Lukk søk

Aktuelt

April 30, 2021

NHL i natt: Capitals og Penguins klare for sluttspill

Flere lag har allerede blitt klare for årets sluttspill. I natt fikk både Ovechkin og Crosby billett til Stanley Cup 2021.

Ingen stor Zucca-aften for Minnesota Wild som tapte for St.Louis Blues nok en gang. I New York-oppgjøret beviste Islanders hvilket lag som er best i byen.

Klare for sluttspill

I hovestaden var det stor spenning knyttet til kampen hvor Capitals måtte se seg slått av Pittsburgh Penguins på overtid. Kampen ble fort glemt etter at begge lagene ble klare for årets Stanley Cup i natt.

Pittsburgh-trener Mike Sullivan var fornøyd etter kampslutt.

- Jeg er stolt av guttene som har slitt ekstremt hardt for å komme seg til Stanley Cup denne sesongen, forteller han til NHL.com

Jake Guentzel ble overtidshelten for bortelaget med sin scoring etter 2.11 ut i overtiden.

Hjemmelagets trener var også fornøyd med at billetten til Stanley Cup var i boks.

- Du kan ikke ta noe for gitt i NHL. Det er verdens tøffeste liga, og målet er å spille sluttspill. Nå har vi greid det, og det er stort for oss, forteller Peter Laviolette til NHL.com

Se målene her

Islanders best i New York

Det var ingen tvil om hvem som var best i New York-oppgjøret i natt. Islanders knuste Rangers 4-0 i Maddison Square Garden, og nå henger sluttspillet i en tynn tråd for Rangers.

Bortelagets trener bekrefter at de er tøffe å møte om dagen.

- Det var mye jeg likte i denne kampen. Vi har pålogget i alle tre sonene på isen. Når vi spiller som i dag, så er vi tøffe å møte og det var frustrerende for dem at vi var så gode i dag, forteller Barry Trotz til NHL.com

Varlvamov stod for 25 redninger for bortelaget, og trives veldig i Maddison Square Garden

- Jeg liker å spille her. Hver gang jeg besøker denne hallen så er det noe spesielt. Det er masse historie i denne hallen, forteller han til samme kanal.

Komarov, Wahlström, Beauvillier og Barzal stod for målene til bortelaget.

Se målene her

Svensk aften i Edmonton

Calgary Flames stod for en liten skrell da de slo Oilers på bortebane i natt. Det ble en svensk aften hvor Jacob Markström reddet 30(!) skudd for bortelaget.

Det ble ingen god dag på jobben for Connor McDavid, og til lørdag spilles samme oppgjøret igjen. Keeper-helten har oppskrift på hvordan de igjen skal slå Oilers.

- Vi må fortsette med å gjøre ting vanskelig for deres toppspillere, forteller Markström.

Elias Lindholm som scoret både 1-0 og 2-1 for Flames, og er enig med sin landsmann angående lørdagens kamp.

- Vi må hele tiden gå i kroppen på dem, hvis vi skal han en sjanse til å slå dem igjen. I dag var en kveld hvor vi hele tiden ikke lot dem få nok is, forteller svensken til Sportsnet Direkte etter kampen.

Rasmus Andersson hadde assist på 2-1 og 3-1 scoringen, slik at tre svensker sørger for god stemning i Calgary-leieren etter kampslutt.

Calgary vant til slutt 3-1, og samme oppgjør spilles igjen lørdag natt.

Se målene her

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form