Lukk søk

Elitehockeyligaen

August 24, 2022

Nå nærmer det seg dropp - profiler klare for kick off!

Begynner du å få abstinenser nå? 30. august samles toppklubbene på Ullevaal stadion til årets kick off for Fjordkraft-ligaen!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Det er nok et tegn på at sesongen for alvor nærmer seg! 9. september, altså om drøye to uker, er det dropp i sesongens første match mellom Frisk Asker og Vålerenga i Varner Arena.

Men først skal kick off arrangeres av Norges Ishockeyforbund, Elitehockey AS og rettighetshaver TV 2 30. august. I tillegg til Fjordkraft-ligaen vil også representanter for klubbene i Bambusa-ligaen være tilstede.

- Vi har invitert spillere, trenere og presse, opplyser Cato Cocozza, daglig leder i Elitehockey AS, til nitten.no.

På Ullevaal stadion

Alexander Bonsaksen, Martin Røymark, Patrick Thoresen, Jonas Holøs og Andreas Martinsen er blant profilene som samles på nasjonalarenaen for fotball tirsdag neste uke.

I tillegg kommer klubbenes trenere til samlingen som arrangeres to dager før Stavanger Oilers, som første lag denne sesongen, skal ut i offisiell match mot Red Bull Salzburg i Østerrike.

- Innledningsvis vil TV 2 lede intervjuene fra scenen. Deretter vil det bli stasjoner for hvert av lagene med muligheter for å gjøre intervjuer, opplyser Karoline Jøstne i Norges Ishockeyforbund i en pressemelding.

I tillegg til trenere og spillere fra Fjordkraft- og Bambusa-ligaen vil også den nye landslagssjefen Tobias Johansson komme for å snakke om sin første tid i jobben og forventningene til de kommende landskampene.

Disse spillerprofilene kommer

Frisk Asker: Alexander Bonsaksen
Grüner: Tim Robin Johnsgård
Lillehammer: Andreas Martinsen
Manglerud Star: Kjetil Martinsen eller Marcus Bryhnisveen
Ringerike: David Åslin
Sparta: Jonas Holøs
Stjernen: Ole Einar Engeland Andersen
Storhamar: Patrick Thoresen
Vålerenga: Martin Røymark

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form