Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 14, 2021

Nedtellingen i Stavanger har begynt: - Vi gleder oss enormt

Stavanger Oilers har enda ikke fått kommet i gang med Fjordkraft-ligaen. Til torsdag kommer MS på besøk i deres seriepremiere.

Stavanger Oilers måtte se åpningen av årets Fjordkraft-liga fra sofaen, men til torsdag skal en av gullfavorittene ut i aksjon mot MS.

- Vi gleder oss enormt, og nå går vi rett og slett å teller ned dager. Skal bli så utrolig deilig å komme i gang igjen, forteller Tommy Kristiansen til nitten.no.

Imponert over nivået

Kristiansen og resten av Stavanger Oilers-laget måtte se de andre lagene i aksjon fra sofa-plass om lørdagen. Og spesielt et lag imponerte den hardtkjempende forwarden til Oilers.

- Jeg fikk en litt satt ut av det Stjernen presterte mot VIF. De var overalt, og VIF fikk store problemer. De imponerte meg veldig, samtidig som det var sterkt av MS og snu det mot Lillehammer. De er tydeligvis en gjeng som ikke gir seg, forteller Kristiansen.

- Hva tenker du om MS-kampen til torsdag?

- Vi skal naturligvis slå dem hjemme i vår egen ishall syv dager i uken. Det er det ingen tvil om. Det presset der vet vi gutta om, så det ingen vits å juge om det, forteller en optimistisk Kristiansen.

Byen savner hockey

Det har før blitt skrevet at Stavanger-fansen er dedikerte og at de nå gleder seg til å komme i en ishall igjen.

- Jeg merker veldig at byen ser frem mot at serien skal starte igjen, og optimismen er stor. Flere som jeg snakker med har virkelig troen på vårt lag i år, og det synes jeg også skal ha. Ingen tvil om at denne versjonen av Stavanger Oilers er sterk, forteller den tidligere landslagsspilleren.

- Det blir viktig at Stavanger-publikummet hjelper oss i starten, for alle vet at seriestarten er viktig for alle lag. Vi bør ikke skru klokken så langt tilbake for å se at vi sleit fryktelig fra starten av, forteller han alvorlig.

Nesten full tropp

Oljelaget kan se frem mot en sterk og frisk tropp mot MS førstkommende torsdag. Eneste som har blitt meldt skadet er importen Martin Lefebvre.

- Jeg aner ikke hvordan det ligger an med Martin, men ut i fra det jeg har fått med meg så blir han ikke spilleklar. Det er litt synd, siden han blir viktig for oss i den defensive, fortsetter Kristiansen

- Resten av spillertroppen har sammen med det fysiske opplegget gjort en god sommertrening, og er spillesugne som faen.

Kristiansen har tidligere vært ute i media og slengt meldinger til blant annet til Vålerenga. Nå ønsker han at også flere kan by litt på seg selv i media.

- Personlig så ønsker jeg mer blest rundt ligaen, og da trenger vi å fyre opp hverandre litt. Det er bare sunt og ikke minst morsomt. Leste at Glenn Jensen hadde uttalt noe med treninger og Storhamar. Slik skal det være, og det er uskyldig moro, avslutter Kristiansen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form