Lukk søk

NHL

April 23, 2021

NHL i natt: Vrana-show

Detroit Red Wings-spiller Jakub Vrana spilte hovedrollen i Little Caesars Arena og i Russland er ikke landsmannen Artemi Panarin en populær mann etter VM-nei.

Det stod ikke på målene under nattens runde av NHL, hvor Red Wings ga sitt publikum et målshow ut av en annen verden. Anført av en god Jakub Vrana.

Vrana-show i Detroit

Kampen i Detroit kan ikke betegnes som en toppkamp, men hjemmelaget sørget for underholdingen da de vant hele 7-3 over Dallas Stars. Grunnlaget for seieren ble allerede lagt i den første perioden hvor hjemmelaget ledet 3-0.

Hjemmelagets Jakub Vrana stod for hele fire(!) scoringer og ble med det kampens store spiller.

- Alle har vært hyggelige mot meg siden jeg ankom klubben. Jeg har fortsatt mye å lære med tanke på nye lagkamerater og system, men det har gått veldig fint så langt, forteller Vrana til NHL.com

*Vrana ble byttet til Detroit så sent som 12 april denne sesongen.

Se målene her

Målløst etter 60minutter

Washington Capitals vant etter straffeslag mot New York Islanders i natt. Den litt spesielle kampen inneholdt ingen mål etter ordinær tid, hvor svenske Niklas Backström og Knuznetsov scoret på sine straffer for bortelaget.

Dette var ingen vanlig kamp i følge Backström.

- Det føltes ut som en sluttspillskamp, og da er det ekstra godt å vinne. Litt gøy å score på vår gamle keeper Varlamovs også, forteller han til Sportbladet.

Washington kjemper mot Pittsburgh Penguins og nevnte Islanders om å bli best i divisjonen. Nå handler det om å få hjemmebanefordel for hovedstads-laget.

- Det kommer til å bli en kamp hele veien dette. Nå skal vi kjempe for å få fordelen på hjemmebane i sluttspillet. Det er vårt hovedfokus fremover, avslutter Backström til samme avis.

Se straffene her

- Han viser ingen respekt for sitt land

Uttalelsen kommer fra den tidligere russiske landslagstreneren som er rimelig forbannet over at Artemi Panarin har takket nei til spill for Russland under kommende VM.

- Han visar ingen respekt, forteller Plyuschev til RT

Panarin har hatt et anstrengt forhold til sitt land hvor han tidligere har ytret seg kritisk til Vladimir Putin. Det har fått konsekvenser hvor Panarin i 2011 ble anklaget for å ha mishandlet en jente. Denne historien skulle vise seg å være oppdiktet i et politisk spill.

Plyuschev er meget sterk i sine uttaleser om sin landsmann som nekter spill for Russland under årets VM

- Landsforræder.

- Vårt landslaget skal inneholde spillere som elsker, respektere og brenner for sitt land. Panarin tenker annerledes enn oss russere. Han er ikke amerikansk enda, men langt i fra russisk, avslutter han til RT.

Panarin kom på scoringslisten, men kunne ikke forhindre at New York Rangers tapte i natt. Dermed ser sluttspill-håpet til New York-laget til å forsvinne. Philadelphia Flyers vant 3-2 i Maddison Square Garden i natt.

Se målene her

Se alle målene fra nattens kamper her


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form