Lukk søk

NHL

March 9, 2021

NHL i natt: Ble dømt mål, uten at pucken var over mållinjen

Mange spennende og tøffe kamper i natt. Men den største overraskelsen stod Coyotes for i Colorado.

Wild med ny seier

Det ble målfattig, men dramatisk i kampen mellom Minnesota Wild og Vegas Golden Knights i natt. Kevin Fiala sørget for 1-0 i den første perioden, og vi må skru klokken til 59:54 hvor drama utspiller seg.

Jonas Brodin skulle legge pucken inn i det åpne Las Vegas-målet da han får en slashing over armene. Pucken går ikke i mål, men dommerne dømmer mål. Med tanke på at Brodin mister kontrollen på pucken ved slashingen, så sier regelboken at det skal dømmes mål i den situasjonen.

Selv med tap, så var ikke Vegas-treneren misfornøyd med sitt lag:

- Jeg synes vi kjemper hardt i denne kampen. De siste 40 minuttene var bedre enn de første 20 minuttene, og det beviser bare at vi har mer å gi. Du må heller ikke glemme at vi har noen nøkkelspillere ute med skade, men vi skal uansett ha et godt nok lag til å ta med oss et resultat fra denne kampen sier han til NHL.com

* Det ble ingen poeng for vår egen Zuccarello i denne kampen.

Se høydepunktene her

Målrikt i Honda Center

Det stod ikke på underholdningen da Anaheim Ducks og Los Angeles King skulle kjempe om poengene i natt. Hele 11(!) mål, og overtidseier til hjemmelaget sørget for en minnerik kamp for begge lag.

Hjemmelaget ledet hele veien, frem til 2:32 igjen å spille av ordinær tid. Da sørget Kings-spiller Adrian Kempe for at kampen til gikk til forlengning.

Forlengningen ble bare tre minutter gammel, hvor Adam Henrique ble det store helten for hjemmelaget, og sørget for 6-5 seier.

Svenske Rickard Rakell noterte seg for sitt poeng nr.300 i NHL, og var fornøyd med kampen:

- Dette ble en herlig kveld. Gøy at vi vant, og at jeg fikk gjøre litt poeng igjen. Mest fornøyd med at vi vant vår andre kamp på rad, forteller han til kanalen Fox Sports etter kampen.

Ducks sin trener, Dallas Eakins, var også fornøyd med Rakell og håper det nå har løsnet for svensken.

- Jeg er veldig glad på Rickys vegne. Han har vært litt deprimert i vinter over at han ikke har fått utdeling på sine sjanser. Via våre samtaler har jeg hele tiden bedt han om å se fremover og ikke bakover. Nå som poengene kom, så blir jeg ikke overrasket over hvis det skulle komme en ketchup-effekt av dette for han, sier han på pressekonferansen

Se høydepunktene fra den målrike kampen her:

Svensk duo sørget for en liten "bombe" i Colorado

Det var nok ikke mange som hadde sett for seg at Coyotes skulle få med seg noe i bortemøte med Colorado Avalanche. Men etter en meget god første periode og 2-0 ledelse, kunne nok dette være dagen for en liten "bombe".

Men hjemmelaget kom tilbake, og etter 40min spilt var det balanse i regnskapet og 2-2 før siste periode.

Etter 4min av siste periode dukker det svenske samarbeidet frem. Ekman-Larsson skyter en puck fra blå, og foran keeper styrer Johan Larsson inn det som ble vinnermålet for bortelaget.

Til Aftonbladet.se kan Larsson bekrefte at det var litt flaks

- Ja, det var litt flyt, men det pleier som regel og skje noe hver gang du gidder å gå på mål. Heldigvis for laget og meg styrte jeg pucken i mål.

Larsson som tidligere har spilt i Buffalo før denne sesongen, var naturligvis meget fornøyd med seieren over Colorado.

- Ja, vi er er fornøyde. Colorado er et veldig bra lag, og derfor meget sterkt av oss å vinne denne kampen. Viktig å starte med en seier, med tanke på at vi er i starten av en "roadtrip" nå, forteller matchvinneren til samme avis.

Se høydepunktene her:

Ønsker du å se alle høydepunktene fra nattens NHL-kamper, så kan du gjøre det HER

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form