Lundqvist?

Den svenske målvakten ble en del av Washington Capitals før denne sesongen etter mange år i New York Rangers. En hjertefeil gjorde at 38-åringen måtte belage seg på mange måneder på sidelinjen, og i januar ble målvakten operert. Det var lenge usikkert om Lundqvist kom tilbake på isen, men nå går ryktene på at han allerede denne sesongen kan gjøre et comeback.

- Det er nok ikke veldig sannsynlig, men jeg vil heller ikke utelukke det, forteller GM Brian MacLellan til Aftonbladet.se

MacLellan er imponert over jobben som har blitt gjort utenfor isen

- Jeg synes det han har gjort et imponerende. Jeg har sett video av av det som har blitt gjort, og jeg har vært urolig med tanke på et comeback. Han har tross alt gjort et aortaklaffbytte, og vi må bare ta en dag av gangen, og se hva som skjer i fremtiden, forteller han til NHL.com

Se alle målene fra nattens NHL-kamper her

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form