Lukk søk

NHL

March 12, 2021

NHL i natt: En ellevill opphenting av Florida

Nashville tapte fortjent mot Carolina i natt, og nå kan de også miste to av sine bedre spillere til en annen NHL-klubb.

Florida lå under 4-1

Hjemmelaget Columbus virket å ha full kontroll på oppgjøret hjemme mot Florida Panthers, og ledet hele 4-1 etter 4:43 ut i tredje perioden. Da våknet laget fra Florida.

Se på denne opphentingen:

46:34 4-2

52:21: 4-3

54:26: 4-4

62:48: 4-5 (OT)

Florida-trener Joel Quenneville hadde liten tro på seier da hjemmelaget økte til 4-1

- Du forventer ikke å vinne kampen når du ligger under 4-1 så sent i kampen. Men jeg likte det jeg så utover i perioden. Vi hadde fire ulike målscorere, så det var virkelig flere som bidro til å få denne opphentingen til, sier han til NHL.com

Hjemmelagets trener er kjent for ulike verbale uttaleser tidligere, men beholdt roen denne gang

- Vi kommer til å utvikle oss på dette. Vi får ikke det resultatet vi ønsker, men tar med oss et poeng. Det er flere ting på isen som jeg er fornøyd med, så det lover bra for fremtiden, og det er det vi må fokusere på forteller Tortorella til samme kanal.

Se den elleville opphentingen her

Endelig vant Toronto igjen

Med tre rake tap, så kom endelig seieren for det kanadiske laget igjen. De måtte ty til spilleforlengelse for å slå Winnipeg Jets i natt, i et syv-måls drama.

Lagets stjerne, Austin Matthews ble den store helten med sin overtidsscoring 59 sekunder ut i spilleforlengelsen.

Svenske William Nylander sørget 2-2, men burde ha scoret flere i følge den tidligere NHL-stjernen Ray Ferraro

- Han kunne gjort minst fem mål i kveld. William skapte utrolig mange sjanser, og var nære ved flere anledninger, forteller den tidligere spilleren som nå er kommentator for Sportsnets

Svensken er ydmyk og ønsker å kreditere scoringen til lagkameraten

- John Tavares gjør det meste riktig og spiller meg på åpent mål, og da ble det enkelt for meg å score. En fantastisk følelse, med tanke på at jeg hadde bommet på noen store sjanser i løpet av kampen, forteller svensken til NHL.com

* Toronto topper fortsatt North Division med sine 40 poeng

* Winnipeg falt til tredje plass i samme divisjon med sine 34 poeng, men har to kamper mindre spilt.

Se målene her

Buffalo med ni(!) strake tap

Hjemmelaget var sjanseløse mot et Pittsburgh Penguins anført av en meget god Evgeni Malkin. Russeren åpnet ballet med sin 1-0 scoring og hadde assist på laget 3-2 scoring.

Det er tydelig at Malkin liker å spille mot Buffalo Sabres. Den poengsterke forwarden har imponerende 57 poeng (19 mål og 38 assist) på 43 kamper mot nattens motstander, og har gjort poeng i 13 strake kamper mot bunnlaget i NHL.

- Jeg prøver jo å score mål hver eneste kamp, så det er ikke bare mot Buffalo. Viktigste er at laget vinner, og det er det jeg tenker på hver gang vi spiller, forteller han til NHL.com

Buffalo sin trener, Ralph Krueger prøver å se fremover etter å tapt sin niende strake NHL-kamp

- Gutta prøver så godt de kan, men tydelig så er ikke det godt nok. Vi blir mål i resultater i denne idretten, og da kan ikke folk gå rundt å synes synd på oss. Vi må bare kjempe på videre, og komme oss ut av denne situasjonen. En ting skal du vite, ingenting kommer lett i denne verden.

Se målene her:

Spillere på vei bort fra Nashville?

Ryktene går på at Flyers har startet samtaler med Nashville om å bytte Mattias Ekholm og Viktor Arvidsson i bytte med Shayne Gostisbehere og Erik Gustafsson.

Ekholm forteller til The Athletic at et klubbytte kunne vært spennende

- Måtte vi flytte, så vil det være en utfordring. Under min tid i Nashville, så har jeg vært heldig med å aldri ha vært i slike situasjoner før, men forstår at dette er et tema som blir dratt opp når vi ikke presterer som vi skal gjøre. Hadde jeg vært dårlig, så hadde det vært trist hvis klubben ønsket å bytte meg bort, men jeg tror ikke det er tilfelle nå. Personlig så synes jeg at jeg har masse i tilføre laget, og spiller bra for tiden, så jeg kan forstå interessen. (Aftonbladet.se)

Hovedpersonen bidro med en assist i nattens oppgjør, men kunne ikke forhindre at hjemmelaget Carolina Hurricanes vant 5-1.

Det var ingen tvil om hvem som ønsket poengene mest i natt, hvor hjemmelaget ledet 3-0 allerede etter første periode. Morgan Geekie scoret begge sine mål i Powerplay, og Carolina var effektive med sine tre av fem mål i overtall.

Se målene her

Se alle målene fra nattens oppgjør her

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form