Lukk søk

NHL

March 7, 2021

NHL i natt: Stygg takling og millionbot

Mange mål under nattens NHL kamper, men det var kampen mellom Boston Bruins og Washington Capitals som fikk som mest oppmerksomhet

Seier og utestengelse i Boston

Kampen i Boston ble vunnet lørdag natt av hjemmelaget med 5-1, men oppmerksomheten fra kampen kommer nok til å havne hos bortelagets Tom Wilson.

Den viktige powerforwarden til hovestads-laget satte inn en knallhard takling og kastet hanskene i samme sekund.

NHL:s Department of Player Safety brukte lang tid på å bestemme seg for om taklingen var en "Blind-side" direkte mot hodet eller en boarding.

I følge Expressen.se så blir Wilson utestengt i 7 kamper, og får hele 2,6 millioner kroner i bøter for situasjonen.

Se taklingen her

Buffalo Sabres i krise

Buffalo Sabres står i fritt fall etter å ha tapt sin sjette strake kamp i NHL. Det betyr krise i klubben, og nå spøker det for at en av laget største stjerne Jack Eichel ønsker å prøve lykken i andre klubber. 24 åringen har tilgode å spille sluttspillskamper på sine seks(!) sesonger i klubben.

GM i Buffalo uttaler til Hockey Night in Canada at det er langt fra sikkert at Jack Eichel blir værende i klubben

- Vi er villige til å høre på alle bud som kommer på våre spillere. Og slik situasjonen er , så er jeg åpen for å bytte hvem som helst, forteller han til tv-kanalen.

Som ikke krisen er nådd i Buffalo, så har deres spiller Taylor Hall som kom fra New Jersey Devils med en ett årskontrakt på 75 millioner, ikke fungert i spann med Eichel.

2 mål og 11 assist, med hele -13 i statistikken har ikke Hall fått i gang produksjonen. Hans rekkekamerat Eichel er ikke så mye bedre med 2 mål, 14 assist og -9.

Ting tyder på at Buffalo Sabres vil nå sin syvende sesong utenfor sluttspillsplass.

Las Vegas med hotell-trøbbel

Det ble ingen optimal start for Las Vegas-spillerne som måtte spillerne pakke sammen sakene sine bare timer før kamp, da hotellet valgte å stenge grunnet Covid-19.

- Jeg håper virkelig det snart er slutt på denne pandemien. At vi ble kastet ut er liksom prikken over í-en. En helt surrealistisk opplevelse, forteller trener Pete DeBoer til Las Vegas Sun.

Hotellbråket stoppet ikke guttene fra "gambling-byen" på isen. San José Sharks stilte knapt opp til kampen, tapte fortjent 4-0 over Knights.

Alex Tuch stod for to av målene til bortelaget for laget fra West Divisjon. Dagen for overraskelser skulle ikke være ferdig og ut i 2.perioden måtte kapteinen Mark Stone gå i garderoben som ut ifra rapportene skulle være en ukjent skade.

Dette var Las Vegas Knights sjette strake seier, og du kan se målene fra nattens oppgjør HER (NHL.com)

Endelig seier for Dallas Stars

Etter fire kamper uten seier, så slo Dallas Stars fryktelig tilbake med en knusende 5-0 seier over Columbus Blue Jackets. Jason Dickinson åpnet ballet etter 2.24 for hjemmelaget, og evigunge Pavelski sørget for 2-0 i samme periode i spill 5 mot 4.

2.periode fikk kun én scoring, og den ble notert Miro Heiskanen. Ekstra gøy var det for keeper Jake Oettinger som holdt nullen for første gang i sin NHL-karriere. 22-åringen stoppet 21 skudd. Med 22 år og 78 dager er han den nest yngste spilleren i klubbens historie til å holde nullen i en NHL-kamp.

Se høydepunktene fra kampen her

"Miracle On Ice"-spilleren Pavelich er død

Gullvinneren fra Lake Placid i 1980 ble 63 år. Han fikk med seg et mål og seks assist i de olympiske leker, og var blant de beste på isen da den historiske kampen mellom Sovjet og Usa gikk av stabelen.

Mark Pavelich hadde to assist i kampen, hvor en av de var til Mike Eruzione som avgjorde semifinalen i det som senere har blitt gjort til tidenes kamp i ishockey. Han fikk også syv sesonger i NHL, hvor det ble 137 mål og 192 assist på 355 kamper. Han spilte for New York Rangers, Minnesota North Stars (Dallas Stars) og San José Sharks.

Les mer om Pavelich her

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form