Lukk søk

NHL

March 10, 2021

NHL i natt: 59 mål på ni kamper

Det stod ikke på målene under nattens NHL-kamper, og John Klingberg fikk en dag han sent vil glemme.

Toppoppgjør i North Division

I natt var det duket for et toppoppgjør mellom Toronto Maple Leafs og Winnipeg Jets, og det var bortelaget som tilslutt kunne stå igjen med alle poengene.

Auston Matthews bidro med to mål for hjemmelaget, men det var ikke nok. Bortelaget vant oppgjøret 4-3 og Winnipeg sin keeper, Connor Hellebuyck fikk sin opptur å ha bli tatt av isen om lørdagen.

- Connor var fantastisk i dag. Han ble tatt av isen sist, men vet hvilke ting han må gjøre riktig til neste gang. Vi har en keeper som gjør en rekke store redninger for oss i dag, spesielt på slutten. Han er så rolig og behersket, og spilte utrolig bak der forteller Mason Appleton til NHL.com, som selv stod bak 4-2 scoringen for Winnipeg.

* Auston Matthews scoret i natt sitt mål nr.20 i NHL denne sesongen

* Connor Hellebuyck reddet hele 36(!) skudd for bortelaget

Se høydepunktene her

Fødsel, mål og seier

Samtidig som hjemmelaget Dallas Stars gjorde seg klar til kamp mot Chicago Blackhawks i American Airline Center, satt John Klinkberg på fødestuen og ventet på sin datter Elsa.

Det ble en minnerik dag for Klingberg som først tok i mot sin datter, før han scoret mål i 3-1 målet i 6-1 seieren til Dallas. Den nybakte pappaen klager ikke over lite søvn det siste

- Nei, det har ikke blitt mye søvn de siste dagene. Men det har vært veldig gøy med alle de følelsene som kommer i en slik situasjon. Jeg fikk hjem samboeren og Elsa på ettermiddagen, også var det å kaste seg i bilen og komme seg til hallen for å rekke kampen, forteller han til Expressen.se

Og det virket som hele laget spilte for Klingberg-familien i denne kampen, da de stod for et målshow foran 4211 tilskuere.

Det var tydelig at flere hadde fått med seg fødselen til Klingberg. For da hovedpersonen scoret det viktige 3-1 mål i powerplay kom utbruddet fra tv-kommentatoren, Josh Bogorad hos Fox Sports Southwest

- Denne scoringen var for Elsa!

Hovedpersonen sørget også for at Elsa ikke skal glemme dagen når hun vokser opp

- Pucken fra scoringen blir med hjem til Elsa. En fantastisk følelse å gjøre et mål for henne i dag.

Scoringen til Klingberg og de resterende høydepunktene kan du se her

Crosby og Penguins vant igjen

Sidney Crosby stod for et mål og en assist i hjemmeseieren over New York Rangers. Hovedpersonen fikk æren av å sette spikeren i kista, med sin 4-2 scoring 33 sekunder før slutt. Crosby (33) forteller til NHL.com at de må ta vare på poengene de får.

- Ja, de er like viktige alle sammen. Hver eneste kveld så ser vi at alle lag i divisjonen kan slå alle. Vi må helle tenke på vårt spill, og gjøre de riktige tingene. Det har vi gjort de siste tre kampene, som også har resultert i tre seiere, forteller kapteinen.

Pittsburgh trener, Mike Sullivan fant noe han ikke var så helt fornøyd med

- Jeg synes ikke vi gjør en bra tredje periode, men heldigvis så har vi en god keeper som gjør en del viktige redninger for oss. Og skal du vinne ligaen, så trenger du en god keeper. Det hadde vi i dag, forteller treneren til NHL.com

Dette var den tredje strake seieren til Penguins som befinner seg på 3.plass i East Division.

New York Rangers ligger på 6.plass med 23 poeng. Det er 13 poeng opp til rivalen New York Islanders som topper denne avdelingen.

Se høydepunktene her:

Berg og Dalbane i Washington

Hjemmelaget Capitals skrudde av bryteren etter 40min, da de gikk i garderoben med en komfortabel 4-1 ledelse. I den siste perioden våknet Devils fra New Jersey og fikk tvunget frem spilleforlengelse. Der sørget hjemmelagets Jakub Vrana for at hjemmelaget slapp med skrekken, og sørget for hans Washington Capitals vant 5-4.

Washington sin trener, Peter Laviolette fortalte til NHL.com at han ikke kjente igjen sitt lag i den siste perioden.

- Det var så mye feil i det tredje perioden. Alt fra frakting av puck, håndtering av pucken, unødvendige utvisninger til måten vi byttet rekker på. Det var så mye ufattelige mye feil.

Bortelaget vant skuddstatistikken 16-5 i den siste perioden, og Zajac (0+3) forklarer opphentingen på følgende måte

- Vi bestemte oss for å være aggressive i den tredje perioden. I ettertid så burde vi nok spilt slikt i den andre perioden, men vi skal være stolte av innsatsen. Det sier litt om vårt lag at vi greier å komme tilbake fra 4-1 mot et så godt lag som Washington forteller han til samme kanal.

Se opphentingen her

** Fem av ni NHL-oppgjør i natt endte med spilleforlengelse.

** Seks av ni NHL-oppgjør i natt endte med hjemmeseier

** Det ble scoret 59 mål på ni kamper i natt.

Se alle scoringene her:

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form